Acțiune

Samsung BX2440, 24" LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, negru, monitor refurbished

SKU
18394
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Samsung BX2440, 24
Samsung BX2440, 24" LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, negru, monitor refurbished

Detalii

Mega culoare, mega contrast, mega experiență

Există dinamic și există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătățit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate și mai reale decât ați visat că este posibil. Atât de reale încât veți vedea cum culoarea ochilor și detaliile foarte clare prind viață chiar pe ecranul dvs.


Salvați spațiu. Și mediul înconjurător

Monitoarele Samsung LED ultrasubțiri vor revoluționa mediul personal de lucru cu un impact pozitiv asupra mediului Pământului. Fără halogen și fără plumb, reciclabile și proiectate să consume mai puțină energie, monitoarele Samsung sunt incontestabil mai ecologice decât monitoarele convenționale CCFL. Proiectarea inovatoare LED înseamnă, de asemenea, că monitoarele ocupă mult mai puțin spațiu și oferă timpi de răspuns foarte rapizi, asigurând obținerea unei experiențe de muncă pe computer mult mai plăcută.


Conservați energie, protejați mediul.

Proiectat ținând cont de calculul responsabilității ecologice, monitorul Samsung reduce consumul de energie cu până la 40%, făcându-l mult mai eficient decât monitoarele convenționale. Prin reducerea numărului de LED-uri și setând ca stare implicită starea de veghe, care necesită mai puțin de 0,3 W, spre deosebire de tipicul 1W, monitorul Samsung este gata să facă diferența. Cât de mare e diferența? Dacă monitorul dvs. economisește 120 W în fiecare zi, acesta este echivalentul eliminării a 10,8 kg de CO2 emis de o termocentrală electrică – ceea ce produce același efect ca plantarea a patru pini.


Un monitor care ia inițiativa de a partaja

Cu Samsung Magic Return, nu trebuie să vă îngrijorați de pierderea conținutului de pe al doilea monitor. În cazul în care cablul se deconectează și semnalul dispare, sistemul Magic Return transferă automat conținutul de pe acel ecran pe alt monitor înainte să se oprească. Nu este nicio magie aici. Noi doar am adus partajarea conținutului la nivel de știință.


Reduceți stresul ocular. Intensificați experiența vizuală

Cum vă place să urmăriți filmele? Vă place să stați întins pe canapea? Să stați în fotoliul favorit? Să gătiți sau să faceți exerciții? Indiferent cum stați, în picioare, așezați sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenției și stați întotdeauna confortabil. Oriunde amplasați monitorul Samsung, administrarea unghiurilor în 5 moduri vă permite să extindeți unghiul de vizionare astfel încât ecranul pare întotdeauna ca și cum ar fi văzut din față. Așa că, nu mai întindeți gâtul și începeți să savurați filmul.


Simțiți efectul culorilor

Imbunătățiți imaginile folosind caracteristica avansată Samsung, ColorEffect. Deschideți ochii pentru o experiență de vizionare complet personalizată în timp ce vă jucați cu efecte fotografice care se potrivesc stării dvs. Alegeți dintre Aqua, Sepia, Verde și Tonuri de gri pentru a interacționa cu afișajul dvs. într-un mod cu totul nou - adică al dvs.


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Samsung
Model
BX2440
Color
Negru
Grupa Produs
monitor refurbished

Ecran

Diagonala Display
24 inch / 61 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1920 x 1080
Raport Aspect
16:9
Timp Raspuns
5ms
Contrast
1000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.282mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
170 / 160

Porturi

Porturi
1 x DVI, 1 x VGA
VGA In
1
DVI in
1

Altele

Boxe Integrate
Fara boxe integrate
Montabil pe Perete (VESA)
Yes

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.