Livrare

Livrare

Vă mulțumim pentru interesul tău în legătură de politica noastră de livrare. Îți înțelegem incertitudinea în legătură cu primirea produselor comandate online: oare primesc produsul?, când primesc produsul? oare o să fie intact? etc. Te asigurăm că ești pe mâini bune pentru că vom face tot ce stă în puterea noastră ca să primești produsele comandate în siguranță și în cât mai scurt timp posibil.

Dacă plasezi o comandă pe pchouse.ro vei primii un e-mail de confirmare care te asigură că am registrat comanda ta și vei fii contactat telefonic în cel mai scurt timp de către un coleg pentru confirmarea comenzii și modalității de plată și livrare. 

Pe pagina de finalizare comandă ai posibilitatea de alege între două metode de livrare:

1. Preluare din magazin:

!În conformitate cu măsurile de urgență adoptate de statul român cu privire la epidemia de coronavirus (COVID-19), serviciul de Preluare din magazin este suspendat temporar pe o perioadă nedefinită. Prin urmare, magazinul de prezentare este închis și produsele comandate pe site vor fi livrate prin curier rapid. Îți mulțumim pentu înțelegere!

Dacă vrei să ridici comanda din magazinul PC House te rugăm să alegi opțiunea ‘’Preluare din magazin Targu Mures’’ la finalizarea comenzii. Magazinul nostru se află pe str. Aurel Filimon, nr. 6, Târgu Mureș. Noi îți pregătim în cel mai scurt timp produsul/produsele solicitate te vom contacta când este pregătit pentru ridicare.

După contactarea telefonică, te rugăm să te deplasezi la magazinul nostru pentru a prelua coletul. Pentru harta Google și alte informații despre Magazin te rugăm să vizitezi pagina noastră de contact

Dacă ai achitat deja comanda înainte da a veni să o ridici, te rugăm să ne zici numele și numărul comenzii (este în subject-ul e-mail-ului de confirmare).

2. Transport prin curier rapid:

Dacă dorești livrarea prin curier rapid te rugăm să alegi opțiunea ‘’Curierat rapid’’ la finalizarea comenzii. Comanda ta va fi livrată implicit prin firma de curierat FAN CURIER.

Ficare colet trimis prin FAN CURIER este expediat cu opțiunea "Deschidere la Livrare", așadar acum ai posibilitatea de a verifica coletul înainte de a plăti sau de a accepta coletul. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina dedicată pe site-ul FAN CURIER "Check on Delivery"

Costul livrării este de 19 Lei, inclusiv TVA. În cazul în care comanda ta depășește 199 lei, transportul va fi GRATUIT! Această promoție include livrarea pe întreg teritoriul țării, indiferent de localitate. 

AtentieAtenție! PC House livrează doar pe teritoriul României!

Comenzile plasate pe site-ul nostru până la ora 13.00 vor fi expediate în ziua respectivă (de luni până vineri). Dacă primim comanda ta după ora 13.00, aceasta se procesează și se expediază în următoarea zi lucrătoare.

În condiții normale coletele sunt livrate de curieri în 24 ore. Dacă produsul cumpărat este În stoc furnizor, termenul livrării crește cu cel puțin 24 de ore. Acest termen se poate prelungi în condiții nefavorabile ca perioada de sărbători, locații izolate, condiții meteorologice nefavorabile, volum mare de comenzi etc.

PC House nu poate, și nu își asumă responsabilitatea întârzierilor cauzate de către curier sau alte forțe externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

Dacă ai o problemă cu o livrare, te rugăm să ne contactezi!

În cazuri excepționale a produselor cu o sensibilitate ridicată la transport (de exemplu imprimantele de mari dimensiuni), PC House își asumă responsabilitatea de a transporta produsul sau produsele comandate cu mașina proprie. În acest caz timpul livrării și alte detalii legate de transport vor fi stabilite telefonic de către părți.

În momentul în care predăm coletul tău la curier, vei fi anunțat prin e-mail, prin care îți punem la dispoziție și un număr AWB. Prin acest număr AWB vei putea urmări coletul tău, de pe pagina fancourier.ro Introdu AWB-ul primit prin e-mail în rubrică din mijloc pe pagina principală, apasă pe Enter pentru a vedea unde este exact coletul tău!

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta aici, contactează-ne prin telefon ( 0372-736.893, 0799-865.686), e-mail (sales @ pchouse.ro),  formularul de contact, sau adresează-ne întrebarea printr-un mesaj pe Facebook.

Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc