Certificări

Calitatea produselor și serviciilor este cea mai bună reclamă a unei companii, astfel noi ne-am angajat să menținem cea mai înaltă calitate a produselor și a serviciilor noastre, lăsând ele să vorbească în numele nostru. Astfel PC House (Multiplan Electronics SRL) a obținut mai multe certificări pe parcursul anilor de activitate în domeniu.

Certificările ISO

ISO9001:2008În 2004 compania a obținut certificarea ISO 9001:2008, certificarea în managementul calității. Fiecare membru al organizației noastre trebuie să înțeleagă propriul rol și responsabilitățile îndeplinite în sistem. Totodată trebuie să-și îndeplinească activitatea la cele mai înalte standarde de calitate. În final, procesele de lucru vor reflecta calitatea promisă clientului, iar sistemul va fi unul stabil și eficient, cu o atmosferă de lucru unde fiecare participant poate să participe la îmbunătățirea continuă a sistemului.

În 2005 a urmat certificarea ISO 14001:2004, managementul mediului. Orice entitate care desfășoară o activitate trebuie să fie conștientă de impactul pe care-l are asupra mediului înconjurător, iar la rândul nostru și noi suntem conștienți de impactulul activității companie. Tocmai de aceea, prin minimalizarea si menținerea sub control al urmărilor activității noastre, scopul este să ne supunem următoarelor prevederi:14001

  • să ne conformăm la cerințele legale și alte cerinte aplicabile la care organizația a subscris;
  • să prevenim poluarea mediului inconjurător;
  • să imbunătățim continuu performanțele de mediu;
  • să gestionăm adecvat deșeurile generate de activitățile noastre;
  • să asigurăm un personal responsabil și calificat;
  • să instruim și să sensibilizăm personalul pentru atingerea obiectivelor de mediu.

27001

în 2013 am implementat un sistem de management al securității informației, care a fost certificat pe standardul ISO 27001:2005. Securitatea informației devine din ce în ce mai importantă, astfel, încă din 2013 am implementat managementul pentru a proteja bunurile informaționale de toate amenințările posibile.

Certificare Excellent SME RomaniaExcellent SME

Pe data de 26 Februarie 2015 Camera de Comerț și Industrie ne-a acordat sigla Excellent SME Romania. Această certificare este o bucurie aparte pentru noi dar și o confirmare a identificării noastre cu cele mai înalte standarde ale pieței online, urmărind încontinu să ne îmbunătățim.