Philips 220B4L, 22" LED, 1680 x 1050, 16:10, negru - argintiu, monitor refurbished

SKU
10936
-10%
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
(-20 Lei)
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Philips 220B4L, 22
Philips 220B4L, 22" LED, 1680 x 1050, 16:10, negru - argintiu, monitor refurbished
(-20 Lei)

Detalii

PowerSensor economisește până la 80% din costurile de energie

PowerSensor este un „senzor de prezență” încorporat care emite și recepționează semnale infraroșii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent și reduce automat luminozitatea monitorului atunci când utilizatorul se îndepărtează de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80% și prelungind durata de viață a monitorului.


SmartErgoBase permite ajustări ergonomice prietenoase cu utilizatorul

SmartErgoBase este o bază pentru monitor care oferă confort ergonomic și gestionare a cablurilor. Ajustările prietenoase cu utilizatorul ale înălțimii, înclinării și unghiului de rotație ale bazei poziționează monitorul pentru confort maxim care poate reduce oboseala fizică a unei zile de lucru prelungite; gestionarea cablurilor reduce dezordinea cablurilor și menține spațiul de lucru curat și profesional.


Înălțime redusă a marginii față de masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, datorită SmartErgoBase sale avansate, poate fi coborât aproape de nivelul mesei pentru un unghi de vizualizare confortabil. O înălțime redusă a marginii față de masă este soluția perfectă dacă utilizați ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru munca la computer. În plus, permite utilizatorilor cu înălțimi foarte diferite să utilizeze monitorul în unghiurile și înălțimile preferate, ajutându-i să reducă oboseala și tensiunea.


Presete SmartImage pentru setări de imagine optimizate ușor

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de ultimă generație care analizează conținutul afișat pe ecran și vă oferă performanțe de afișare optimizate. Această interfață prietenoasă vă permite să selectați diverse moduri precum Birou, Foto, Film, Joc, Economic etc., pentru a se potrivi aplicației în uz. În funcție de selecție, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturarea culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru performanțe de afișare ultime. Opțiunea Mod economic vă oferă economii semnificative de energie. Totul în timp real, printr-o singură apăsare de buton!


TrueVision asigură imagini de calitate de laborator

TrueVision este o tehnologie patentată Philips care utilizează un algoritm avansat pentru testarea și alinierea afișajului monitorului, oferindu-vă performanțe de afișare de ultimă generație. Philips se asigură că monitoarele TrueVision părăsesc fabrica fine-tunate cu acest proces, oferindu-vă culori și calitate constantă a imaginii.


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Producător
Philips
Model
220B4L
Color
Negru - Argintiu
Grupă Produs
monitor refurbished

Ecran

Diagonala Display
22 inch / 56 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1680 x 1050
Raport Aspect
16:10
Timp Raspuns
5ms
Contrast
1000:1
Contrast Dinamic
20.000.000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.282mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
170 / 160

Porturi

VGA In
1
DVI in
1
Jack Audio 3.5
2

Altele

Boxe Integrate
Cu boxe integrate
Dimensiuni
  • 504 x 509 x 227 mm (L x I x A),
  • 5.2 kg
Montabil pe Perete (VESA)
Yes
Consum
15 W
Se livrează cu
Cablu Alimentare, Cablu Video

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.