Acțiune

Licenta Microsoft Office Home & Business 2019 Romanian Medialess (T5D-03213)

SKU
18303
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: nu are.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Licenta Microsoft Office Home & Business 2019 Romanian Medialess (T5D-03213)
Licenta Microsoft Office Home & Business 2019 Romanian Medialess (T5D-03213)

Detalii

Realizați-vă sarcinile cu Office

Lucrurile esențiale pentru a rezolva totul. Office Home & Business 2019 este destinat familiilor și întreprinderilor mici care doresc e-mail și aplicații Office clasice. Acesta include Word, Excel, PowerPoint și Outlook pentru Windows 10. O singură achiziție, instalată pe 1 PC sau Mac pentru a fi utilizată acasă sau la lucru.

Office 2019 Home & Business

Outlook

Administrați-vă cu usurință e-mailul, calendarele, contactele și activitățile. Asistenta push e-mail vă menține inboxul actualizat. Conectați discuțiile lungi de e-mail sub un singur subiect, eliberând spațiul în Inbox prin Conversații. Consolidați-vă toate mesajele de poștă electronică, de la serviciu și de la domiciliu, într-un singur folder cu intrări unificate. Mai mult, calendarele pot fi vizualizate unul lângă celălalt pentru planificare mai ușoară.

Office 2019 Home & Business

Word

Creați și partajați documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Instrumentele de scriere puternice și publicarea desktop îmbunătățită vă ajută să creați documente, apoi să stocați, să editați și să vă împărțiți ușor munca pe web. Reordonarea obiectelor vă permite să rearanjați ușor straturile de text, fotografiile și graficele în documentele dvs., iar funcția Căutare inteligentă prezintă informațiile contextuale relevante de pe web direct în Word.

Office 2019 Home & Business

Excel

Analizați, organizați și gestionați toate datele și listele. Apoi salvați, editați și distribuiți online. Șabloanele Excel fac majoritatea configurației și design-ului pentru dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra informațiilor dvs. Pentru o mai bună înțelegere, convertiți-vă informațiile într-o diagramă sau într-un grafic.

Office 2019 Home & Business

Powerpoint

Creați, colaborați și prezentați în mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte de tranziție între diapozitive și al unui panou de animatii îmbunatațit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor vă ajută să încorporați feedbackul în prezentări. Reordonarea obiectelor vă permite să reordonați cu ușurință straturile de text, fotografii și grafică în întreaga prezentare.

Cerințe minime:

  • Sistem de operare: Windows 10, Windows Server 2019
  • Procesor: Windows OS: 1,6 GHz sau mai rapid, Core 2 Duo
  • Memorie: Windows OS: 4 GB RAM; 2 GB RAM (pe 32 de biți)
  • Spațiu de stocare: Windows OS: 4 GB de spațiu disponibil pe disc
  • Afișaj: Windows OS: Rezoluția ecranului de 1280 x 768 (32 de biți necesită accelerare hardware pentru 4K și mai mare)
  • Video: Windows OS: Accelerarea grafică hardware necesită DirectX 9 sau versiuni mai recente, cu WDDM 2.0 sau o versiune mai recentă pentru Windows 10 (sau WDDM 1.3 sau o versiune ulterioară pentru Windows 10 Fall Creators Update).
  • Cerinte suplimentare de sistem: Funcționalitatea bazată pe internet necesită o conexiune la internet. Este necesar un cont Microsoft sau un cont de organizație pentru atribuirea licențelor.

Specificații tehnice

Caracteristici Generale

Manufacturer
Microsoft
Editie Software
2019
Tip Software
Medialess

Altele

Perioada Valabilitatii
nelimitat
Nr. Dispozitive valabile
1

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.