Certificări

Pe parcursul lunii septembrie 2013 Multiplan Electronics a fost recertificat ISO 9001:2008 (managementul calității), ISO 14001:2005 (managementul mediului) și a implementat un sistem de management al securității informației care a fost certificat bazat pe standardul ISO 27001:2005.

Certificarea sistemelor implementate dovedesc seriozitatea și credibilitatea firmei iar clientii noștrii au un zalog că serviciile și produsele oferite vor respecta întotdeauna nivelul de calitate cu care s-au obișnuit de-a lungul a aproape 20 de ani de când suntem pe piață.

Managementul calității

Succesul firmei depinde de înțelegerea fiecărui membru al echipei Multiplan a faptului că lucrarea pe care o execută trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare fază a procesului de lucru încredințat reprezintă o parte importantă a produsului final, contribuind în egală măsură la obținerea calității promise clientului.

Organizația asigură un cadru pentru stabilirea și analizarea obiectivelor calității, asigură funcționarea proceselor în condiții optime, atât pentru realizarea produselor de o calitate superioară, cât și pentru realizarea unei atmosfere de lucru în care fiecare membru al echipei să participe la înbunătățirea continuă a sistemului.

Managementul de mediu

Suntem conștienți că prin natura activităților pe care le desfășurăm – import, testare, recondiţionare, comercializare, service produse tehnică de calcul – producem impacturi asupra mediului inconjurător – în principal poluare sol prin DEEE, deşeuri de carton și folie – şi indirect contribuim la poluarea mediului înconjurător.

Din acest motiv, obiectivul nostru este să menținem sub control și să reducem impacturile asupra mediului și ne angajăm:

  • să ne conformăm la cerințele legale și alte cerinte aplicabile la care organizația a subscris;
  • să prevenim poluarea mediului inconjurător;
  • să imbunătățim continuu performanțele de mediu;
  • să gestionăm adecvat deșeurile generate de activitățile noastre;
  • să asiguram un personal responsabil și calificat;
  • să instruim și să sensibilizăm personalul pentru atingerea obiectivelor de mediu.

Management al securității informației

MULTIPLAN ELECTRONICS își dezvoltă sistemul de management al securității informației în conformitate cu SR EN ISO 27001:2005 pentru protejarea bunurilor informaționale de toate amenințările, fie ele interne sau externe, deliberate sau accidentale: acces neautorizat, modificare, deconspirare, distrugere. Totodată prin acest sistem va oferi cetățenilor încredere, securitate, stabilitate si garanția creșterii continue a calității serviciilor oferite.

Obiectivul securității informației este de a minimiza daunele aduse organizatiei și impactul incidentelor de securitate, prin asigurarea spațiului, resurselor și tehnologiilor necesare pentru:- protejarea informațiilor impotriva accesului neautorizat;- protejarea informațiilor în timpul prelucrării, stocării și în tranzit, pentru asigurarea confidențialității, integrității și disponibilitpții datelor;- instruirea și conștientizarea personalului asupra nivelului de risc la care este expusă MULTIPLAN ELECTRONICS și a modalităților de reducere al acestuia;- dezvoltarea și îmbunătățirea funcționării sistemului de administrare al informației;- respectarea cerințelor legale și de reglementare în domeniul securității informației, precum și a obligațiilor contractuale referitoare la securitate.

Marca de încredere Trusted.ro

Trusted.ro

Printre cele mai importante aspecte în comerțul online, încrederea consumatorilor în magazinul din care ei doresc să cumpere este unul absolut esențial. Standardele Trusted.ro cuprind un set de legislații în vigoare și bune practici, care asigură cumpărătorului nu numai corectitudinea vânzătorului, dar și experiența cât mai plăcută în timpul achizițiilor, și o reasigurare ca magazinul respectiv dispune de o politică de garanție ăi retur și un mecanism de conciliere internă bine pus la punct, în vederea rezolvării unor situații neplăctue care ar putea apărea pentru client după achiziții. Întrucât respectăm legislațiile în vigoare și ne identificăm pe deplin cu bunele practici impuse în standardele Trusted.ro, din 24 mai 2014 puteți regăsi Marca de Încredere Trusted.ro pe webshop-ul nostru PCHouse.ro

Certificare Excellent SME Romania

Excellent SME RomaniaPe data de 26 Februarie 2015, am obținut certificarea web digital Excellent SME Romania. Certificatul are o importantă aparte pentru noi, deoarece ne identificăm cu cele mai înalte standarde ale pieței online, și încontinuu urmărim să ne întrecem pe noi înșine. Astfel, ne bucurăm de această certificare din partea Camerei de Comerț și Industrie, care după audit ne-au considerat vrednici pentru a purta sigla Excellent SME Romania.

Premiu Microsoft: CEE Top Sales MAR Summit New York 2016

CEE Top Sales Award Microsoft

In 2016, la conferinta MAR Summit New York, cu bucurie am primit premiul pentru cele mai multe vanzari in Europa Centrala si de Est.

Premiu Microsoft - OEM Sales -EMEA: Top Performer 2012