Pasta termica Arctic Silver 5 - 3.5g
Pret: 35 Lei

Pasta termica Arctic Silver 5 - 3.5g

Cod produs (SKU): 13223
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.
Garantie: 9043 luni
Deschidere colet la livrare
Detalii

Arctic Silver 5 estre realizat cu 99,9% argint pur, utilizeaza trei forme si dimensiuni unice de particule de argint pur pentru a maximiza transferul termic in zona de contact. Arctic Silver 5 contine peste 88% umiditate conductiva termica. In plus fata de argintul micronizat, Arctic Silver 5 contine, de asemenea, particule de oxid de zinc, oxid de aluminiu si nitrura de bor submicron. Aceste particule ceramice imbunatatite termic imbunatatesc performanta compusului si stabilitatea pe termen lung.

Specificatii tehnice
Producator Arctic
Grupa Produs Nou

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.