Dell PowerEdge R620 2 x Intel Xeon E5-2695 v2 2.40GHz, 128GB DDR3 REG, 2 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710 Mini, Rackmount 1U, server refurbished

SKU
27163
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
1.914 Lei
Rate lunare
de la 319,00 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
în stoc
Transport:
Estimare livrare: 27-Jul - 28-Jul.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell PowerEdge R620 2 x Intel Xeon E5-2695 v2 2.40GHz, 128GB DDR3 REG, 2 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710 Mini, Rackmount 1U, server refurbished
Dell PowerEdge R620 2 x Intel Xeon E5-2695 v2 2.40GHz, 128GB DDR3 REG, 2 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710 Mini, Rackmount 1U, server refurbished
1.914 Lei

Detalii

Server cu două socketuri cu performanţă ridicată într-un design compact

PowerEdge R620 este un server de rack 1U cu adâncime redusă (24 de inchi), care le oferă centrelor de date cu restricţii de spaţiu performanţa de vârf specifică unui server cu două socketuri. Este alegerea ideală pentru o gamă largă de sarcini de lucru, printre care putem enumera:

 • calculul de înaltă performanţă (HPC);
 • serverele web;
 • extinderea pe orizontală a infrastructurii;
 • supraveghere şi securitatea sediilor.
 • server dedicat pentru backup şi dezvoltare.

Oferiţi o performanţă de vârf

Stimulaţi o performanţă puternică într-o gamă largă de sarcini de lucru cu ajutorul celor mai recente procesoare Intel® Xeon® familia E5-2xxx, fiecare procesor având până la 22 de nuclee. Măriți performanţa memoriei şi a capacităţilor I/O cu ajutorul:

 • celor 2 * 12 sloturi pentru module DIMM, care vă permit să extindeţi memoria în timp;
 • memoriei DDR3 REG, care oferă o lăţime de bandă mare şi un consum de energie redus comparativ cu memoriile din generaţii anterioare;
 • celor până la 10 hard diskuri de 2,5 inchi cu număr mare de operaţii de intrare/ieşire pe secundă şi celor două sloturi PCIe Gen3, care oferă o viteză de transfer al datelor de două ori mai mare decât cea oferită de sloturile PCIe Gen2.

Extindeţi-vă şi adaptaţi-vă cu o versatilitate mai mare

Controlaţi explozia datelor cu ajutorul capacităţii scalabile de stocare internă şi adaptaţi-vă flexibil la cerinţele dinamice ale sarcinilor de lucru cu ajutorul unei platforme extensibile, pregătite pentru virtualizare şi pentru amplasarea secvenţială cu disponibilitate ridicată. Pe măsură ce vă dezvoltaţi, puteţi asigura un nivel înalt de protecţie pentru sarcinile de lucru virtualizate datorită redundanţei hipervizorului prin hipervizorul cu protecţie în caz de avarie inovator de la Dell.


Maximizaţi eficienţa operaţională

Economisiţi timp şi reduceţi riscul de eroare cu ajutorul caracteristicilor de gestionare a sistemelor care automatizează activităţile de gestionare a ciclului de viaţă al serverului PowerEdge.

 • Scurtaţi durata până la atingerea productivităţii şi stimulaţi o rentabilitate mai bună a investiţiilor automatizând implementarea sistemului de operare, configurarea serverului şi actualizările cu ajutorul controlerului Integrated Dell Remote Access Controller 7 (iDRAC7) cu Lifecycle Controller.
 • Controlaţi mai eficient disponibilitatea centrelor de date monitorizând şi gestionând starea şi disponibilitatea serverelor Dell PowerEdge oricând şi de oriunde prin OpenManage Mobile şi printr-un dispozitiv portabil.
 • Puteţi micşora cheltuielile cu energia datorită procesoarelor, memoriei şi surselor de alimentare cu consum redus de energie. Configuraţiile cu tehnologie Fresh Air permit funcţionarea fiabilă la un interval extins de temperaturi fără să fie nevoie de aer răcit.
   

Specificații tehnice

General

Garantie
1 an

Caracteristici generale

Producător
Dell
Model
PowerEdge R620
Forma
Rackmount 1U
Grupă Produs
server refurbished

Procesor

Producător Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-2695 v2
Frecvență de bază
2.40GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.20GHz
Nuclee Procesor
12
Thread Procesor
24
Cache Procesor
30MB
Număr Procesoare
2
Număr procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
128GB
Tip Memorie
DDR3 REG
Sloturi memorie
24
Memorie maximă suportată
768GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
HDD 2.5 inch
Interfață
SAS
Capacitate de stocare
2 x 600GB
Compartimente HDD/SSD
8 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel C602
Tip Socket Procesor
LGA 2011
RAID Controller
PERC H710 Mini
PCI-e x16
2
PCI-e x16 (mod x8)
1
USB 2.0
3
VGA
1
Rețea (RJ-45)
4

Altele

Unitate optică
Da
Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursă (W)
495W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Se livrează cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.