Cum plătesc?

1. Ramburs

Plata ramburs este modalitatea de plată cea mai des folosită când vine vorba de comenzile online - probabil și din cauza siguranței oferite pentru cumpărător. Plata ramburs presupune plata produselor și al eventualelor taxe de transport chiar la curier (în cazul nostru doar 24 de lei, dar dacă comanda ta depășește suma de 199 de lei, transportul este gratuit). După ce plasezi comanda pe site aștepți curierul să aducă coletul. PC House trimite fiecare colet cu opțiunea "Deschidere la livrare", astfel poți cumpăra în siguranță și încredere! La sosirea curierului poți deschide coletul, verifici produsul sau produsele cumpărate și plătești doar dacă totul este în regulă.

2. Plata on-line prin card

Plata prin card debit sau credit oferă comoditatea maximă. Nu mai trebuie să-ți pregătești bani cash, ci pur și simplu plătești direct on-line suma finală în momentul în care ai terminat cumpărăturile. Nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să aștepți curierul să aducă cele cumpărate, fără să fie nevoie să plătești ceva. Dacă alegi această opțiune, după plasarea comenzii vei fi redirectționat către pagina operatorului de plăți Mobilpay. Taxele procesării sunt suportate în întregime de către PC House. 

Plata cu card

3. Plata prin OP (Ordin de plată)

Pentru a facilita achizițiile pentru firme, acceptăm plata și prin OP. Dacă alegi acest mod de plată, colegii noștri îți vor trimite factura proformă prin e-mail, urmând ca după intrarea sumei în contul nostru să expediem produsul sau produsele comandate. 

4. Plata în Showroom

Când comanzi de pe site, poți opta și pentru preluarea produsului din showroom-ul nostru. În acest caz, poți plăti fie cu card bancar, fie cu cash (numerar).