Despre noi

 

Pchouse.ro este un site operat de către societatea comercială Multiplan Electronics SRL, având o echipă de peste 120 de oameni. Firma noastră a fost fondată în 1994, având ca obiectiv oferirea unor prețuri accesibile, calitate superioară și un service prompt, acestea reprezentând fundamentul identității noastre comerciale. Aceste principii rămân prioritare și astăzi, ghidându-ne în cei 30 de ani de activitate către o poziție fruntașă pe piața echipamentelor IT recondiționate.

  • În 1994, compania a fost înființată, funcționând atunci în holul apartamentului proprietarului, Tibor Kolozsvári.
  • În 1996, a fost creat brandul PC House, împreună cu deschiderea magazinului fizic în Târgu Mureș.
  • În 1999, am început distribuția de tehnică de calcul recondiționată. Datorită principiilor de prețuri accesibile și calitate fără compromisuri, am devenit rapid un nume de referință pe piața IT recondiționată, atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru distribuitori.
  • În 2004, am obținut certificarea ISO 9001 (managementul calității), urmată de certificarea ISO 14001 (managementul mediului) în 2005 și ISO 27001:2005 (managementul securității informației) în 2013. În septembrie 2005, am devenit distribuitor unic al surselor neîntreruptibile EFFEKTA (Made in Germany) pe teritoriul țării noastre, lansând pe piața română UPS-uri, invertoare și acumulatoare de cea mai înaltă calitate, importate direct din Germania.
  • În 2006, am deschis un centru logistic propriu, de unde putem acoperi întreaga țară și satisface nevoile distribuitorilor noștri. (Dacă vrei să fii revânzător, te rog să vizitezi pagina dedicată).
  • Din 2007, facem parte și din lumea virtuală, site-ul nostru transformându-se într-un webshop. De atunci, am făcut mai mulți pași și am evoluat conform așteptărilor pieței. Cu gândul la cumpărători, continuăm să dezvoltăm webshop-ul, dorind să oferim o experiență de cumpărare cât mai bună.
  • În septembrie 2011, am devenit parteneri MAR Microsoft, un moment important în viața noastră. Acest parteneriat ne-a permis să ne unim forțele cu una dintre cele mai mari companii IT din lume și să continuăm eforturile comune pentru un viitor durabil prin minimalizarea deșeurilor electronice și facilitarea accesului populației la tehnică de calcul de înaltă calitate, la prețuri avantajoase, prin recondiționarea și vânzarea echipamentelor IT. Parteneriatul MAR Microsoft ne oferă șansa să vă oferim calculatoare, laptopuri și servere cu licențe Microsoft Windows preinstalate și legale, la o fracțiune din prețurile întâlnite în retail.
  • Din 2012, ne-am îndreptat atenția și către exportul în Europa.
  • Simțim din ce în ce mai mult că este important să atragem atenția asupra protecției mediului, de aceea, între 2021 și 2023, am finanțat plantarea a 2500 de copaci și am investit într-un sistem de panouri fotovoltaice care acoperă întregul consum de energie al companiei.

În prezent, activitatea noastră se desfășoară în trei locații:

-  Sediulnostru, împreună cu service-ul și depozitul, se află pe un spațiu comercial de 3500 mp, dotat cu mijloace moderne, unde continuăm recondiționarea echipamentelor cu o echipă de peste 120 de persoane, bine calificate și cu experiență vastă în domeniu.

-  Magazinul online, care se remarcă printr-o gamă bogată de produse, descrieri detaliate și suport rapid pentru a oferi clienților un plus de transparență. Totodată, site-ul nostru pune accent pe flexibilitate, inclusiv prin posibilitatea configurării produselor.

-  Magazinul fizic, cu o suprafață de 120 mp, unde puteți să vă convingeți de calitatea produselor recondiționate de PC House și să preluați produsele comandate din magazinul online.