Xerox WorkCentre 3025V/NI
Pret: 878 Lei

Xerox WorkCentre 3025V/NI

Cod produs (SKU): 20505
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Garantie: Produs indisponibil
Deschidere colet la livrare
Detalii

Imprimanta multifuncţională Xerox® WorkCentre™ 3025

Oricât de mică ar fi afacerea dumneavoastră, exigenţele sunt mari. Imprimanta multifuncţională WorkCentre 3025 cu design ultra-compact sunt concepute anume pentru utilizatorii individuali. Configurarea este rapidă, utilizarea de zi cu zi e simplă, imprimarea se realizează prompt. Cu WorkCentre 3025, productivitatea la birou creşte datorită utilizării unui singur echipament fiabil pentru imprimare, copiere, scanare şi fax - toate la un preţ accesibil.

Xerox Workcentre 3025
Xerox Workcentre 3025

Acces direct de oriunde

 • Potrivire perfectă. Designul compact specific imprimantei multifuncţionale WorkCentre 3025 asigură integrarea ei perfectă în spaţii mici.
 • Nu e complicat. Imprimanta multifuncţională poate fi aşezată oriunde doriţi: reţeaua Wi-Fi standard face posibil acest lucru.
 • Nu sunt la vedere. Dar nu au fost uitate. Fiţi permanent informat în legătură cu desfăşurarea imprimării sau nivelul de toner şi accesaţi rapid asistenţa online prin Xerox® CentreWare® IS, direct de la monitorul computerului.
 • Interfaţă cu utilizatorul intuitivă. Utilizaţi panoul frontal intuitiv pentru a îndeplini cu uşurinţă activităţile de zi cu zi.
 • Fără componente inutile. Atât imprimanta, cât şi echipamentul multifuncţional funcţionează cu un singur cartuş all-in-one, uşor de înlocuit, simplificând administrarea consumabilelor şi minimizând timpul necesar înlocuirii acestora.
Xerox Workcentre 3025

Execuţie consecventă

 • Performanţe şi capacitate mare de lucru. WorkCentre 3025 face faţă cu uşurinţă unui volum extins de lucrări.
 • Aşteptare mai scurtă. Viteza de imprimare de până la 21 ppm vă reduce timpul de așteptare. De acum înainte veţi avea mai mult timp pentru clienții dumneavoastră.
 • Impact puternic. Preţ accesibil. Aveți rezultate incredibile și numeroase funcții standard alegând o imprimantă sau un echipament multifuncțional cu USB, rețea (WorkCentre 3025NI) și Wi-Fi integrat.
 • Dimensiuni reduse. Productivitate maximă. Cu una dintre cele mai mici dimensiuni din clasa sa, WorkCentre 3025 economiseşte spaţiul şi reduce consumul de energie şi costurile pentru consumabile reunind funcţiile specifice mai multor dispozitive într-unul singur.
Xerox Workcentre 3025

Tehnologie de ultimă oră

 • Wi-Fi Direct. Telefoanele mobile, tabletele şi laptopurile se pot conecta acum în siguranţă direct la imprimantă sau la echipamentul multifuncţional, chiar în absenţa unei reţele wireless existente.
 • Impact vizual puternic. Textele şi elementele grafice imprimate la rezoluții de până la 1200 x 1200 dpi cu calitate îmbunătăţită a imaginii contribuie la impactul vizual semnificativ al documentelor importante.
 • Putere sporită. Cu procesorul puternic de 600 MHz şi memoria de 128 MB, puteţi executa orice proiect dificil în condiţii de eficienţă, rapiditate şi eficacitate. Fără timp pierdut.
Xerox Logo

Extrem de productiv. Echipamentul multifuncţional Xerox® WorkCentre™ 3025 adună într-un singur dispozitiv patru caracteristici esenţiale pentru activitatea de birou: copiere, scanare, fax şi imprimare.

 • Conectare posibilă din orice punct al biroului la echipamentul WorkCentre 3025 ultra-compact, echipat cu Wi-Fi.
 • Navigare uşoară prin setările şi funcţiile dispozitivului, facilitată de panoul frontal intuitiv, cu ecran LCD.
 • Procesare rapidă pentru copiere, scanare sau trimiterea unui fax cu mai multe pagini, pe hârtie cu dimensiuni între 148 x 148 mm şi 216 x 356 mm, prin utilizarea dispozitivului automat de alimentare cu capacitate de 40 de coli.*
 • Scanarea documentelor color sau în nuanţe de gri la rezoluţie maximă de 600 x 600 dpi în formate PDF, JPEG sau TIFF.
 • Printre funcţiile de copiere se numără colaţionarea, copierea de carduri de identitate, N pe pagină, ştergerea automată a fondului şi modul foto.
 • WorkCentre 3025* oferă o varietate de caracteristici standard în domeniu, printre care funcţia fax cu viteză de transmisie de 33,6 Kbps şi comprimare MH/MR/MMR/JBIG.
Specificatii tehnice
Caracteristici generale
Producator
XEROX
Model
WorkCentre 3025NI
Mod Imprimare
Alb-Negru
Tip imprimanta
Multifunctionala Laser
Grupa Produs
imprimanta noua
Imprimare
Viteza de imprimare (alb-negru)
21 ppm
Timpul de imprimare al primei pagini (alb-negru)
8.5 sec
Rezoluţie de imprimare (alb-negru)
1200 x 1200
Altele
Capacitate Memorie RAM
128MB
Format hartie
A4, Letter
Volum lunar maxim
15000 pagini
Functii imprimanta
ADF, Copy, Fax, Print, Scan
Porturi
1 x Ethernet (RJ-45), 1 x USB 2.0 Type B
Conectivitate
LAN, WiFi
Cartus original
106R02773, 106R03048
Dimensiuni
 • 406 x 360 x 309 mm (Lățime x Adâncime x Înălțime)
 • 8,6 kg
Se livreaza cu
Cablu Alimentare, Cablu USB, CD-ROM

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc