HP Proliant DL360P G8 2 x Intel Xeon E5-2650L v2 1.70 GHz, 32 GB DDR 3 REG, Hp SmartArray P420, Rackmount 1U - unitate stocare configurabil
2.569 Lei ( -400 RON )

Pret special: 2.169 Lei

HP Proliant DL360P G8 2 x Intel Xeon E5-2650L v2 1.70 GHz, 32 GB DDR 3 REG, Hp SmartArray P420, Rackmount 1U - unitate stocare configurabil

Cod produs (SKU): 16248
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.
Garantie: 8994 luni
Deschidere colet la livrare
Detalii

Livrarea unor oportunităţi mai performante de procesare

Prin intermediul HP ProLiant Gen8 şi al ecosistemului său extins de programe, HP ajută organizaţiile să transforme tehnologiile izolate în infrastructuri IT eficiente și automatizate, care permit realocarea până la 30 de zile pe an, folosite inițial pentru mentenanță, pentru inovaţii care contribuie la procesul de dezvoltare.

Linia extinsă de servere HP ProLiant Gen8 include servere bazate pe seria de procesoare din familia Intel® Xeon® E5-2000 şi familia Intel® Xeon® E5-4000. Acceleratorii opționali HP PCIe Gen2 IO ce reduc latenţa accesului la date permit clienţilor să obţină o performanţă mai rapidă al aplicaţiilor şi cicluri de procesare îmbunătăţite.

Pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai mari ale companiilor de orice dimensiune, HP oferă ProLiant DL360e Gen8, un server optimizat pentru rack 1U, oferă facilitarea efectuării serviciilor de mentenanță şi asigură suport inclusiv prin HP ProActive Insight Architecture Alliance pentru o varietate de organizaţii mici, mijlocii şi mari.

 

 

Un ecosistem care maximizează inteligenţa integrată şi livrează performanţă de top

Alianţa HP ProActive Insight Architecture este centrată pe maximizarea inteligenţei integrate a serverelor HP ProLiant Gen8. Membrii alianţei sunt lideri pe segmentele de memorie, stocare, input/output(I/O), energie electrică şi infrastructură. Aceştia creează o tehnologie în conformitate cu standardele HP Pro Active Insight Architecture pentru a ajuta la analiza miilor de parametri ai sistemului şi pentru a livra niveluri ridicate de automatizare, contribuind astfel la reducerea intervalelor de nefuncţionare a centrelor de date, cauzate de erori manuale.

Tehnologia creată de membrii alianţei este integrată inteligent cu HP ProLiant Gen8 pentru a permite comunicarea de alerte, măsurători şi alţi parametri analitici esenţiali către portalul de suport HP Insight Online. Clienţii care folosesc funcţia de service a HP pentru a identifica situațiile cu grad de risc şi a optimiza performanţa pot obţine un timp de rezolvare a problemelor mai scurt cu până la 40%, reducând astfel potenţialii timpi morţi.

Mai multă productivitate pentru clienți prin servicii de suport

HP Proactive Care le oferă clienţilor suport şi servicii cuprinzătoare de tip “direct-to-expert” pentru o rezolvare a problemelor mai rapidă cu până la 66%. Acest lucru elimină întârzierea generată de migrarea prin diferite tipuri de suport şi minimizează timpii de nefuncționare.

Integrarea datelor de diagnosticare a serverului cu instrumentele de automatizare în serverele HP ProLiant Gen 8 le oferă clienţilor o experienţă unică de suport pentru optimizare, eficiență şi prevenirea problemelor.

  
Specificatii tehnice
Producator HP
Model Proliant DL360P G8
Forma Rackmount 1U
Chipset Intel C600
Numar Procesoare 2
Numar procesoare suportate 2
Producator Procesor Intel
Familie Procesor Xeon
Model Procesor E5-2650L v2
Frecventa Procesor 1.70 GHz
Nuclee Procesor 10
Thread Procesor 20
Cache Procesor 25 MB
Tip socket procesor LGA 2011
Capacitate Memorie RAM 32 GB
Tip Memorie DDR 3 REG
Nr. Sloturi memorie 24
Memorie maxima suportata 768 GB
Tip Unitate de Stocare Configurabil
Numar Maxim Sertare HDD/SSD 8 x 2.5"
Capacitate de stocare Configurabil
RAID Controller Hp SmartArray P420
Unitate optica Fara unitate optica
Conectivitate 2 x Gbit LAN
Putere sursa 500W
Nr. Surse 2
Nr. Surse suportate 2
Sloturi 1 x PCI-E x16, 1 x PCI-E x8
Porturi 4 x LAN 10/100/1000 Mbps, 6 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x Serial (RS-232)
Informatii suplimentare
  • Dotat cu 2 caddy-uri. Restul se achizitioneaza separat!
  • Dotat cu HPE InfiniBand FDR/Ethernet 10/40Gb 2-port 544FLR-QSFP Adapter
Grupa Produs server refurbished
Se livreaza cu Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.