Dell Poweredge R730 2 x Intel Xeon E5-2683 v3 2.00GHz, 128GB DDR4 REG, 2 x 1.2TB, HDD 2.5 inch, SAS, H730 Mini, Rackmount 2U, server refurbished

SKU
28576
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
2.619 Lei
Rate lunare
de la 436,50 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
în stoc
Transport:
Estimare livrare: 26-Jul - 27-Jul.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Poweredge R730 2 x Intel Xeon E5-2683 v3 2.00GHz, 128GB DDR4 REG, 2 x 1.2TB, HDD 2.5 inch, SAS, H730 Mini, Rackmount 2U, server refurbished
Dell Poweredge R730 2 x Intel Xeon E5-2683 v3 2.00GHz, 128GB DDR4 REG, 2 x 1.2TB, HDD 2.5 inch, SAS, H730 Mini, Rackmount 2U, server refurbished
2.619 Lei

Detalii

Optimizaţi-vă şi acceleraţi-vă sarcinile de lucru.

Adaptaţi-vă la aproape orice sarcină de lucru printr-un server scalabil, care oferă o combinaţie optimă de memorie, spaţiu de stocare, procesoare şi procesoare grafice.

Îndeplinirea oricărei sarcini de lucru

Prin versatilitatea sa incredibilă, serverul PowerEdge R730 oferă o funcţionalitate de excepţie într-un spaţiu de rack de numai 2U. Combinând procesoarele puternice şi memoria generoasă cu opţiunile de unităţi de stocare rapide şi acceptarea acceleratorilor pentru procesoarele grafice, serverul R730 funcţionează excepţional în diverse medii solicitante.

Aplicaţii de virtualizare şi aplicaţii bazate pe cloud

Având procesoare din familia Intel® Xeon® E5-2600 v4 şi până la 24 de sloturi pentru module DIMM de memorie RAM DDR4, serverul R730 are ciclurile şi firele de procesare şi memoria extinsă necesare pentru a oferi maşini virtuale mai numeroase, mai mari şi mai performante pentru centrele de date şi platformele cloud.

Capacitatea de stocare puternic scalabilă, cu până la 16 unităţi de stocare SAS de 12 Gb/s şi controlerul RAID performant PowerEdge (PERC9) de 12 Gb/s pot accelera semnificativ accesul la date în mediul dvs. virtualizat. În plus, serverul R730 poate valorifica tehnologia opţională de accelerare a aplicaţiilor SanDisk® DAS Cache pentru a oferi un acces şi mai rapid la date.

VDI şi HPC

Opţiunea de acceleratori/procesoare grafice cu două benzi de până la 300 W (puteţi alege dintre Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® şi AMD FirePro™) oferă compatibilitate pentru mediile care necesită accelerarea procesării, printre care se numără implementările de infrastructuri de desktopuri virtuale (VDI) care solicită intens placa grafică, precum CAD/CAM şi alte aplicaţii de cercetare şi dezvoltare. Cele şapte sloturi de extindere PCIe Gen3 şi slotul dedicat pentru un controler RAID îmbunătăţesc flexibilitatea I/O, transformând serverul R730 într-un nod de calcul ideal pentru furnizorii de soluţii IT ca serviciu (XaaS), precum şi pentru soluţiile de calcul de înaltă performanţă (HPC) şi de imagistică medicală.

Asistenţă fiabilă pentru procesele şi deciziile de afaceri

Serverul R730 cu dimensiuni 2S/2U populare poate fi uşor configurat ca server fiabil, de uz general, pentru aplicaţiile esenţiale pentru activitate, cu spaţiu de stocare scalabil pe orizontală, gestionare automatizată şi caracteristici de disponibilitate ridicată, printre care se numără:

 • sursele de alimentare redundante;

 • sursele de alimentare, hard diskurile şi ventilatoarele instalabile şi înlocuibile la cald;

 • opţiunea de două carduri SD pentru hipervizoare cu protecţie în caz de avarie.

Simplificarea şi automatizarea activităţilor de gestionare IT

Gestionaţi serverele din centrul de date în orice mod doriţi: individual, colectiv, direct, de la distanţă sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea vă aparţine. Consecvenţa gestionării şi integrarea cu soluţiile de la terţi asigură o gestionare fără probleme a serverelor PowerEdge.

Simplificaţi administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporată în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller şi prin caracteristicile de gestionare robuste, care vă economisesc timpul, ale tuturor soluţiilor din portofoliul Dell OpenManage.

Administrarea fără agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller oferă monitorizare în timp real pentru server şi pentru unităţile de stocare interne. De asemenea, monitorizează starea sistemelor, diverşii parametri interni şi performanţa sistemelor fără să necesite instalarea unor agenţi în sistemul de operare pentru servere – agenţi care ar putea necesita întreţinere suplimentară şi ar putea consuma timp de procesare preţios.

Lifecycle Controller oferă automatizare la cerere a implementării, a actualizării şi a asistenţei în vederea maximizării eficienţei centrului de date şi poate inventaria, monitoriza şi actualiza automat orice nou sistem Dell PowerEdge adăugat la centrul de date. Include soluţii de stocare integrate administrate şi rezistente, care, combinate cu capacităţile sale de gestionare a sistemelor, elimină necesitatea instrumentelor şi utilitarelor tradiţionale, bazate pe suporturi, de gestionare a sistemelor.

Implementarea automatizată, fără intervenţie directă, descoperă şi configurează automat serverele Dell utilizând fişierele de configurare stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce poate reduce durata de configurare şi erorile de introducere manuală. Administratorii nu trebuie decât să le monteze în rack şi să le cableze.

Actualizările automate pentru servere sincronizează serverele cu reperele firmware-ului stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce simplifică actualizarea firmware-ului.

Raportul de asistenţă tehnică, întreţinut automat de iDRAC, este un raport asupra stării actualizat permanent, care monitorizează peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor şi contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea şi rezolvarea problemelor legate de servere.

Monitorizare şi gestionare de oriunde

Administraţi sistemele de pe smartphone, laptop sau de la faţa locului prin opţiunile de gestionare locală şi de la distanţă.

 • Utilizaţi un smartphone cu aplicaţia OpenManage Mobile pentru a monitoriza în condiţii de siguranţă sistemele aflate la distanţă sau conectaţi-vă la un server prin capacităţile Near Field Communications (NFC) pentru a accesa raportul asupra stării şi jurnalele utilizând caracteristica iDRAC Quick Sync.

 • Utilizaţi un stick de memorie USB pentru a încărca fişierele de configurare pentru actualizarea sistemului BIOS, controlerului iDRAC, controlerului PERC, reţelei LAN pe placa de bază (LOM) şi plăcii de reţea (NIC) prin caracteristica iDRAC Direct.

 • Conectaţi un laptop prin USB la interfaţa consolei de administrare integrată în controlerul iDRAC8 al unui anumit server pentru o gestionare solidă la faţa locului.

Accelerarea implementării serviciilor IT

Optimizaţi alocarea resurselor pentru infrastructură, acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru şi simplificaţi livrarea serviciilor IT prin consola unificată şi interfaţa intuitivă cu utilizatorul oferite de Active System Manager. Îmbunătăţit pentru cea mai recentă generaţie de servere PowerEdge, acesta oferă:

 • configuraţii bazate pe şabloane pentru servere şi porturi I/O, gestionarea identităţii şi capacităţi de migrare a serviciilor;

 • implementarea rapidă a sarcinilor de lucru printr-o bibliotecă tot mai mare de şabloane disponibile imediat;

 • încurajarea soluţiilor bazate pe cloud prin acceptarea infrastructurii ca serviciu (IaaS) şi a platformei ca serviciu (PaaS), precum şi a soluţiilor Red Hat şi VMware.

Echiparea unui centru de date pregătit pentru viitor

Prin procesarea de înaltă performanţă, capacitatea extinsă de memorie şi opţiunile inovatoare de stocare locală, toate modelele oferind o scalabilitate mai mare, serverele PowerEdge răspund cerinţelor dvs. actuale prin hardware, spaţiu şi gestionare simplificată care se adaptează în funcţie de sarcinile de lucru.

Specificații tehnice

General

Garantie
1 an

Caracteristici generale

Producător
Dell
Model
Poweredge R730
Forma
Rackmount 2U
Grupă Produs
server refurbished

Procesor

Producător Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-2683 v3
Frecvență de bază
2.00GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.00GHz
Nuclee Procesor
14
Thread Procesor
28
Cache Procesor
35MB
Număr Procesoare
2
Număr procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
128GB
Tip Memorie
DDR4 REG
Sloturi memorie
24
Memorie maximă suportată
3TB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
HDD 2.5 inch
Interfață
SAS
Capacitate de stocare
2 x 1.2TB
Compartimente HDD/SSD
16 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel C610
Tip Socket Procesor
LGA 2011-3
RAID Controller
H730 Mini
USB 2.0
2
USB 3.0
2
VGA
1
Rețea (RJ-45)
4
Serial RS232
1

Altele

Unitate optică
Nu
Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursă (W)
750 W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Informatii suplimentare
 • 444 x 723 x 87.3 mm (Lățime x Adâncime x Înălțime)
 • 11.7 kg ~ 29.5 kg (în funcție de configurație)
Se livrează cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.