Acțiune

EIZO EV2335W, 23" LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, displayport, negru, monitor refurbished

SKU
21619
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
315 Lei
Rate lunare
de la 52,50 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
în stoc
Transport:
Estimare livrare: 19-Apr - 20-Apr.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
EIZO EV2335W, 23
EIZO EV2335W, 23" LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, displayport, negru, monitor refurbished
315 Lei

Detalii

EIZO EV2335W

Panou IPS pentru o vizualizare clară din toate unghiurile Panoul IPS (în comutare pe plan) are unghiuri de vizualizare de 178°, astfel încât prezintă modificări minime în contrast și nuanță atunci când este vizualizat din lateral. Acest lucru îl face ideal pentru săli de tranzacționare sau alte medii multi-monitor. Panoul produce imagini clare, stabile și nu prezintă reflexii cunoscute sub numele de "efectul curcubeu", ceea ce contribuie la oboseala ochilor.


Luminozitate ideală cu Auto EcoView și EcoView Optimizer

Două caracteristici originale EIZO sunt incluse pentru a obține luminozitatea optimă a ecranului. Auto EcoView măsoară luminozitatea ambientală și reglează automat luminozitatea ecranului în consecință. O nouă funcție pe care EIZO o introduce pentru prima dată, numită EcoView Optimizer, temperează schimbările în nivelul alb (luminozitatea) al conținutului afișat ajustând și mai mult luminozitatea ecranului în consecință. Împreună, aceste două caracteristici reduc consumul de energie și reduc oboseala ochilor care altfel ar rezulta dintr-un ecran prea luminos sau prea întunecat.

Iluminare din spate cu LED-uri fără mercur: Spre deosebire de o iluminare din spate CCFL convențională, iluminarea din spate cu LED-uri albe nu conține mercur. De asemenea, necesită mai puțină energie, consumând doar 16 wați în timpul funcționării normale.

La fel de jos ca 1% din luminozitatea maximă: Un alt avantaj al iluminării din spate cu LED-uri este că poate reduce luminozitatea la doar 1% (aproximativ 3 cd/m2) din maxim, în timp ce cu o iluminare din spate CCFL această cifră este de aproximativ 20%. Pentru un mediu de lucru slab luminat, acest lucru asigură că luminozitatea poate fi redusă la un nivel care nu va provoca oboseală oculară.


La fel de jos ca 1% din luminozitatea maximă

Un alt avantaj al iluminării din spate cu LED-uri este că poate reduce luminozitatea la doar 1% (aproximativ 3 cd/m2) din maxim, în timp ce cu o iluminare din spate CCFL această cifră este de aproximativ 20%. Pentru un mediu de lucru slab luminat, acest lucru asigură că luminozitatea poate fi redusă la un nivel care nu va provoca oboseală oculară.

Plastic reciclat: Carcasa din față și din spate, precum și butoanele din față sunt parțial realizate din plastic reciclat.

Difuzor încorporat: Un difuzor intern de 0,5 wați și un jack pentru căști sunt incluse.

Eficiență îmbunătățită a muncii, oboseală vizuală redusă: EIZO a efectuat un sondaj (consultați documentul alb) pentru a stabili relația dintre oboseala ochilor și utilizarea monitorului. Rezultatele au arătat că funcții precum Auto EcoView, suporturi ergonomice și utilitarul EyeCare au contribuit la reducerea oboseală ochilor și la îmbunătățirea eficienței muncii cu 12,5%.

Redarea fluidă a imaginilor în mișcare: Un circuit de suprarezolvare pe FlexScan EV2335W reduce timpul de răspuns gri-la-gri la doar 6 ms pentru a asigura că imaginile în mișcare arată curat și clar.


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
EIZO
Model
EV2335W
Color
Negru
Grupa Produs
monitor refurbished

Ecran

Diagonala Display
23 inch / 58 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1920 x 1080
Raport Aspect
16:9
Timp Raspuns
16ms
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.265mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
178 / 178

Porturi

VGA In
1
DVI-D
1
DisplayPort
1
Jack Audio 3.5
2

Altele

Boxe Integrate
Cu boxe integrate
Dimensiuni
  • 547 mm × 360 - 518 mm × 245.5 mm (latime x inaltime x adancime)
  • 6.7kg
Consum
35W

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.