Samsung SCX-5835FN
Pret: 635 Lei

Samsung SCX-5835FN

Cod produs (SKU): 13459
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Garantie: Produs indisponibil
Deschidere colet la livrare
Detalii

Cu cat este mai eficient echipamentul, cu atat veti fi si dvs. mai eficient. SAMSUNG SCX-5835FN este o solutie completa pentru grupurile de lucru (echipe), imprimand 35 de pagini/ minut. Echipamentul dispune de caracteristici de copiere, scanare, imprimare si fax, pentru cei care doresc sa maximizeze volumul de munca realizat intr-o perioada de timp cat mai scurta.


Control printr-o simplă atingere

Simplificaţi sarcinile cu ajutorul unui ecran tactil LCD de 7 inchi, datorită căruia utilizarea sistemului devine intuitivă. Informaţiile sunt afişate clar şi succint, iar majoritatea opţiunilor de meniu pot fi accesate direct pe ecranul LCD. Navigarea intuitivă minimizează timpul de operare. Fiecare secundă economisită contribuie la sporirea productivităţii. Cu îmbunătăţirile implementate, puteţi vizualiza întregul meniu într-o singură afişare. De asemenea, meniul inteligent poate fi personalizat conform necesităţilor dvs., pentru o eficienţă sporită. În timpul funcţionării, informaţiile de pe ecran sunt simplificate pe procese de lucru individuale. La întâmpinarea unei probleme, găsiţi soluţia cu ajutorul instrucţiunilor şi a graficii simple, asistate.

Interfaţă simplificată

Navigarea între numeroasele funcţii este simplificată datorită interfeţei uşor de utilizat. Puteţi obţine ajutor general prin intermediul caracteristicii utile „Sfaturi pentru utilizatori”. Pentru a minimiza şi mai mult munca „pe ghicite”, puteţi vedea în orice moment o afişare completă a structurii şi a organizării meniului.

Plăcerea utilizării comode

Schimbaţi-vă punctul de vedere în privinţa imprimantelor şi a modului de lucru, datorită caracteristicilor deosebite ale imprimantei SCX-5835FN. Economisiţi timp şi reduceţi efortul cu ajutorul portului USB direct, care vă permite să imprimaţi şi să scanaţi direct cu un dispozitiv USB. SCX-5835FN oferă caracteristici flexibile de scanare, cu un scaner color inovator, care scanează documentele mai rapid şi la o calitate mai ridicată faţă de alte modele standard.

Operaţiuni lipsite de griji

Echipamentul multifuncţional SCX-5835FN va schimba modul în care lucraţi. Beneficiaţi de o înaltă performanţă care va spori productivitatea şi va fluidiza fluxul de lucru. Soluţiile de depanare intuitive şi simplitatea contribuie la reducerea timpului de întreţinere, astfel încât să dispuneţi de mai mult timp pentru îndeplinirea sarcinilor dvs., în loc de a remedia blocaje de hârtie.

Cost de imprimare redus

Cu o funcţionare mai economică decât alte modele de pe piaţă, SCX-5835FN oferă o valoare adăugată sporită. Gândiţi-vă la economiile cumulate pe care le puteţi realiza cu fiecare material imprimat la un cost mai redus decât oricând. Siguranţa fiabilităţii minimizează, de asemenea, pierderile provocate de blocajele de hârtie şi alte defecţiuni.

Memorie RAM extensibilă

Îmbunătăţiţi performanţa imprimantei cu o memorie suplimentară de până la 512 MB, pentru gestionarea documentelor bogate în imagini. Fiecare imprimare este efectuată rapid şi fără probleme de întrerupere a fluxului de lucru.

Soluţii pentru grupurile de lucru

Bucuraţi-vă de flexibilitatea capabilităţilor suplimentare oferite de SCX-5835FN. Un adevărat expert multifuncţional, aceasta acceptă informaţii prin scanare, e-mail, fax sau fişiere. Apoi, datele pot fi gestionate prin procesare OCR completă, metadate, aplicaţii terţe sau software personalizat de utilizator. Partajaţi informaţiile finalizate prin fax, imprimare, e-mail, FTP şi aplicaţii precum MS SharePoint sau trimiteţi-le pe un computer prin reţeaua LAN a grupului de lucru.

