Acțiune

Philips 220P4L, 22" LED, 1680 x 1050, 16:10, displayport, negru - argintiu, monitor refurbished

SKU
16651
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Philips 220P4L, 22
Philips 220P4L, 22" LED, 1680 x 1050, 16:10, displayport, negru - argintiu, monitor refurbished

Detalii

PowerSensor economisește până la 80% din costurile de energie

PowerSensor este un "senzor de prezență" încorporat care transmite și primește semnale infraroșii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent și apoi reduce automat luminozitatea monitorului atunci când utilizatorul se îndepărtează de birou, reducând costurile de energie cu până la 80% și prelungind durata de viață a monitorului.


SmartErgoBase permite ajustări ergonomice prietenoase pentru utilizator

SmartErgoBase este o bază de monitor care oferă confort ergonomic la afișare și asigură gestionarea cablurilor. Ajustările prietenoase pentru utilizator ale înălțimii, înclinării, înclinării laterale și unghiurilor de rotație ale bazei permit monitorului să fie poziționat pentru confort maxim, pentru a ajuta la reducerea efortului fizic într-o zi de lucru lungă. În plus, gestionarea cablurilor reduce dezordinea cablurilor și menține spațiul de lucru ordonat și profesional.


Înălțimea redusă a ramelor față-masă pentru confort maxim în timpul lecturii

Datorită SmartErgoBase avansate, monitorul Philips poate fi coborât aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălțimea redusă a ramelor față-masă este soluția perfectă dacă utilizați ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru activitățile dvs. de calcul. În plus, permite utilizatorilor de înălțimi diferite să utilizeze monitorul la unghiul și înălțimea preferate, ajutându-i să reducă oboseala și tensiunea.


SmartImage predefinit pentru setări de imagine ușor optimizate

SmartImage este o tehnologie exclusivă de ultimă generație de la Philips, care analizează conținutul afișat pe ecran și optimizează performanța afișajului. Această interfață prietenoasă vă permite să selectați diferite moduri, cum ar fi Birou, Foto, Film, Joc, Economic etc., pentru a se potrivi aplicației utilizate. În funcție de selecție, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru performanțe de afișare de ultimă generație. Opțiunea Mod economisire energie vă oferă economii semnificative de energie. Totul în timp real, printr-o singură atingere a unui singur buton!


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Producător
Philips
Model
220P4L
Color
Negru - Argintiu
Grupă Produs
monitor refurbished

Ecran

Diagonala Display
22 inch / 56 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1680 x 1050
Raport Aspect
16:10
Timp Raspuns
5ms
Contrast
1000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.282mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
176 / 170

Porturi

VGA In
1
DVI-D
1
DisplayPort
1
USB 2.0
4
USB-B 2.0
1
Jack Audio 3.5
2

Altele

Boxe Integrate
Cu boxe integrate
Dimensiuni
  • 50.4 cm x 22 cm x 51.7 cm (Latime x Adancime x Innaltime)
  • 5.5 kg
Montabil pe Perete (VESA)
Yes
Consum
13 W
Se livrează cu
Cablu Alimentare, Cablu Video

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.