Acțiune

Lenovo ThinkCentre M920Q Mini PC, Core i5-8500T pana la 3.50 GHz, 8GB DDR4 SODIMM, 256GB SSD, Windows 11 Pro MAR, calculator refurbished

SKU
24590
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 3 ani.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Lenovo ThinkCentre M920Q Mini PC, Core i5-8500T pana la 3.50 GHz, 8GB DDR4 SODIMM, 256GB SSD, Windows 11 Pro MAR, calculator refurbished
Lenovo ThinkCentre M920Q Mini PC, Core i5-8500T pana la 3.50 GHz, 8GB DDR4 SODIMM, 256GB SSD, Windows 11 Pro MAR, calculator refurbished

Detalii

PC-ul compact - impact mare

ThinkCentre M920 Tiny reprezintă o concurență serioasă celor mai multe desktop-uri, dar nu va aglomera biroul. Alimentat de procesoare Intel® 8th Gen împreună cu memorie și stocare de ultima generație, acesta este rapid, receptiv si versatil. "Tiny" în nume, dar nu în performanță, acest PC compact dispunde de securitate sporită, fiabilitate și eficienta energetică înaltă.

Perfect pentru utilizatori, chiar mai bun pentru managerii IT

Gama ThinkCentre M, care include Tower, SFF și Tiny / Tiny Client este soluția perfectă pentru managerii IT în căutare de înaltă performanță, fiabilitate și securitate. Ușor de instalat, configurat și utilizat în orice mediu de birou, acestea se bucură de cel mai recente tehnologii de procesare, memorie și stocare. în plus, acestea au caracteristici de securitate pentru a vă proteja datele critice.

Putere reală, rezultate reale

În ciuda dimensiunii sale, ThinkCentre M920 Tiny este la fel de puternic și rapid ca un desktop de dimensiuni mari. Dotată cu o generație recentă de procesoare Intel®, împreună cu memoria DDR4, acesta vă permite să tratați toate provocările cu calm, permițându-vă să efectuași sarcinile mai rapid și mai eficient.

Lenovo ThinkCentre M720Q
Lenovo ThinkCentre M720Q

Toate conexiunile potrivite

ThinkCentre M920 Tiny este dotat cu o abundență de porturi, inclusiv USB 3.1 Gen 2 pentru transfer de date la viteze extraordinare sau chiar încărcarea mai rapidă a dispozitivelor portabile chiar dacă PC-ul este oprit sau în modul sleep.

Fără motive pentru îngrijorare

Fiecare ThinkCentre M920 Tiny este echipat cu Smart USB Protection. Acesta vă permite să restricționați dispozitivele USB care pot accesa computerul, asigurând în același timp că nici un program malware nu pătrunde în sistem sau în rețea prin porturile USB. Mai mult, datele dvs. sunt criptate prin intermediul Trusted Platform Module (TPM) și este inclus un slot Kensington Lock pentru a asigura siguranța fizică a M920 Tiny.

Se potrivește - și lucrează - oriunde

Pe un raft de bibliotecă, în spatele unui monitor, sub birou... ThinkCentre M920 Tiny se potrivește oriunde. Mai mult, a fost testat riguros pentru a lucra în aproape orice mediu.

Protejează mediul

Prin obținerea evaluărilor Energy Star® 7.0 si EPEAT™ Gold, ThinkCentre M920 Tiny s-a dovedit a fi extrem de eficient din punct de vedere energetic. În plus, ca urmare a testării cu rigurozitate, a mai obținut din partea TÜV Rheinland primul certificat din lume pentru nivel de zgomot ultra redus.

Lenovo ThinkCentre M720Q

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Lenovo
Model
ThinkCentre M920Q
Forma
Mini PC
Sistem de operare
Windows 11 Pro MAR
Grupa Produs
calculator refurbished

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Core i5
Generatie Core
Generatia a 8-a
Model Procesor
i5-8500T
Frecvență de bază
2.10GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.50GHz
Nuclee Procesor
6
Thread Procesor
6
Cache Procesor
9MB

Memorie

Capacitate Memorie RAM
8GB
Tip Memorie
DDR4 SODIMM
Memorie maxima suportata
32GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Capacitate de stocare
256GB
Interfata
SATA

Placa de baza

Chipset
Intel Q370
Tip Socket Procesor
LGA 1151
Placa de sunet
Integrata HD Audio

Placa video

Accepta placa video
Nu accepta
Placa video
Integrata
Procesor Grafic Integrat
Intel UHD Graphics 630

Altele

Conectivitate
1 Gbit LAN
Putere sursa (W)
65W
Dimensiuni
  • 179 x 182.9 x 34.5mm (Lățime x Adâncime x Înălțime)
  • 1,32 kg
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.