Livrare

Livrare

Îți mulțumim pentru interesul arătat față de politica noastră de livrare. Înțelegem incertitudinea legată de primirea produselor comandate online: ”Oare primesc produsul?”, ”Când primesc produsul?”, ”Oare o să fie intact?” etc. Te asigurăm că ești pe mâini bune pentru și vom face tot ce ne stă în putință astfel încât să primești produsele comandate în deplină siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

De îndată ce ai plasat o comandă pe pchouse.ro vei primi un email de confirmare care garantează că ți-am înregistrat comanda. Dacă ai ales să te contactăm telefonic după efectuarea comenzii, atunci un coleg va lua legătura cu tine prin telefon pentru confirmarea comenzii si modalității de plată respectiv pentru stabilirea detaliilor de livrare. 

Pe pagina de finalizare a comenzii ai posibilitatea de alege între două metode de livrare:

1. Preluare din magazin:

Dacă vrei să ridici comanda din magazinul PC House te rugăm să alegi opțiunea ‘’Preluare din magazin Targu Mures’’ la finalizarea comenzii. Magazinul nostru se află pe str. Aurel Filimon, nr. 6, Târgu Mureș. Noi îți pregătim în cel mai scurt timp produsul/produsele solicitate și te vom contacta când acesta este pregătit pentru ridicare.

Te rugăm să te deplasezi la magazinul nostru pentru a prelua coletul doar dacă ai fost contactat în prealabil de colegii noștri. Pentru locație pe hartă sau alte informații despre Magazin te rugăm să vizitezi pagina noastră de contact

Dacă ai achitat comanda înaintea ridicării, te rugăm să ne comunici numele pe care s-a făcut comanda și numărul acesteia (numărul comenzii îl găsești în subiectul emailului de confirmare).

2. Transport prin curier rapid:

Dacă dorești livrarea prin curier rapid te rugăm să alegi opțiunea ‘’Curierat rapid’’ când finalizezi comenda. Aceasta va fi livrată implicit de către firma de curierat CARGUS.

Fiecare colet de-al nostru, livrat prin CARGUS este expediat cu serviciul "Deschidere la Livrare", prin urmare ai acum posibilitatea de a verifica coletul înainte de a-l prelua și a-l plăti (după caz). Pentru mai multe detalii, accesează pagina dedicată pe site-ul CARGUS "Check on Delivery"

Costul livrării este de 19 Lei, inclusiv TVA. În cazul în care comanda ta depășește 199 lei, transportul este GRATUIT! Această promoție include livrarea pe întreg teritoriul țării, indiferent de localitate. 

Atenție! PC House livrează doar pe teritoriul României!

Atentie

De obicei coletele expediate sunt livrate de curieri în 24 ore, cu excepția perioadelor de sărbători, diverselor perioade promoționale, stărilor de urgentă, etc. În asemenea situații, atât prelucrarea comenzilor cât și expedierea acestora poate dura între 5-7 zile lucrătoare. Dacă produsul ales de tine este prevăzut cu eticheta ”În stoc furnizor”, termenul de livrare crește cu cel puțin 24 de ore. Aceste termene se pot prelungi de asemnea în condiții nefavorabile ca perioadele de sărbători, locații izolate, condiții meteorologice nefavorabile, volum mare de comenzi etc.

PC House nu poate, și nu își asumă responsabilitatea întârzierilor cauzate de către curier sau alte forțe externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

Dacă ai întâmpinat o problemă legată de livrare, te rugăm să ne contactezi!

În cazuri excepționale cum ar fi produse cu o sensibilitate ridicată la transport și manipulare (de ex. imprimantele de mari dimensiuni), PC House își asumă responsabilitatea și își rezervă dreptul de a transporta produsul sau produsele comandate exclusiv cu mașina proprie. În acest caz timpul livrării și alte detalii legate de transport vor fi stabilite telefonic de către părți.

În momentul în care predăm coletul tău la curier, vei fi anunțat prin e-mail, prin care îți punem la dispoziție și un număr AWB. Cu ajutorul numărului AWB vei putea urmări coletul tău direct pe pagina cargus.ro. Tot ce trebuie să faci este să introduci numărul AWB-ul - primit prin email - în rubrica dedicată pe pagina CARGUS și pe urmă să apeși Enter pentru a vedea exact stadiul coletului tău!

Dacă consideri că nu ți-am oferit un răspuns satisfăcător la întrebare, atunci contactează-ne prin telefon ( 0372-736.893, 0799-865.686), e-mail (sales @ pchouse.ro),  formularul de contact, sau adresează-ne întrebarea printr-un mesaj direct pe Facebook.