Licenta Eset Internet Security, 1 dispozitiv/ 1 an - Retail
Pret: 227 Lei

Licenta Eset Internet Security, 1 dispozitiv/ 1 an - Retail

Cod produs (SKU): 12187
Pret: 227 Lei
Cumpără în rate, începand de la: lei/lună.
Transport gratuit peste 199 lei
Garantie: nu are
Deschidere colet la livrare
Ai o întrebare? 0799-865.686
Detalii

ESET Internet Security vă oferă o protecţie completă pentru PC-ul sau laptopul dvs., protejându-vă împotriva secvenţelor malware cu ajutorul echilibrului perfect dintre viteză, detecţie şi usurinţă în utilizare, oferit de ESET.

Ce oferă?

Tehnologie antivirus legendară

Protejați-vă de ransomware și alte tipuri de programe malware cu protecția multistratificată, dovedită ESET, pentru care au optat peste 110 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

 • Antivirus și Antispyware: Vă oferă protecție proactivă împotriva tuturor tipurilor de amenințări digitale, inclusiv viruși, rootkit-uri, viermi și spyware.
 • Exploit Blocker: Blochează atacurile special concepute să evite detectarea de către un software antivirus și elimină lockscreen-urile și ransomware-ul. Protejează împotriva atacurilor derulate la nivel de browsere web, cititoare de fișiere PDF și alte aplicații, inclusiv software-uri bazate pe Java.
 • Advanced Memory Scanner: Permite detecția îmbunătățită a malware-ului persistent care utilizează mai multe straturi de criptare pentru a-și ascunde activitatea.
 • Scanare în Starea Idle: Crește performanța sistemului prin efectuarea de scanări la un nivel mai profund, atunci când nu este utilizat computerul. Ajută la detecția potențialelor amenințări inactive, înainte ca acestea să provoace daune.
 • UEFI Scanner: Vă protejează împotriva amenințărilor care atacă computerul la un nivel mai profund, chiar înainte de pornirea sistemului Windows - pe sistemele cu interfață de sistem UEFI.
 • Scanare în Timpul Descărcării Fișierelor: Reduce timpul de scanare prin scanarea anumitor tipuri de fișiere - cum ar fi arhivele - în timpul procesului de descărcare.
 • Scanare Bazată pe Cloud: Îmbunătățește viteza scanărilor cu ajutorul bazei de date ESET Live Grid® cu elemente incluse în lista albă sau lista neagră, listând fișierele sigure. Ajută la stoparea proactivă a malware-ului necunoscut pe baza comportamentului său, comparându-l cu sistemul nostru de reputație bazat pe cloud.
 • Sistemul de Prevenire a Intruziunilor la Nivel de Gazdă (HIPS): Vă permite să personalizați în detaliu comportamentul sistemului. Vă oferă opțiunea de a specifica reguli pentru registry-ul de sistem, procesele și programele active, pentru a aduce ajustări fine securității sistemului.
 • Protecție împotriva Atacurilor Bazate pe Script: Detectează atacurile lansate prin scripturi malware care încearcă să exploateze Windows PowerShell. De asemenea, detectează JavaScript-uri rău intenționate care pot ataca prin browserul dvs. Sunt suportate browserele Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer și Microsoft Edge.

Confidențialitatea datelor

Opriți utilizarea abuzivă a parolelor dvs. de către hackeri. Efectuați operațiuni bancare și cumpărături online în siguranță. Preveniți expunerea copiiilor la conținut online inadecvat.

