Certificări

Calitatea produselor și serviciilor este cea mai bună reclamă a unei companii, astfel noi ne-am angajat să menținem cea mai înaltă calitate a produselor și a serviciilor noastre, lăsând ele să vorbească în numele nostru. Astfel Multiplan Electronics a primit mai multe certificări pe parcursul anilor de activitate în domeniu.

Certificările ISO

ISO9001:2008În 2004 compania a primit certificarea ISO 9001:2008, certificarea în managementul calității. Fiecare membru al organizației trebuie să înțeleagă rolul și responsabilitățile pe care îl îndeplinește în sistem, și trebuie să-și îndeplinească activitatea la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, proceselele de lucru în final vor oferi calitatea promise clientului, iar sistemul va fi unul stabil și eficient, cu o atmosferă de lucru unde fiecare participant poate să participe la îmbunătățirea continuă a sistemului.

În 2005 a urmat certificarea ISO 14001:2004, managementul mediului. Orice entitate care desfășoară o activitate trebuie să fie conștient de impactul pe care-l are pe mediul încănjurător, iar noi suntem conștienți că prin natura activităților noastre producem impacturi asupra mediului. Din acest motiv, obiectivul nostru este să menținem sub control și să minimalizăm aceste imacturi, astfel ne-am angajat:14001

  • să ne conformăm la cerințele legale și alte cerinte aplicabile la care organizația a subscris;
  • să prevenim poluarea mediului inconjurător;
  • să imbunătățim continuu performanțele de mediu;
  • să gestionăm adecvat deșeurile generate de activitățile noastre;
  • să asigurăm un personal responsabil și calificat;
  • să instruim și să sensibilizăm personalul pentru atingerea obiectivelor de mediu.

27001

În 2013 am implementat un mangament al securității informației, care a fost certificat pe standardul ISO 27001:2005. Securitatea informației devine din ce în ce mai importantă, astfel, încă din 2013 am implementat managementul pentru a proteja bunurile informaționale de toate amenințările posibile.
Certificare Excellent SME RomaniaExcellent SME

Pe data de 26 Februarie 2015 Camera de Comerț și Industrie ne-a acordat sigla Excellent SME Romania. Această certificare este o bucurie aparte pentru noi, dar și o confirmare a identificării noastre cu cele mai înalte standarde ale pieței online, urmărind încontinu să ne îmbunătățim.Marca de încredere Trusted.ro

trusted.roComerțul online este într-o continuare creștere, mai ales în România, iar încrederea consumatorilor joacă un rol vital în viața unui magazin online. Astfel, în data de 24 mai 2014 ne-am aderat cu magazinul nostru PCHouse.ro la standardele Trusted.ro, ceea ce cuprind un set de legislații în vigoare și bune practici. Aceste standarde asigură cumpărătorul nu numai de corectitudinea vânzătorului, dar și o experiență cât mai plăcută în timpul achizițiilor, respectiv reasigurarea consumatorului că politicile de garanție și retur sunt bine puse la punct și respectate.