Tastatura mecanica gaming Mars Gaming MK4, USB, Iluminare RGB - Red
Pret: 209 Lei

Tastatura mecanica gaming Mars Gaming MK4, USB, Iluminare RGB - Red

Cod produs (SKU): 16961
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.
Garantie: 8993 luni
Deschidere colet la livrare
Detalii

Tastatură MK4 GAMING este proiectat pentru cei mai exigenți gameri, MK4 este prima tastatură complet mecanică. Întrerupătoarele mecanice de la producătorul de prestigiu OUTEMU sunt disponibile în roșu, maro și albastru.

Luminozitate RGB

Tastatura MK4 dispune de până la 6  efecte de iluminare impresionant, inclusiv Lateral RGB Flow, 10 profiluri de jocuri programabile si 6 culori iluminare de fundal pentru personalizare totală. Configurați complet această tastatură cu programarea hardware. Toată puterea în mâinile tale!

Durabilitate maximă

MK4 este proiectat să reziste. Are un cablu împletit cu nylon și o interfata USB placat cu aur pentru o rezistență mai mare și o conectivitate maximă. Cheile sale exclusive cu proces dublu de injecție vă vor permite să vă bucurați de această tastatură de mult timp.

Injecție dublă

Injecția dublă oferă materiale pure, distribuind cu vopsea și asigurând astfel durabilitatea maximă a tastelor.  Această tehnologie inovatoare împiedică uzura tastelor și este în special orientat spre jocuri.

Tastatură mecanică OUTEMU

MK4 este prima tastatură mecanică a lui Mars Gaming. Dispune de întrerupătoare mecanice de la producătorul de prestigiu OUTEMU în albastru, roșu și maro. Switch-urile roșu, albastru și maro oferă trei tipuri de tastare: roșu pentru cei care necesită o pulsație mai fină și o reducere mai mare a zgomotului, albastru pentru o mai mare precizie și maro pentru o pulsație hibridă la jumătatea distanței între butoanele roșu și albastru.

Specificatii tehnice
Producator Mars Gaming
Model MK4USR
Interfata Conectare USB 2.0
Layout tastatura Engleza (QWERTY)
Taste Multimedia 12x taste multimedia + 4x taste cu functii
Tip iluminare Tastatura Keyboard backlight
Informatii suplimentare
  • 10x Lighting Profiles
  • 6x Color Backlight Effects
  • 6x Lighting Effects
  • Polling rate: 1000 Hz
  • Cablu dublu impletit cu nylon
  • Conector USB placat cu aur
  • Dimensiuni: 439 x 134 x 41 mm
  • Greutate: 930g
Lungime cablu 1.5 m
Culoare Rosu
Grupa Produs Nou

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.