 • Ransomware Shield: Oprește programele malware care încearcă să vă blocheze datele personale și cer o "răscumpărare" în schimbul deblocării acestora.
 • Protecție Webcam: Monitorizează permanent toate procesele și aplicațiile care rulează pe computer, pentru a vedea care dintre acestea doresc să utilizeze camera web. Vă avertizează când cineva încearcă în mod neașteptat să acceseze camera web și vă permite să le blocați accesul.
 • Firewall: Împiedică accesul neautorizat la computerul dvs. și folosirea necorespunzătoare a datelor dvs. personale.
 • Protecție împotriva Atacurilor Bazate pe Rețea: În plus față de Firewall, protejează automat calculatorul împotriva traficului de rețea rău intenționat, blocând amenințările identificate prin modele de trafic periculoase.
 • Anti-Phishing: Vă protejează confidențialitatea și resursele împotriva tentativelor site-urilor false de a vă sustrage informațiile sensibile, cum ar fi numele de utilizator, parolele sau datele bancare.
 • Rețele Out-of-Home: Vă avertizează atunci când vă conectați la o rețea necunoscută și vă solicită să treceți la modul Protecție Strictă, făcând computerul dvs. invizibil pentru alte computere conectate la aceeași rețea.
 • Control Parental: Vă oferă opțiunea de a alege o categorie potrivită vârstei copilului dintr-un set de categorii predefinite. Vă permite să setați o parolă pentru a proteja setările împotriva modificării acestora de către copii și a preveni dezinstalarea neautorizată a soluției.
 • Protecție Plăți & Internet Banking: Oferă un browser special securizat prin care puteți efectua plăți online în condiții de siguranță. Vă protejează automat atunci când efectuați operațiuni de internet banking și când accesați portofelele virtuale de criptomonede. Comunicarea dintre tastatură și browser este criptată pentru tranzacții mai sigure. Vă protejează de keylogger-e.
 • Connected Home Monitor: Vă permite să testați router-ul de acasă pentru vulnerabilități, cum ar fi parolele slabe sau firmware-ul neactualizat și vă oferă opțiuni de remediere. Vă oferă o listă ușor accesibilă de dispozitive conectate la router (smartphone-uri, dispozitive IoT etc.), pentru a vă arăta cine este conectat. Vă permite să scanați dispozitivele inteligente de vulnerabilități și vă oferă sugestii privind remedierea posibilelor probleme.
 • Protecție Botnet: Este un strat suplimentar de securitate care protejează împotriva malware-ului botnet - împiedicând computerul să fie folosit în mod abuziv pentru spam și atacuri de rețea. Bucurați-vă de un nou tip de detecție prin funcția Network Signatures, pentru blocarea și mai rapidă a traficului rău intenționat.
 • Control Dispozitiv: Vă permite să preveniți copierea neautorizată a datelor dvs. private pe un dispozitiv extern. Permite blocarea unor medii de stocare precum CD-uri, DVD-uri, stick-uri USB și dispozitive de stocare pe disc. Vă permite să blocați dispozitivele care se conectează prin Bluetooth, FireWire și porturi seriale/paralele.
 • Antispam: Păstrează cutia poștală curată, eliminând e-mailurile nedorite.

Anti-Theft

Mențineți securitatea la un nivel înalt, urmărind și localizând calculatorul în caz că este pierdut sau furat și identificați hoții prin intermediul camerei încorporate a laptopului.

 • Urmărire Locație: Vă permite să marcați un dispozitiv ca fiind “dispărut” prin interfața web ESET® Anti-Theft de la my.eset.com, pentru a iniția o monitorizare automată. Afișează poziția pe o hartă bazată pe rețelele Wi-Fi din zonă, atunci când dispozitivul devine conectat la internet. Vă permite să accesați informațiile colectate prin intermediul ESET Anti-Theft din my.eset.com.
 • Urmărirea Activității Laptopului: Vă permite să urmăriți hoții prin camera încorporată a laptopului. Colectează capturi de ecran ale laptopului pierdut. Toate fotografiile și instantaneele recente sunt încărcate în interfața web my.eset.com.
 • Optimizare Anti-Theft: Vă permite să setați/configurați cu ușurință Anti-Theft pentru o protecție maximă a dispozitivului. Facilitează conectarea automată în Windows și configurarea parolelor sistemului de operare. Vă ajută să măriți nivelul de securitate, solicitându-vă să modificați setările cheie ale sistemului.
 • Mesaje Unidirecționale: Accesând my.eset.com, puteți crea un mesaj care să fie afișat pe ecranul dispozitivului pierdut - pentru a mări șansele ca acesta să fie recuperat.

Consum minim de energie

Fie că vă jucați, lucrați sau navigați pe web, nu există încetiniri cauzate de antivirus. Rămâneți deconectat și online pentru mai mult timp, cu modul de economisire a bateriei și bucurați-vă de jocuri fără a fi distras de ferestre pop-up enervante.

 • Impact Minim asupra Resurselor Sistemului: Menține performanța ridicată și prelungește durata de viață a hardware-ului. Se potrivește cu orice tip de mediu de sistem. Economisește lățimea de bandă a conexiunii de date cu pachete de actualizare extrem de mici.
 • Suport pentru Computere Portabile: Amână toate ferestrele pop-up, actualizările și activitățile care consumă multă energie, pentru a conserva resursele sistemului, astfel încât să puteți rămâne online și deconectat pentru mai mult timp.
 • Mod Gamer: ESET Smart Security Premium trece automat în modul silențios atunci când un program este rulat full-screen. Actualizările de sistem și notificările sunt amânate, cu scopul de a salva resursele pentru jocuri, videoclipuri, fotografii sau prezentări.

Ușurință de utilizare

Soluțiile noastre de securitate sunt ușor de instalat, reînnoit și actualizat și sunt concepute, de asemenea, să permită o configurare simplă a tuturor sarcinilor de rutină. Dacă doriți, vă puteți ajusta profilul de securitate cu 150 de setări detaliate.

 • Soluții de Tip One-Click: Vă permite să verificați starea de securitate și să accesați cele mai frecvent utilizate instrumente de pe toate ecranele. În cazul alertelor de securitate, oferă soluții complete, realizabile dintr-un singur clic.
 • Setări pentru Utilizatorii Avansați: Oferă setări de securitate avansate, pentru a se potrivi nevoilor dvs. Vă permit să definiți puterea maximă de scanare, timpul de scanare, mărimea fișierelor și arhivelor scanate și multe altele.
 • ESET SysInspector®: Un instrument avansat de diagnostic, ce colectează informații critice din sistem pentru a depana o gamă largă de probleme de securitate și compatibilitate.
 • Actualizări Ușoare de Produs: Beneficiați de noile tehnologii de protecție imediat ce devin disponibile, pentru un nivel înalt de securitate.
 • Raport de Securitate: Vă oferă lunar o imagine de ansamblu asupra modului în care ESET vă protejează computerul. Acest raport include informații despre amenințările detectate, paginile web blocate, e-mailurile spam interceptate, tentativele blocate de acces la camera web și multe altele.
 • Manager de Licențe: Vizualizați, gestionați și asociați licențele și instalările de produse ESET, direct de pe portalul nostru ușor de utilizat: my.eset.com
Specificatii tehnice
Caracteristici Generale
Producator
Eset
Denumire program
Eset Internet Security
Tip Software
Retail
Altele
Perioada Valabilitatii
12 luni
Nr. Dispozitive valabile
1
Limba
Romana
Informatii suplimentare
 • Caracterisitici de scuritate: Antivirus, Anti-spyware, Exploit Blocker, Scanner Avansat de Memorie, Anti-Rootkit, Anti-spam, Protectie in Timp-Real, Scanare Bazata pe Cloud, Protectie impotriva Atacurilor Bazate pe Scripturi.
 • Protectie Identitatii in caz de Furt: Protectie Plati & Internet Banking, Personal Firewall, Protectie Botnet, Controlul Dispozitivelor, Protectie Webcam, Protectie Retelei de Casa, Anti-Phishing, Protectie Impotriva Atacurilor Bazate pe Retea, Retea Out-of-Home.
 • Parental Control
 • Mod Gamer 
 • Anti-Theft

 

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc