Livrare

După fiecare comandă plasată, vei fi contactat de către departamentul de logistică PC House pentru confirmarea comenzii și modalității de livrare și plată. 

Fan CurierDacă la plasarea comenzii ai ales livrare prin curier, comanda ta va fi livrată implicit prin firma de curierat FAN CURIER. Ficare colet trimis prin FAN CURIER este expediat cu opțiunea "Deschidere la Livrare", așadar acum ai posibilitatea de a verifica coletul înainte de a plăti sau de a accepta coletul. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina dedicată pe site-ul FAN CURIER "Check on Delivery".

Costul livrării este de 24 Lei, inclusiv TVA. În cazul în care comanda ta depășește 199 lei, transportul va fi GRATUIT! Această promoție include livrarea pe întreg teritoriul țării, indiferent de localitate. 

AtentieAtenție! PC House livrează doar pe teritoriul României!

Comenzile plasate pe site-ul nostru până la ora 13.00 vor fi expediate în ziua respectivă (de luni până vineri) și vei primi coletul în 24 de ore. Dacă primim comanda ta după ora 13.00, aceasta se procesează și se expediază în următoarea zi lucrătoare, adică vei primi coletul în 48 de ore de la înregistrarea comenzii.

PC House nu poate, și nu își asumă responsabilitatea întârzierilor cauzate de către curier sau alte forțe externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

Dacă ai o problemă cu o livrare, te rugăm să ne contactezi!

În cazuri excepționale a produselor cu o sensibilitate ridicată la transport (de exemplu imprimantele de mari dimensiuni), PC House își asumă responsabilitatea de a transporta produsul sau produsele comandate cu mașina proprie. În acest caz timpul livrării și alte detalii legate de transport vor fi stabilite telefonic de către  părți.

În momentul în care predăm coletul tău la curier, vei fi anunțat prin e-mail, prin care îți punem la dispoziție și un număr AWB. Prin acest număr AWB vei putea urmări coletul tău, de pe pagina AWB Tracking FAN CURIER. Introdu AWB-ul primit prin e-mail în prima rubrică, apasă pe Enter sau click pe butonul "Caută" pentru a vedea unde este exact coletul tău!

În cazul în care ai ales "Preluare din Showroom", noi îți pregătim în cel mai scurt timp produsul/produsele solicitate și livrăm în Showroom-ul PC House situat pe str. Aurel Filimon nr. 6, Tg-Mureș, Jud. Mureș. După contactarea telefonică, te rugăm să te deplasezi la magazinul nostru pentru a prelua coletul. Pentru harta Google și alte informații despre Showroom te rugăm să vizitezi pagina noastră de contact!

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta aici, contactează-ne prin telefon (0265-250.575, 0733-103.628), e-mail (sales @ pchouse.ro),  formularul de contact, sau adresează-ne întrebarea printr-un mesaj pe Facebook.