Acțiune

HP ProBook 450 G1 15.6" HD, Core i5-4200M pana la 3.10GHz, 8GB DDR3, 256GB SSD, DVD, Webcam, laptop refurbished

SKU
21649
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
HP ProBook 450 G1 15.6
HP ProBook 450 G1 15.6" HD, Core i5-4200M pana la 3.10GHz, 8GB DDR3, 256GB SSD, DVD, Webcam, laptop refurbished

Detalii

Hp Probook

Alegerea unui laptop care dispune de suficientă putere, dar care este, de asemenea, portabil, poate prezenta o adevărată o provocare. Tocmai de aceea laptopurile HP ProBook au devenit o alegere populară în ultimii ani. În plus, cu atâtea opțiuni disponibile, puteți găsi una care să poată face față sarcinilor din prezent dar să vă servescă cum trebuie și în viitor.

HP ProBook a fost conceput special pentru cei care au nevoie de un dispozitiv funcțional, ușor, care să ofere, de asemenea, multă putere. HP® a luat în considerare o serie de nevoi pe care utilizatorii și le-ar dori de la computerele lor atunci când trebuie să ruleze mai multe aplicații simultan

Dacă doriți un laptop care să arate la fel de profesionist ca munca pe care o faceți, HP ProBook este opțiunea potrivită. Cu un finisaj din aluminiu periat și colțuri bine definite, unul dintre avantajele alegerii unui laptop de afaceri HP este faptul că vă alegeți cu o combinație de funcționalitate, durabilitate și design. Puteți avea încredere că următoarea dvs. prezentare poate arăta și mai bine, deoarece și computerul dvs. arată elegant.

Aspectul unui dispozitiv nu este singurul aspect de considerat, deoarece ar trebui să fie suficient de durabil pentru a face o navetă lungă sau pentru a lucra în deplasare. HP ProBook acoperă aceste nevoi oferind o tastatură rezistentă la scurgeri însoțită de o tastatură numerică. De asemenea, Probook a trecut prin ore aproape nesfârșite de testare, astfel încât să puteți avea încredere că va fi în siguranță în următoarea călătorie de afaceri.

HP Probook
HP Probook

Unde HP ProBook strălucește cu adevărat este în funcționalitatea sa. Un design lat vă permite să petreceți ore lungi tastând fără efort, iar touchpad-ul receptiv poate face față sarcinilor care necesită o atingere delicată. Touchpad-ul include, de asemenea, funcții precum glisarea cu trei degete, pinch-to-zoom și rotirea obiectelor, care pot fi utile pentru numeroase aplicații.

HP ProBook este disponibil în mai multe dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Dimensiunea de 13 inci este excelentă pentru cei care doresc un computer de lucru mai mic, care să dispună de o performanță ridicată, dar care să poată fi transportat cu ușurință. Totuși, poate doriți să luați în considerare dimensiuni mai mari dacă lucrați cu grafică sau intenționați să jucați jocuri pe ea. Toate modelele HP ProBook au, de asemenea, ecrane LED anti-reflexie, ceea ce ajută la îmbunătățirea imaginilor cu 67% sRGB (standard Red Green Blue).

Când aveți o sarcină de efectuat, trebuie să știți că computerul dvs. este la înălțimea provocării. Acest lucru este valabil mai ales pentru aplicațiile care necesită multă putere de calcul, mai ales atunci când trebuie să comutați între o sarcină și alta. Având în vedere cât de mic și elegant este HP ProBook, acesta dispune de o putere mai mult decât suficientă. Mai mult, aveți posibilitatea de a adăuga mai multă putere de calcul prin personalizare și extensibilitate, dacă aveți nevoie. HP ProBooks oferă, de asemenea, un nucleu Intel HD sau UHD Graphics integrat. Acest lucru poate face o mare diferență de calitate pentru proiectele dvs., mai ales dacă lucrați domeniul media sau design. Probook este, de asemenea, ideal pentru cei care ar dori să își folosească laptopul în alte scopuri cum ar fie distracție sau studiere.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
HP
Model
ProBook 450 G1
Sistem de operare
Linux
Grupa Produs
laptop refurbished

Ecran

Diagonala Display
15.6 inch / 40 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1366 x 768

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Core i5
Generatie Core
Generatia a 4-a
Model Procesor
i5-4200M
Frecvență de bază
2.50GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.10GHz
Nuclee Procesor
2
Cache Procesor
3MB

Memorie

Capacitate Memorie RAM
8GB
Tip Memorie
DDR3 SODIMM
Memorie maxima suportata
16GB
Sloturi memorie
2

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Capacitate de stocare
256GB
Interfata
SATA

Placa video

Placa video
Integrata
Procesor Grafic Integrat
Intel HD Graphics 4600

Altele

Unitate optica
Yes
Camera Web
Da
Cititor de carduri
Da
Tastatura Numerica
Da
Tip iluminare Tastatura
Nu are
Layout tastatura
QWERTY EN reinnoit
Dimensiuni
  • 37.50 x 25.62 x 2.28 - 2.55 cm (fata - spate)
  • 2.37 kg

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.