Imprimante Refurbished

Nu exista produse care sa indeplineasca alegerea.

Întrebari frecvente: Imprimante refurbished

Imprimantele trec printr-un proces de recondiționare compus din mai multe etape. Pe parcursul acestui proces imprimantele sunt verificate minuțios, componentele uzate sau defecte se înlocuiesc după caz, se curăță atât în interior cât și în exterior, iar la sfârșit sunt retestate pentru funcționare în parametrii optimi. Rezultatul final este o imprimantă intr-o stare de funcționare ca și nouă, pregătită pentru utilizare zilnică. Imprimantele refurbished se prezintă implicit cu cartușe folosite la un nivel acceptabil, iar prezența cartușului nou este menționată în specificațiile produsului.
Da, imprimantele refurbished sunt o alegere sigură. Componentele uzate/degradate se înlocuiesc în timpul recondiționării, iar imprimantele refurbished din oferta Pc House – făcând parte din gama business – sunt concepute și construite pentru fiabilitate și durabilitate. Așadar, sunt imprimante de încredere și beneficiză de 1 an garanție.
Imprimantele refurbished - datorită construcției lor - au o sensibilitate ridicată la transport, prin urmare ne putem asuma responsabilitatea livrării sigure doar prin mijloace proprii de transport. Detalii legate de termenul de livarare se stabiliesc telefonic.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc