Acțiune

SSD Micron 1300 2TB 2.5" - second hand

SKU
24369
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
589 Lei
Rate lunare
de la 98,17 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
în stoc
Transport:
Estimare livrare: 16-Apr - 17-Apr.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
SSD Micron 1300 2TB 2.5
SSD Micron 1300 2TB 2.5" - second hand
589 Lei

Detalii

Flash eficient din punct de vedere al costurilor pentru calculul clientului

e măsură ce media rotativă pentru computerele clientelor este în declin, cererea pentru unități de stocare cu stare solidă (SSD-uri) SATA care oferă performanțe solide rămâne puternică. SSD-ul clientului Micron® 1300 SATA este o extindere a portofoliului nostru SATA, cel mai larg din industrie.

De la desktop-uri de uz general până la tablete pentru business, SSD-ul 1300 oferă rapoarte preț-performanță excepționale și consum extrem de redus de energie pentru calculul clientului. Este o opțiune flash economică în trecerea de la hard disk-urile tradiționale. Bazat pe SSD-ul Micron 1100, care a avut succes, SSD-ul Micron 1300 SATA este construit cu caracteristici avansate, cum ar fi modurile de consum redus de energie în repausul dispozitivului (DEVSLP) pentru a extinde în continuare durata de viață a bateriei.

Pentru a proteja datele valoroase, mai multe funcții își fac treaba: protecția împotriva pierderii de putere asincronă pentru datele aflate în repaus, monitorizarea termică adaptivă și criptarea opțională auto-Opal 2.0. Utilizând tehnologia NAND 3D revoluționară, procesul de ultimă generație al Micron - CMOS sub matrice (CUA) - permite costuri reduse și densitate crescută într-un cip compact stratificat vertical de 96 de straturi. Această avansare menține prețul competitiv și permite oferirea Micron 1300 în capacități de 1TB M.2 și 2TB 2.5”.


Mențineți-l Răcoros

Creșteți fiabilitatea în designurile cu spațiu restrâns cu funcția noastră de monitorizare termică adaptivă care limitează căldura generată de SSD-ul cu factor de formă M.2 de dimensiuni mici. 


Bazați-vă pe Rezistența Noastră

Optimizarea componentelor NAND 3D TLC și arhitectura SSD-ului Micron permite SSD-ului 1300 să ofere performanțe solide și rezistență solidă fără compromisuri.


Accelerarea timpului de lansare pe piață

Deoarece SSD-ul 1300 este puternic utilizat din SSD-ul Micron 1100, procesele de calificare pentru clienții noștri OEM sunt reduse, economisind timp și bani.


Protejați-vă Datele

Tehnologia de auto-criptare Opal opțională (SED) oferă criptare solidă pentru datele în repaus pentru datele mobile valoroase fără degradare a performanței. Toate criptările / decriptările utilizează un motor hardware XTSAES-256-bit care respectă standardele TCG™ Opal 2.0, protocolul IEEE 1667 și Microsoft® eDrive, fără a afecta performanța.


Dezinfectați și Reutilizați

În doar câteva secunde, comanda SANITIZE CRYPTO SCRAMBLE permite utilizatorului final să șteargă, să reproiecteze și să retragă SSD-ul cu un singur clic, asigurându-se că nu rămân date reziduale care să poată fi compromise.


Facilitați Managementul

Cu instrumentul nostru descărcabil Storage Executive, unitățile de stocare ale clienților Micron au soluții integrate de depanare, diagnosticare și verificare a stării de sănătate pentru gestionarea fără probleme.


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
MICRON
Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Interfata
SATA-3 6 Gb/s
Capacitate de stocare
2TB
Viteza maxima citire SSD (MB/s)
520 MB/s
Viteza maxima scriere SSD (MB/s)
530 MB/s

Altele

Grupa Produs
second hand

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.