Cum plătesc?

1. Ramburs

Plata ramburs este modalitatea de plată cea mai des folosită când vine vorba de comenzile online - probabil și din cauza siguranței oferite pentru cumpărător. Plata ramburs presupune plata produselor și al eventualelor taxe de transport chiar la curier (în cazul nostru doar 19 de lei, dar dacă comanda ta depășește suma de 199 de lei, transportul este gratuit). După ce plasezi comanda pe site aștepți curierul să aducă coletul. PC House trimite fiecare colet cu opțiunea "Deschidere la livrare", astfel poți cumpăra în siguranță și încredere! La sosirea curierului poți deschide coletul, verifici produsul sau produsele cumpărate și plătești doar dacă totul este în regulă.

2. Plata on-line prin card 

Plata prin card debit sau credit oferă comoditatea maximă. Nu mai trebuie să-ți pregătești bani cash, ci pur și simplu plătești direct on-line suma finală în momentul în care ai terminat cumpărăturile. Nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să aștepți curierul să aducă cele cumpărate, fără să fie nevoie să plătești ceva. Dacă alegi această opțiune, după plasarea comenzii vei fi redirecționat către pagina operatorului de plăți Mobilpay. Taxele procesării sunt suportate în întregime de către PC House. 

3. Plată în rate

De acum poți plăti și în rate egale fără dobândă (până la 6 rate) cu cardurile de cumpărături relevante. Tot ce ai nevoie este unul dintre cardurile de cumpărături acceptate. Dacă nu ai un astfel de card, atunci va trebui să aplici pentru unul la o banca aleasă de tine din lista băncilor enumerate pe pagina dedicată. Pune produsul dorit în coș, mergi la finalizarea comenzii, și alege la Metode de plată ”plata în rate”, după care vei fi redirecționat în siguranță către procesatorul de plăți. Opțiunea "Plată în rate fără dobândă" se procesează astfel: suma totală a achiziției va fi transferată în contul firmei noastre de către banca emitentă din totalul limitei de credit disponibile pe cardul tău. După aceasta, vei plăti lunar ratele către bancă până la acoperirea integrală a valorii achiziției făcute la noi.

4. Plata prin OP (Ordin de plată)

Pentru a facilita achizițiile pentru firme, acceptăm plata și prin OP. Dacă alegi acest mod de plată, colegii noștri îți vor trimite factura proformă prin e-mail, urmând ca după intrarea sumei în contul nostru să expediem produsul sau produsele comandate. 

5. Plata în Showroom

Când comanzi de pe site, poți opta și pentru preluarea produsului din showroom-ul nostru. În acest caz, poți plăti fie cu card bancar, fie cu cash (numerar).