Despre noi

echipa-pchouse

Pchouse.ro este un site operat de către societatea comercială Multiplan Electronics SRL, cu o echipă de peste 120 de oameni. Firma noastră a fost fondată în 1994, când și-a propus ca prețurile accesibile, calitatea superioară și un service prompt să stea la baza identității societății comerciale. Acestea sunt și astăzi prioritățile noastre, iar principiile menționate mai sus ne-au ghidat in cei 25 de ani de activitate către poziția fruntașă pe piața echipamentelor IT refurbished.

Multiplan Electronics și-a început activitatea în domeniul tehnicii de calcul, iar în anul 1996, a fost creat brandul PC House dedicat în special utilizatorilor finali, urmând ca în 1999 să începem distribuția de tehnică de calcul recondiționată. Datorită principiilor propuse ca prețurile agresive și calitate fără compromisuri, am devenit rapid un nume de referință pe piața IT refurbished atât pentru end-useri, cât și pentru distribuitori.

Aflându-ne într-o continuă creștere activitatea noastră se desfășoară în trei locații:

  • Magazinul nostru fizic dispune de o suprafață de 120 mp, unde puteți să vă convingeți asupra calității produselor recondiționate de PC House, dar totodată să preluați produsele comandate din magazinul online.
  • Sediul nostru împreună cu service-ul și depozitul se află pe un spațiu comercial care dispune de 3500 mp, dotate cu mijloacele cele mai moderne, unde continuăm recondiționarea echipamentelor cu o echipă de peste 120 de persoane (care este în continuă creștere) bine calificate cu experiență vastă în domeniu.
  • Magazinul online se remarcă printr-o gamă foarte bogată de produse cu descrieri detaliate respectiv suport rapid pentru a oferi clienților un plus de transparență. Totodată site-ul nostru pune accent pe flexibilitate ceea ce se traduce inclusiv prin posibilitatea configurării produselor.

Dispunem și de parc auto propriu pentru a garanta promptitudinea cerută de clienții noștrii. Asta ne permite ca pe lângă servirea utilizatorilor finali să continuăm și să mărim activitatea de distribuție de tehnică de calcul refurbished pentru revânzători, atât în România cât și în afara țării. (Dacă vrei să fii revânzător, te rog să vizitezi pagina dedicată).

în 2004 am obținut certificarea ISO 9001 (managementul calității), după care a urmat certificarea ISO 14001 (managementul mediului) în anul 2005, respectiv ISO 27001:2005 (management al securității informației) în anul 2013.

Tot în Septembrie 2005 am devenit și distribuitorul unic al surselor neîntreruptibile EFFEKTA (Made in Germany) pe teritoriul țării noastre, lansând pe piața română UPS-uri, invertoare și acumulatoare de cea mai înaltă calitate, importate direct din Germania.

Din 2007 facem parte și din lumea virtuală, site-ul nostru transformându-se într-un webshop pursânge. De atunci am făcut mai mulți pași, am evoluat conform așteptărilor pieței pentru a ajunge acolo, unde suntem în momentul de față, însă niciodată nu am uitat de principiile cu care am depus fundația activității noastre comerciale. Cu gândul în special la cumpărători continuăm să dezvoltăm webshop-ul, dornici să devenim mai buni ca niciodată!

Derulăm rapid în luna septembrie al anului 2011, un alt moment important în viața noastră, când am devenit parteneri MAR Microsoft. Acest parteneriat ne-a permis să ne unim forțele cu unul dintre cele mai mari companii IT din lume și să continuăm eforturile comune pentru un viitor durabil prin minimalizarea deșeurilor electronice, dar și pentru a facilita accesul populației la tehnică de calcul de înaltă calitate cu prețuri foarte avantajoase prin recondiționarea și vânzarea echipamentelor IT. Mai mult, parteneriatul MAR Microsoft ne oferă șansa să vă oferim calculatoare, laptopuri și servere cu licențe Microsoft Windows preinstalate și legale, acestea la numai o fracțiune a prețulilor întâlnite în retail!