Program fidelizare

Program Fidelizare

Îți răsplătim loialitatea!

Pentru fiecare produs refurbished sau second hand comandat de pe PCHouse.ro vei primi în contul tău o sumă constând în puncte de loialitate proporționale cu valoarea comenzii! Suma strânsă poate fi aplicată doar ca reducere la comenzile produselor refurbished sau second hand ulterioare. După ce ai adăugat produsul sau produsele în coș, pe pagina coșului de cumpărături vei putea aplica o reducere la comanda respectivă folosind suma strânsă, dar vei putea vedea și câte puncte îți va aduce comanda nouă. Poți aplica integral suma ca reducere, sau doar parțial, dar poți merge și mai departe fără să aplici vreo reducere, strângând puncte în continuare în contul de loialitate.

Cum funcționează programul de fildelizare?

Fiecare client înregistrat primește un cont de loialitate în mod automat. După fiecare achiziție finalizată, clientul primește în acest cont o sumă ce reprezintă 5% din valoarea totală a produselor refurbished sau second hand cumpărate.

Program de Loialitate

Poți verifica această sumă în contul tău de loialitate autentificându-te în cont. Suma din contul de loialitate este exprimată în ”loyalty points” sau ”puncte de loialitate”. Fiecare punct înseamnă 1 leu care se poate aplica reducerii (1 punct = 1 leu).

Suma punctelor generată de achiziții se va adăuga la contul tău în momentul în care comanda este procesată și finalizată de către echipa PC House. 

Punctele de loialitate se acumulează doar dacă următoarele condiții se îndeplinesc:

  • Cumpărătorul dispune de un cont și este autentificat în momentul achiziției.
  • Comanda se plasează prin sistemul informatic pus la dispoziție (adăugare la coș, finalizarea comenzii, confirmarea comenzii prin apăsarea butonului ”Trimite comanda”). Comenzile telefonice, prin e-mail sau prin live chat nu se iau în considerare.
  • Cumpărătorul a comandat produse refurbished sau second hand. 
  • Comanda este procesată și finalizată.

Punctele adunate în contul de loialitate au o valabilitate de 180 de zile calendaristice. După această perioadă punctele vor expira, aceastea nu vor mai putea fi folosite! Pentru a evita această neplăcere, îți vom trimite un e-mail de notificare cu cinci zile înaintea expirării să-ți reamintim de suma acumulată în contul de loialitate.

Suma maximă folosită ca reducere nu poate depăși valoarea totală fără TVA a coșului de cumpărături. Cu alte cuvinte, nu poți comanda un produs sau serviciu cu valoare 0, TVA-ul produselor comandate va trebui achitată.

Suma folosită ca reducere nu poate fi aplicată la comenzile produselor noi.

Suma din contul de loialitate nu poate fi revendicată ca numerar sau orice alt instrument de plată! Această sumă poate fi folosită doar ca reducere aplicată achiziților de pe site-ul PCHouse.ro.

PCHouse.ro își rezervă dreptul de a îndepărta / elimina din acest program anumite produse sau anumite categorii de produse fără nici o notificare prealabilă. Drept urmare, achiziția produselor respective nu va genera nici o modificare în contul de loialitate.

Dacă ai ales să refuzi un produs și îl returnezi, atunci punctele acumulate la achiziția acestora se vor anula automat.

Dacă anulezi o comandă in care ai folosit puncte de loialitate, acestea vor fi returnate in cont.

Dacă alegi să cumperi direct din magazinul nostru PC HOUSE din Târgu Mureș, str. Aurel Filimon nr. 6, la prima achiziție vei intra în posesia Cardului de fidelitate, care are același rol ca și contul tău de loialitate. Vino cu cardul tău de fiecare dată când treci pe la noi! Regulile mai sus descrise sunt valabile atât pentru clienții magazinului virtual, cât și pentru clienții magazinului PC HOUSE din Târgu Mureș.

Card fidelitate

Ne face deosebită plăcere faptul că te numeri printre clienții nostri!