Acțiune

SSD Samsung 860 Pro MZ-76P512 512 GB 2.5" - second hand

SKU
22525
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
229 Lei
Rate lunare
de la 38,17 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
In stock
Transport:
Estimare livrare: 27-Feb - 28-Feb.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
SSD Samsung 860 Pro MZ-76P512 512 GB 2.5
SSD Samsung 860 Pro MZ-76P512 512 GB 2.5" - second hand
229 Lei

Detalii

SSD-ul de încredere

Obțineți un nivel de fiabilitate de neegalat cu 860 PRO. Alimentat de cea mai recentă tehnologie V-NAND și un controler robust bazat pe algoritmi, 860 PRO gestionează cu ușurință cele mai solicitante sarcini de lucru tipice PC-urilor high-end, stațiilor de lucru și NAS-urilor (stocare atasată la rețea) oferind astfel certitudinea funționării pe durată lungă pasionaților de jocuri, specialiștilor IT și profesioniștilor creativi.

Samsung 860 Pro V-Nand SSD

Performanță îmbunătățită

Vitezele sunt mai consistente și susținute, chiar și cu volum mare de muncă sau multiple sarcini solicitante. Cu cea mai bună combinație de inovatorul V-NAND și controllerul perfecționat de-lungul anilor, 860 PRO reușește să ofere viteze de scriere secvențiale de până la 530 MB/s respectiv viteze de citire secvențiale de până la 560 MB/s.

Samsung 860 Pro V-Nand SSD

Durabilitate extraordinară

În condiții de muncă grele, rezistența este totul. Stocați și randați în siguranță videoclipuri 4K și date 3D utilizate de cele mai recente aplicații, cu TBW * de până la 8 ori mai mare (în funție de capacitate) decât precedentul 850 PRO. Cea mai recentă tehnologie V-NAND vă oferă o rezistență de top în industrie, susținută de o anduranță de până la 4800 TBW * (în funcție de capacitate)

* Terabyte Scrise

Samsung 860 Pro V-Nand SSD

Compatibilitate inteligentă

Beneficiați de o comunicare mai rapidă și mai fluidă cu sistemul dvs. gazdă. Algoritmul ECC ** de neegalat și noul controller MJX generează viteze mai mari, iar prioritizarea de comezni TRIM îmbunătățește compatibilitatea cu Linux, rezultând într-o potivire mai mare cu sistemul dvs. de calcul.

** Cod de corectare a erorilor

Samsung 860 Pro V-Nand SSD

Samsung Magician - software de management

Software-ul Samsung Magician cu o interfață de utilizator simplă și intuitivă este creat pentru a vă ajuta în adminsitrarea SSD-ului

Actualizare de firmware

Primiți notificări când apare o versiune nouă de firmware si instalați ușor actualizările pentru performante, stabilitate si compatibilitate îmbunătătite.

Benchmark de performanță

Verificați vitezele de scriere/citire secvențiale și aleatorii ale SSD-ului dvs., astfel încât să puteți mentine o performantă superbă.

Securitatea datelor

Protejați datele prin selectarea opțiunilor de securitate. 860 PRO suportă criptarea pe bază de hardware AES 256 biți și este conform cu TCG Opal respectiv IEEE 1667.

Samsung 860 Pro V-Nand SSD

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Samsung
Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Interfata
SATA-3 6 Gb/s
Capacitate de stocare
512GB
Viteza maxima citire SSD (MB/s)
560 MB/s
Viteza maxima scriere SSD (MB/s)
530 MB/s

Altele

Grupa Produs
second hand
Dimensiuni
100 x 69.85 x 6.8 mm

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.