Acțiune

Docking Station Toshiba Dynadock 4K PA5217E - second hand

SKU
26886
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
119 Lei
Rate lunare
de la 19,83 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
în stoc
Transport:
Estimare livrare: 16-Apr - 17-Apr.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Docking Station Toshiba Dynadock 4K PA5217E - second hand
Docking Station Toshiba Dynadock 4K PA5217E - second hand
119 Lei

Detalii

Extindeți opțiunile de conectivitate ale sistemului dumneavoastră compatibil Windows sau Mac folosind stația de andocare universală Dynadock 4K cu USB 3.0 de la Toshiba. Compatibil atât cu USB 3.0, cât și cu USB 2.0, acest dock este optimizat pentru USB 3.0 și se conectează la sistemul dvs. folosind un port USB 3.0 Type-B integrat. Odată conectat, oferă utilizatorilor șase porturi USB 3.0 Type-A, un port HDMI, un DisplayPort, un port DVI-I, o mufă Gigabit Ethernet, o mufă de 3,5 mm pentru microfon/căști și o mufă de 3,5 mm pentru căști/difuzoare. De asemenea, sunetul stereo poate fi transmis utilizând ieșirile HDMI și DisplayPort.

Se livrează fără alimentator, fără cablu USB 3.0 Type-B și fără stand. Se recomandă utilizarea unui alimentator de cel puțin 100W. Ieșirile HDMI și Displayport nu pot fi utilizate simultan.

Specificații tehnice

Caracteristici Generale

Manufacturer
Toshiba
Model
Dynadock 4K PA5217E

Altele

Informatii suplimentare
  • 28 x 76 x 225 mm
  • 0,3 kg

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.