PC House - partener MAR Microsoft

Multiplan Electronics SRL a devenit partener MAR în anul 2011, alăturându-se astfel unui grup exclusivist de sub 70 de companii, la nivel mondial, care nu numai că s-au angajat în îndeplinirea anumitor cerințe riguroase, dar s-au alăturat filosofiei Microsoft de a face tranziția către un viitor durabil. Astfel, PC House îți poate oferi soluții IT refurbished de înaltă calitate cu sisteme de operare Windows 10/11 Home si Pro legale la prețuri mai mult decât avantajoase.

Ce înseamnă MAR?

MAR Microsoft Programul Microsoft Authorized Refurbisher a fost inițiat de către compania americană cu gândul la reducerea cantității deșeurilor electronice, respectiv pentru asigura organizațiilor, școlilor si utilizatorilor casnici accesul la tehnică de calcul la prețuri avantajoase obținute prin recondiționarea de echipamente IT. Cu sprijinul programului MAR s-au obținut reducerea deșeurilor electrice si electronice, creșterea securității cibernetice prin sistemele de operare legale și up-to-date, respectiv aducerea lumii digitale mai aproape fiecare utilizator.

În acest program pot participa doar companii care îndeplinesc anumite standarde și cerințe severe impuse de Microsoft, printre care se regăsește vânzarea lunară a cel puțin 1000 de sisteme de calcul cu licențe Windows. Poți verifica lista firmelor din întreaga lume în directorul partenerilor MAR pe site-ul Microsoft.

refurb coaDe ce să alegi un Microsoft Authorized Refurbisher?

  • Garanția calității, ușurința de folosire, siguranța, prețul: datorită reconditionării, poți beneficia de calculatoare și laptopuri performante de la branduri consacrate având licențe Windows 10/11 preinstalate și un preț inegelabil!
  • Fiecare calculator, laptop sau server comandat cu licență Windows este livrat cu sistemul de operare preinstalat: nu mai trebuie să-ți pierzi timpul cu instalarea iar driverele nu mai constituie o problemă. Primești un calculator pregătit pentru utilizare, trebuie doar să-ți activezi licența!

  • Ai suport online de la Microsoft: nu trebuie să apelezi la soluții care pun în pericol stabilitatea sistemului de operare, iar cu updateurile regulate sistemul tău de operare va fi întotdeauna în deplină siguranță.

  • Partiție de recuperare al sistemului de operare: in momentul instalării, fiecare calculator sau laptop primește o partiție recovery. În caz de nevoie poți reinstala sistemul de operare de pe această partiție fără a pierde garanția.