Acțiune

Philips 22HFL3232D/10, 22 inch LED, 1366 x 768, 16:9, HDMI, negru, monitor nou

SKU
10967
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Philips 22HFL3232D/10, 22 inch LED, 1366 x 768, 16:9, HDMI, negru, monitor nou
Philips 22HFL3232D/10, 22 inch LED, 1366 x 768, 16:9, HDMI, negru, monitor nou

Detalii

Cu acest televizor LCD cu LED-uri, modern și economic, destinat industriei hoteliere, vă veți bucura de avantajele televiziunii digitale. Oaspeții dvs. se vor bucura de o primire călduroasă și de o experiență de vizionare excelentă cu acest televizor hotelier profesional.

 • Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Tehnologia de iluminare cu leduri este cea mai avansată tehnologie disponibilă. În acest televizor, ea combină un design minimalist atrăgător cu o calitate uimitoare a imaginii şi, mai ales, cu cel mai redus consum de energie din categoria sa. Un alt aspect benefic pentru mediu este că tehnologia de iluminare LED nu conţine materiale periculoase. Prin iluminarea din spate LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate ridicată, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • Bucuraţi-vă de redarea fotografiilor şi a muzicii prin USB

  Bucuraţi-vă de redarea fotografiilor şi a muzicii prin USB

  Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg şi fişiere de muzică mp3 de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja fotografiile şi muzica.

 • Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  MyChoice oferă un mod simplu şi ieftin de a le oferi oaspeţilor dvs. canale TV premium. În acelaşi timp asigură un flux de venit suplimentar care vă permite să vă recuperaţi investiţia iniţială în televizor.

 • Panou de conectivitate integrat

  Panoul de conectivitate integrat le permite oaspeţilor dvs. să îşi conecteze perfect dispozitivele personale la televizorul dvs., fără a fi necesar niciun panou de conectivitate extern.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Consum redus de energie

  Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

 • Canal cu pornire programabilă

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Conexiune suplimentară pentru căşti pentru ascultare personală

  Acest sistem de boxe dispune de o conexiune suplimentară pentru căşti. Conectaţi propriile dumneavoastră căşti pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doriţi.

 • EPG şi listă de canale avansate

  EPG-ul şi lista de canale atractive includ butoane intuitive cu grafică de ghidare clară, pentru găsirea uşoară a canalelor preferate.

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Philips
Model
22HFL3232D/10
Grupa Produs
monitor nou

Ecran

Diagonala Display
22 inch / 56 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1366 x 768
Raport Aspect
16:9
Timp Raspuns
6ms
Contrast
1000:1
Contrast Dinamic
150.000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
300 cd/m2
Dimensiune Punct
0.248mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
178 / 178

Altele

Boxe Integrate
Cu boxe integrate
Dimensiuni
 • Cu suport: 526 x 369 x 149 mm
 • 4.2 kg
Montabil pe Perete (VESA)
Yes
Consum
28W

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.