Black Friday este din ce în ce mai aproape și probabil deja te gândești cum să profiți de ofertele de pe piață. Fii și tu un client pregătit și asigură-te că ai totul pregătit pentru a face cumpărături inteligent. Îți prezentăm câteva sfaturi care credem noi că te-ar ajuta foarte mult în zilele următoare în ceea ce privește cumpărăturile de Black Friday.

 

Sabilește-ți bugetul!

În primul rând trebuie să-și stabilești un buget pe care ești dispus să-l cheltui și un buget maximal (în cazul în care mai apar unele lucruri de care ai avea nevoie la oferte foarte bune). Acest lucru este foarte important pentru că în marea frenezie a cumpărăturilor te poți “pierde” cu mare ușurință și poți cheltui bani cu nemiluita fără să-ți dai seama în timpul acțiuni dar când te “trezești”  poți avea mari dureri de cap.

Fă o listă cu produsele care te interesează.

Toate ofertele sunt atrăgătoare dar nu trebuie să cumperi numai pentru că este la un preț bun. Stabilește încă de la bun început de ce produse ai nevoie, fă o lista cu acestea și poate și prețul maximal pe care ești dispus să îl dai pe fiecare.

Urmărește evoluția prețurilor  înainte de Black Friday.

Asigură-te că produsele care au prețul redus de Black Friday întradevăr sunt la reducerea afirmată. Cel mai sigur ar fi să urmărești evoluția produselor care te interesează chiar cu o lună înainte de Black Friday. Nu uita, prețul cel mai bun pentru un produs este acela care te satisface pe tine.

Fii atent la calitate!

Nu uita nici de calitatea produsului pe care vrei să-l achiziționezi. Nu te lăsa vrăjit numai de prețul produsului, verifică review-uri în zilele prealabile Black Friday-ului și nu cumpăra niciodată nedocumentat.

Crează-ți cont pe pagina vânzătorului.

Multe site-uri funcționează mai greu de Black Friday din cauza numeroșilor vizitatori/cumpărători care acceseaază pagina în același timp, astfel poți pierde timp prețios chiar și numai pentru autentificare. Asigură-te că ai cont pe toate paginile care te-ar interesa și că știi și toate parolele, să ai completat datele de livrare și facturare dacă este posibil. Nu te-ai înregistrat încă pe pagina PC House? Crează-ți cont acum și vezi ofertele noastre de Black Friday.

Fii pe fază!

Programarea bună este esențială iar dacă ratezi momentele de dimineață este posibil să nu mai găsești pe stoc produsele dorite. Fii pe mobil sau calculator atunci când se activează promoțiile de Black Friday și astfel îți crești șansele pentru achiziționarea produselor dorite.

Ai răbdare când vine vorba de livrarea produselor.

Chiar dacă majoritatea magazinelor spun că produsele vor fi livrate în 24-48 de ore, stai liniștit, de Black Friday livrările pot întârzia mai mult, chiar și 8-10 zile. Acesta se poate întâmpla ori din cauza comenzilor numeroase care trebuie procesate ori din cauza transportatorilor care fac față cu greu.

Ai și alte sugestii cum ne-am putea pregăti de Black Friday? Scrie-ne cu încredere, suntem curioși de experiențele tale!