Acțiune

SSD extern Kingston Pocket-Sized XS1000 - 1TB

SKU
27795
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
379 Lei
Rate lunare
de la 63,17 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
In stock
Transport:
Estimare livrare: 5-Mar - 6-Mar.
Garanție: 2 ani.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
SSD extern Kingston Pocket-Sized XS1000 - 1TB
SSD extern Kingston Pocket-Sized XS1000 - 1TB
379 Lei

Detalii

XS1000 unitate solid state drive (SSD) externă Unitate externă USB 3.2 Gen 2 SSD-ul extern XS1000 de la Kingston este o soluție incredibil de convenabilă pentru backup de fișiere. Designul său subțire și compact este conceput să se integreze perfect în stilul de viață al utilizatorului, permițându-vă să îl transportați cu ușurință oriunde mergeți. Nu vă lăsați înșelați de dimensiunea sa - această mică bijuterie se laudă cu viteze de până la 1,050MB/s1 și capacități mari de până la 2TB2, oferind suficientă viteză și spațiu pentru a stoca datele valoroase. Se conectează cu cablul inclus USB Type-C3 la Type-A, oferind o conveniență de neegalat și capacități impresionante de stocare. XS1000 este companionul dvs. de încredere pentru backup-ul fără probleme al fișierelor, asigurându-vă că documentele importante, amintirile dragi și fișierele media sunt întotdeauna accesibile. Spuneți adio volumului și salutați eficiența de stocare simplificată cu SSD-ul extern XS1000.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Kingston
Tip Unitate de Stocare
SSD
Capacitate de stocare
1TB
Grupa Produs
nou

Altele

Dimensiuni

SXS1000/1000G

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.