Servicii

ServiciiÎn cei 27 ani de activitate, am acumulat experiență din mai multe zone ale IT-ului, experiență pe care vă punem la dispoziție prin serviciile oferite.

Service

Dispunând de echipament respectiv resursele necesare, puteți apela cu încredere la service-ul nostru. Acesta dispune de o experiență vastă în diagnostizarea și rezolvarea celor mai complexe probleme care pot apărea la echipamentele IT.

Diagnosticare - 119 Lei/buc.

În primul rând trebuie să menționăm că sunt foarte multe cazuri, în care o problemă survenită la un echipament electronic este diagnosticat greșit. Aceasta în cele din urmă duce la probleme și mai grave, sau pur și simplu tratarea ”simptomelor”, fără ca problema originală să fie rezolvată. Echipa noastră poate diagnostiza problemele apărute la calculator, laptop, monitor, imprimantă, server, etc., prin urmare vă poate explica concret cauza dar și rezolvarea lor, oferindu-vă transparență pe toată durata procedurii.

Reparații PC/Server - 119 Lei/oră

Reparăm orice problemă survenită la calculatorul sau serverul tău, sau înlocuim orice componentă defectată ireparabil. Fie că e de la sursă, memorie, procesor, cooler, etc., noi rezolvăm problema ca să te poți bucura cât mai mult și cât mai repede de echipament.

Salvare și recuperare de date de pe HDD nefuncțional - 196 Lei/oră

Datele de pe calculator sau laptop sunt foarte importante fiecăruia dintre noi, însă de multe ori uitâm, sau neglijăm salvarea lor periodică. Poate uneori pur și simplu apar erori ale unității de stocare înainte să efectuăm backup-ul, care ne pot pune în situații delicate. PC House poate recupera și salva datele dintr-un echipament defect, astfel poți minimaliza pagubele și te poți bucura în continuare de amintirile - pozele, muzica, filmele - sau alte informații vitale stocate digital.

Transfer date, salvare sau recuperare de pe HDD/SSD funcțional - 119 Lei/oră 

Îți oferim serviciul de a transfera date de la o unitate de stocare la alta. 

Devirusare simplă (antivirus) - 119 Lei/oră, Devirusare cu salvare date - 147 Lei/oră

Sistemul tău a fost infectat virusuri? Nu ezita să ne contactez pentru devirusare. 

Montarea componentelor în calculator - 59 Lei/buc.

Veri să instalezi o componentă nouă în calculatorul tău, dar nu știi cum să procedezi? Ia legătura cu noi și te ajutăm.

Instalare software cu licență - 119 Lei/buc.

Dacă nu ai reușit să instalezi un software cu licență legală, noi te ajutăm.

Mufare cablu - 49 Lei/buc

Cablul tău nu are mufă sau este deteriorată, service-ul nostru îți rezolvă problema.

Reparații Laptop - 196 Lei/oră

Laptopurile, dată fiind natura construcției lor, nu sunt la fel de solide ca și calculatoarele, iar prin urmare pot apărea diferite probleme, fie din cauza utilizării necorespunzătoare, fie din cauza utilizării îndelungate. Noi putem să te ajutăm în Reparatii laptopaproape orice situație: schimbăm ecrane LCD, tastaturi, diferite componente la laptop, facem reballing, rezolvăm probleme de încărcare, curățăm și deprăfuim interiorul, schimbăm pasta termoconductoare și multe altele

Manoperă schimbare ecran/tastatură laptop - 119 Lei/buc.

Ai un laptop cu ecran zgâriat sau o tastatură inundată? Specialiștii noștrii îți schimbă. (La unele modele de laptop nu garantăm acest serviciu)

Intervenții pe plăci de bază PC/laptop prin reflow cip BGA - 196 Lei/buc.

Plăcile de bază reprezintă inima calculatoarelor, laptopurilor și serverelor, fără această componentă nu există ”viață” în sistem. Dacă apare vreo problemă, poți să ne contactezi liniștit, deoarece efectuâm intervenții pe plăci de bază în vederea reparării acestora.

Reparații prin ”reballing” (chipset northbridge, southbridge, plăci video, etc.) - 294 Lei/buc.

În cazul în care s-a defectat un laptop sau placa de bază a calculatorului, de obicei se presupune eronat că aceasta trebuie schimbată - dar nu întotdeauna este așa, iar aici venim în ajutorul tău cu oferta noastră de reballing. Cu ajutorul echipamentelor noastre de ultima generație, speclialiștii noștri îți vor vindeca produsul îndrăgit la prețuri corecte, astfel vei evita achiziția un sistem nou.

Scriere/rescriere firmware componente - 119 Lei/buc.

Firmware-ul este un software de mici dimensiuni care asigură comanda și controlul unor aparate și dispozitive de o oarecare complexitate și este specializat exclusiv pentru aparatul sau dispozitivul în care este înglobat, acoperind o gamă largă de produse: componente calculator precum hard diskuri, SSD-uri, unități optice, dar și routere, telefoane mobile, tablete, etc. Service-ul nostru dispune de echipament specializat pentru repararea și rescrierea firmware-ului diferitelor componente pentru calculator sau laptop, astfel vă puteți bucura de o durată de viață extinsă de exemplu al hard disk-ului pe care sunt stocate pozele sau înregistrările favorite.

Scriere/rescriere BIOS - 119 Lei/buc.

