In lupta dintre producatorii de tablete si telefoane mobile Samsung este deja unul dintre invingatori. Lansata in 11 noiembrie 2010, aceasta tableta cu ecranul de 7 inch este inca in topul preferintelor multor cumparatori, atat din Europa cat si pe continentul american. Samsung Galaxy Tab GT-P1000 este prima tableta care combina toate caracteristicile unui telefon Android high-end intr-o tableta cu ecranul de 7 inch si inalta rezolutie. Aceasta ofera totul la superlativ, performanta, sunet, conectivitae si un sistem de operare mult imbunatatit. Procesorul ARM Cortex A8 tactat la frecventa de 1 Ghz este unul performant ce permite rularea tuturor aplicatiilor instalate sau descarcate de pe Google Play in cele mai bune conditii. Daca adaugam si ecranul cu rezolutia de 1024 X 600 pixeli si tehnologie LED-Backlit LCD avem in fata un terminal de exceptie.

Pentru cei ce calatoresc mult tableta Samsung Galaxy Tab GT-P1000 ofera conectivitate A-GPS, iar conexiunea la internet se poate face prin WiFi in standardul 802.11 b/g/n sau prin conexiunea in standardele HSDPA (900, 1900, 2100), GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz). Daca doriti sa va conectati cu alte dispozitive aveti la dispozitie un conector Bluetooth 3.0. Iata deci ca oriunde veti fi, in concediu sau la birou, tableta Galaxy Tab GT-P1000 va este un prieten apropiat.

 

In clipele de relaxare puteti folosi tableta pentru a vedea filme sau pentru a naviga pe internet. Cele doua camere din dotare, cea frontala de 3.15 megapixeli si cea secundara de 1,3 megapixeli va permit sa faceti poze de calitate sau sa discutati pe skype cu prietenii. Nici daca vreti sa vizionati filme nu veti fi dezamagit, aveti preinstalat suportul pentru filme, cum ar fi Divx sau Xvid. Galeria de imagini ofera toata gama standard pe care o gasiti si pe dispozitivele cu touch screen, cum ar fi pinch to zoom sau rotirea automata a ecranului in functie de orientarea terminalului.

Daca ar fi sa remarcam punctul forte al tabletei, acesta este browsing-ul, paginile web fiind redate cu fidelitate si incarcarea fiind foarte rapida. Daca vrei o tableta performanta si nu foarte scumpa, alege Samsung Galaxy Tab GT-P1000 si vei fi incantat.