Acțiune

SSD Samsung 860 EVO 250 GB 2.5" - second hand

SKU
22524
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
SSD Samsung 860 EVO 250 GB 2.5
SSD Samsung 860 EVO 250 GB 2.5" - second hand

Detalii

SSD-ul în care ai încredere

Cea mai nouă ediție din cea mai bine vândută* serie SSD SATA, Samsung 860 EVO. Special creat pentru computerele și laptopurile obișnuite, cu cel mai nou V-NAND și un controler bazat pe algoritm, acest SSD rapid și fiabil vine cu o gamă largă de factori de formă și capacități compatibile.

Performanță îmbunătățită

Vitezele sunt mai consecvente, chiar și cu volum mare de muncă și mai multe taskuri. 860 EVO funcționează cu scrieri secvențiale de până la 520 MB/s* cu tehnologia Intelligent TurboWrite și citiri secvențiale de până la 550 MB/s. Dimensiunea* memoriei tampon TurboWrite este actualizată de la 12 GB la 78 GB pentru un transfer mai rapid al fișierelor.

Durabilitate crescută

Stochează și prezintă videoclipuri 4K de dimensiuni mari și date 3D folosite de cele mai noi aplicații, cu TBW * (Scriitor de terabiți) de până la 8 ori mai mari decât 850 EVO anterior. Cea mai nouă tehnologie V-NAND îți oferă până la 2.400 TBW sau este protejată de garanția limitată de 5 ani.*

Compatibilitate inteligentă

Beneficiază de o comunicare mai rapidă și mai fluidă cu sistemul tău gazdă. Algoritmul ECC* rafinat și un nou controler MJX generează viteze mai mari, iar prioritizarea de comenzi trim îmbunătățește compatibilitatea cu Linux Ingineria noastră avansată face 860 EVO mai compatibil cu sistemul informatic.

Factori multi-formă

Orice dimensiune ai avea nevoie pentru computerul tău, există un 860 EVO pentru tine. Alege dintre cele de 2,5 inci pentru computere și laptopuri, iar M.2 (2280) bazat pe SATA sau mSATA pentru dispozitive informatice ultra-subțiri.

Samsung Magician

Software de management: Software-ul Samsung Magician este creat pentru a te ajuta să îți folosești SSD-ul cu o interfață de utilizator simplă și intuitivă.

Actualizare de firmware: Primește notificări când apare un nou firmware și instalează ușor actualizări pentru o performanță, stabilitate și compatibilitate îmbunătățite.

Criteriu de referință performanță: Verifică vitezele de scriere/citire secvențiale și aleatorii ale SSD-ului tău, astfel încât să poți menține o performanță superbă.

Securitatea datelor: Protejează datele prin selectarea opțiunilor de securitate. 860 EVO suportă criptarea pe bază de hardware AES de 256 de biți și este conform cu TCG Opal și IEEE 1667.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Samsung
Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Interfata
SATA-3 6 Gb/s
Capacitate de stocare
250GB
Viteza maxima citire SSD (MB/s)
550 MB/s
Viteza maxima scriere SSD (MB/s)
520 MB/s

Altele

Grupa Produs
second hand
Informatii suplimentare
 • NAND Type: Samsung V-NAND 3bit MLC
 • Compatibilitate TRIM
 • Controler Samsung MJX
 • Compatibilitate S.M.A.R.T
 • Compatibilitate WWN
 • Fiabilitate (MTBF – medie a timpilor de bună funcționare): 1,5 milioane de ore de fiabilitate (MBTF)
 • Memorie cache: SDRAM Samsung 4 GB Low Power DDR4
Dimensiuni
100 x 69.85 x 6.8 mm

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.