BIOS-ul (Basic Input Output System) este un software de nivel scăzut care controlează în mod direct modul în care funcționeză și interacționează componentele calculatorului, având dimensiuni relativ mici. Fără BIOS sau cu un BIOS defectat în urma unei rescrieri eșuate, componentele sau calculatoarele nu pot porni deloc. Service-ul nostru dispune de echipament specializat pentru repararea BIOS-ului diferitelor componente ca plăci de bază, plăci video, etc și putem readuce la viață componente bune care de altfel ar fi înlcouite de utilizatori.

Reparații imprimante - 149 Lei/oră

Imprimantele sunt echipamentele care dispun de cele mai multe componente mechanice în mișcare, prin urmare constituie sistemele mai sensibile la anumite condiții de folosire. Dacă apare o problemă la imprimantă, poți să apelezi la noi, deoarece reparăm orice problemă ar avea acesta (având în vedere limitele tehnologice) ca de exemplu: depanare parte mecanică, depanare parte elecronică, depanare/curățare cartuș.

Reparații monitoare - 119 Lei/oră

Monitorul este fereastra care ne conectează cu calculatorul iar dacă are defecțiuni comunicarea devine dificil sau imposibil. De acea noi îți oferim reparațiile următoare: depanarea circuitelor de alimentare, depanare invertor, schimbare ecran, depanare defect mecanic (cablaj spart, fire rupte etc.), depanare sursă monitor, etc.   

Reparații UPS - 147 Lei/oră

Dacă UPS-ul dvs. are defecțiuni sau dacă bateria trebuie schimbată, nu ezitați să apelați la service-ul nostru.

Curățare și mentenanță PC - 119 Lei/oră

Curățare și mentenanță laptop - 196 Lei/oră

Mentenanța sistemelor IT nu înseamnă doar update regulat la software, devirusare și ștergerea regulată a fișierelor inutile. Trebuie să avem grijă și de partea de hardware a echipamentelor noastre și să ne asigurăm că respectăm recomandările producătorilor privind mentenanța periodică. Praful, pasta termoconductoare sau alte consumabile învechite pot deveni inamicul numărul unu care -  fără curățare periodică - pot afecta negativ stabilitatea și performanțele sistemelor de calcul, câteodată chiar iremediabil. De aceea, tehnicienii noștri stau la dispoziția clienților care doresc un sistem bine întreținut.

Ștergerea definitivă a datelor - 119 Lei/buc

Există anumite situații în lumea întreprinderilor, când este necesară ștergerea datelor într-un mod nerecuperabil, din motive de securitate. În cazul în care te afli într-o astfel de situație, poți să ne adresezi cu încredere.

Software service - 119 Lei/oră

Probleme nu întotdeauna apar la hardware, uneori programele și aplicațiile instalate pot să ne dea bătăi de cap. Noi ne ocupăm de instalarea, configurarea și optimizarea sistemelor de operare Windows sau Linux. Reinstalăm sisteme de operare și te scăpăm de malware (virusuri, viermi, troieni, etc.) care și-au croit drum către sistemul tău.

Calculatoare la comandă

Știi exact ce vrei, dar nu-l găsești la noi? Dorești un PC nou nouț sau mai puternic, sau de ce nu un calculator gaming high end de ultima generație? Relaxează-te pentru că ne ocupăm de comenzi și asamblare calculatoare conform 

Reparatii

specificațiilor tale ca să bucuri la maxim de o configurație personalizată. Tot ce trebuie să faci e să specifici clar și concis care sunt componentele dorite, verificăm să nu existe incompatibilități și dacă-ți place oferta noastră atunci plătești un avans. De restul ne ocupăm noi!

O a doua părere

Mulți întâmpină dificultăți când doresc dezvoltarea sistemului informatic, fie din cauza lipsei de personal calificat, fie din cauza îndoielilor apărute privind faptul dacă oare creșterea productivității va fi pe măsura investiției. Pentru a te ajuta, noi îți stăm la dispoziție:

  • Te ajutăm în evaluarea corectă a necesarului de hardware și software pentru realizarea unui sistem informatic adaptat nevoilor tale
  • Ne ocupăm de instalarea, configurarea, personalizarea și administrarea serverelor Windows și Linux, fără să pierzi timp prețios și să te poți concentra la maxim asupra activitații tale principale.

Dacă ai vreo întrebare legată de oricare dintre serviciile noastre, sau dorești mai multe informații poți contacta service-ul nostru. Datele de contact le vei găsi mai jos sau pe pagina noastră de contact!

Achiziții prin platforma SEAP

Pentru autorități publice, punem la vânzare echipamentele comercializate pe site-ul nostru și pe platforma SEAP. Pentru a afla cum puteți achiziționa prin această platformă, vă rugăm să vizitați pagina ”Achiziții SEAP”.

Leasing de echipamente IT - GRENKE

Acum prin parteneriatul nostru cu GRENKE, puteți beneficia și de serviciul de leasing echipamente IT.

Dacă ai vre-o întrebare în ceea ce privește oricare dintre serviciile noastre oferite, pentru mai multe informații poți contactează service-ul nostru, al cărui date de contact îl vei găsi mai jos, sau pe pagina noastră de contact!

Contact:

Telefon: 0265-313.888 
Mobil: 0732-950.797 

E-mail: service @ multiplan.ro

Adresa: Str. Mureșului Nr. 17 
Localitate: Târgu Mureș, Mureș 
Cod poștal: 540252 

Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc