Acțiune

Philips 223V5LHSB/00, 21.5 inch LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, HDMI, negru, monitor nou

SKU
10587
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 2 ani.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Philips 223V5LHSB/00, 21.5 inch LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, HDMI, negru, monitor nou
Philips 223V5LHSB/00, 21.5 inch LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, HDMI, negru, monitor nou

Detalii

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

PHILIPS_223V5LHSB smart contrast

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

Afişaj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare

PHILIPS_223V5LHSB afisaj full hd 16:9

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

PHILIPS_223V5LHSB full hd prin hdmi

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Reglare uşoară a performanţei afişajului cu SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

Afişaj ecologic fără mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Philips
Model
223V5LHSB/00
Color
Negru
Grupa Produs
monitor nou

Ecran

Diagonala Display
21.5 inch / 54.61 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1920 x 1080
Raport Aspect
16:9
Timp Raspuns
5ms
Contrast
1000:1
Contrast Dinamic
10.000.000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.248mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
170 / 160

Altele

Boxe Integrate
Fara boxe integrate
Dimensiuni
Cu suport: 503 x 376 x 213 mm Fara suport: 503 x 316 x 50 mm
Montabil pe Perete (VESA)
Yes
Consum
15.85W

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.