Responsabilitate sociala

Pentru o societate frumoasă și sănătoasă este foarte important ca operatorii economici să conștientizeze imporanța rolului pe care îl poate îndeplini. Noi am decis să ne implicăm activ în susținerea diferitelor activități afirmative respectiv celor care avantajează mentalitatea pentru îmbunătățirea mediului înconjurător.

Mâini Dibace – Misiunea fundatiei Mâini Dibace este asigurarea unui cadru în care persoanele cu diferite dizabilități pot să desfășoare o activitate productivă în vederea îmbunătățirii calității vieții lor. Prin propagarea valorilor persoanelor cu handicap se contribuie la sensibilizarea societății, schimbarea mentalității, ajutând nu numai la toleranța comunității dar și la acceptarea și integrarea persoanelor cu handicap în societate.

Fundația Bonus Pastor – Scopul fundației este să vină în ajutor persoanelor cu dependențe de droguri, alcool, jocuri de noroc și alte vicii, respectiv și membrilor familiilor lor. Printre programele fundației se numără în principal prevenția, terapie și asistența postterapeutică.

Philotea Klub – Asociația dorește să ofere răspunsuri la întrebările care apar în viața de zi cu zi a tinerilor și copiilor.

Societatea Carpatina Ardelea – Printre activitățule societății se numără atât practicarea turismului montan, dar și conservarea și protejarea mediului natural, respectiv promovarea importanței acestora.

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică – Brâncovenești – Centrul este o instituție destinată tratării, recuperării și reabilitării adulților cu dizabilități mintale.