Solutie 3-in1: Router/AP/Range Extender Asus RT-N12+ - 300 Mbps
122 Lei ( -17 RON )

Pret special: 105 Lei

Solutie 3-in1: Router/AP/Range Extender Asus RT-N12+ - 300 Mbps

Cod produs (SKU): 11694
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.
Garantie: 8992 luni
Deschidere colet la livrare
Detalii

Soluție 3-în-1 Router/AP/Range Extender pentru zone întinse

ASUS RT-N12+ este un router wireless N 300Mbps dotat cu interfețe de rețea cu și fără fir, destinat în mod special birourilor de dimensiuni reduse sau utilizatorilor casnici. Cu ajutorul tehnologiei 2T2R MIMO și a celor două antene detașabile de 5dBI, ce oferă un nivel superior de achiziție a semnalului, RT-N12+ creează o arie extinsă de acoperire wireless, vitezele de transfer superioare făcându-l soluția ideală pentru streaming de clipuri video HD, telefonie VoIP sau jocuri online. Cu ajutorul funcției unice ASUS Quick Internet Setup și a Interfeței Utilizator Grafice, RT-N12+ este foarte ușor de instalat și administrat, chiar și de către începători. Utilizatorii pot controla cu ușurință accesul la Internet și alocarea lățimii de bandă, beneficiind de până la 4 SSID-uri.

Rază de acoperire foarte extinsă datorită emițătorului de mare putere

Design-ul unic și eficient îmbunătățește drastic suprafața acoperită de semnalul wireless și calitatea acestuia, cu ajutorul antenelor externe cu soluție avansată de achiziție a semnalului, de 5dBi. Design-ul este de asemenea ideal pentru locații pe mai multe etaje cu dispozitive aflate pe mai multe niveluri.

Rețele Wi-Fi discrete și sigure prin intermediul soluțiilor de acces oaspete

Partajează-ți conexiunea la Internet cu oaspeții tăi în condiții de siguranță, fără a trebui să partajați parola personală sau resursele de rețea. ASUS Guest Network suportă până la trei rețele oaspete separate, fiecare dispunând de propriile limite de utilizare și parolă. Oaspeții nu pot accesa rețeaua principală sau orice alte dispozitive conectate.

Aplicația ASUS Router

Controlează-ți Rețeau de Oriunde te-ai Afla

În lumea noastră din ce în ce mai mobilă, posibilitatea controlării rețelei personale prin intermediul unei aplicații a devenit mai importantă ca niciodată. Noua aplicație ASUS Router a fost concepută în mod special pentru a fi atât robustă cât și foarte intuitivă, permițându-vă să setați router-ul, să administrați traficul în rețea, să diagnosticați posibilele probleme legate de conectivitate și chiar și să instalați cele mai recente actualizări de firmware, toate acestea fără a trebui să vă porniți PC-ul.

Opțiuni robuste de control și optimizare cu DSL ASUSWRT

Cu ajutorul interfeței de utilizare grafice DSL-ASUSWRT, puteți seta, monitoriza și controla aplicațiile de rețea dintr-o locație unică și foarte intuitiv. Noua interfață de utilizare sub formă de panou de control vă permite să controlați toți clienții și toate setările prin intermediul unei singure interfețe grafice, oferind posibilitatea modificării setărilor cu un singur click.

Proces de setare foarte ușor, în 3 pași

Folosește-ți tableta, smartphone-ul sau PC-ul pentru a seta router-ul ASUS fără efort, în mai puțin de 30 de secunde și în doar 3 pași foarte simplii. Conectează toate cablurile necesare, deschide fereastra navigatorului Internet pentru a activa instantaneu aplicația de instalare și completează procesul de instalare. Și ești gata să navighezi pe Internet.

Extindeți acoperirea de semnal Wi-Fi rapid și simplu

Modul repetitor universal extinde în mod instantaneu raza de acoperire a semnalului Wi-Fi al oricărui router wireless standard, susținând conexiuni cursive și rapide, în locații extinse, pe mai multe etaje.

Suport pentru servere VPN

Setați cu ușurință un server VPN pentru a naviga pe Internet și a accesa date – indiferent unde te-ai afla. Dispunând de funcție de criptare PPTP, datele voastre vor fi întotdeauna în siguranță și perfect confidențiale.

Specificatii tehnice
Producator Asus
Model RT-N12+ B1
Tip Router Wireless
Rata de Semnal Wireless 300 Mbps
Standarde si Protocoale Wireless IEEE 802.11b/g/n,
Frecventa wireless 2.4GHz
Porturi 1 x WAN 10/100 Mbps, 4 x LAN 10/100 Mbps
Tip WAN Automatic IP, Static IP, PPPoE(MPPE supported), PPTP, L2TP
Tip Antena extern omnidirectionala fixa
Nr. Antene 2
Putere Antena 5 dBi
Butoane Buton WPS, Buton Power On/Off
Securitate wireless 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, Suport WPS
Alimentare externa 12 V / 0.5 A
Informatii suplimentare
 • Comaptibil cu sistemele de operare: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ XP; Mac OS X; Linux
 • Functii: 
  • SmartQoS
   • WMM
   • Reguli definibile de utilizator pentru IP/MAC/Port
   • Gestionarea lăţimii de bandă pentru încărcare şi descărcare
   • ACK/SYN/FIN/RST/ICMP cu prioritate maximă
  • Reţea pentru Vizitatori: 2.4 GHz x 3
  • Control Parental
  • Server VPN: IPSec Pass-Through, PPTP Pass-Through, L2TP Pass-Through, Server PPTP
  • Suportă IPTV
Dimensiuni

146 x 111 x 24 mm

Se livreaza cu Adaptor Alimentare, Cablu de retea (RJ45), Manual de utilizare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.