Cea mai ridicată capacitate maximă lunară

Vizând grupuri de lucru cu o medie de 5.000 de materiale imprimate pe lună, sunteţi pregătit pentru a profita la maximum de imprimanta dvs. multifuncţională. Chiar şi în cele mai solicitante şi complexe medii de afaceri, SCX-5835FN oferă cele mai bune rezultate din punct de vedere al productivităţii. Echipamentul are o capacitate maximă de 80.000 de coli pe lună.

Îmbunătăţită pentru un suport sporit

SCX-5835FN nu este o imprimantă obişnuită. Dotată cu un hard disk de 80 GB încorporat, aceasta oferă o capacitate aproape dublă faţă de cel mai apropiat model al unei alte mărci. Vă bucuraţi din prima clipă de o serie de capabilităţi sporite, precum şi de suport pentru o gamă mai vastă de aplicaţii, inclusiv soluţiile SAMSUNG cu arhitectură deschisă „eXp”. Pentru a satisface nevoile mediilor de afaceri extrem de sensibile, imprimanta dispune, de asemenea, de caracteristici de imprimare securizată, pentru a păstra o confidenţialitate strictă.

Gestionarea unui volum ridicat de hârtie

În funcţie de nevoile dvs., imprimanta SCX-5835FN poate fi dotată cu mai multe tăvi şi dimensiuni de hârtie, pentru a accepta până la 1.050 de coli simultan. Imprimaţi în masă, fără a fi necesară completarea constantă a rezervei de hârtie. Reduceţi costurile pentru hârtie, datorită capacităţii de a imprima pe ambele părţi ale unei coli, prin simpla atingere a unui buton.

Emulare îmbunătăţită

Tehnologia de emulare încorporată asigură o compatibilitate maximă cu orice computer sau software, astfel că imprimanta multifuncţională poate procesa fiecare document rapid şi uşor. Indiferent de sarcină sau de cerinţă, de la imprimări simple la documente cu aspect profesionist, puteţi fi sigur că veţi obţine un material imprimat la calitatea necesară.

Nivel minim de zgomot

Imprimanta SCX-5835FN contribuie la crearea unui mediu de lucru optimizat, mai liniştit, prin imprimarea la un nivel silenţios de 52 dB (mai silenţioasă decât un model din aceeaşi clasă, produs de altă marcă), astfel încât să vă puteţi concentra asupra sarcinilor dvs. Nivel redus de stres, productivitate sporită - echilibrul perfect pentru organizaţia dvs.

Specificatii tehnice
Caracteristici generale
Producator
Samsung
Model
SCX-5835 FN
Mod Imprimare
Alb-Negru
Tip imprimanta
Laser
Grupa Produs
imprimanta refurbished
Imprimare
Viteza de imprimare (Alb-neagra)
35 ppm
Timpul de imprimare al primei pagini (alb-neagra)
9.5 sec
Rezoluţie de imprimare (alb-neagra)
1200 x 1200
Altele
Capacitate Memorie RAM
256MB
Format hartie
A4, Letter
Volum lunar recomandat
5.000 pagini
Volum lunar maxim
80.000 pagini
Functii imprimanta
ADF, Copy, Fax, Print, Scan
Porturi
1 x Ethernet (RJ-45), 1 x USB 2.0, 1 x USB 2.0 Type B
Conectivitate
LAN
Informatii suplimentare

Rezoluție de scanare:

  • 600 x 600 dpi (optică)
  • 4800 x 4800 dpi (interpolată)
Cartus original
MLT-D2082S, MLT-D2082L
Dimensiuni
  • 465 mm x 547 mm x 500 mm (L x I x A)
  • 23.1 kg
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc