Despre noi

Pchouse.ro este un site operat de către societatea comercială Multiplan Electronics SRL, cu o echipă de peste 100 de oameni. Firma noastră a fost fondată în 1994, când și-a propus ca prețurile accesibile, calitatea superioară și un service prompt să stea la baza identității societății comerciale. Acestea sunt și astăzi prioritățile noastre, iar principiile menționate mai sus ne-au ghidat in cei aproape 30 de ani de activitate către poziția fruntașă pe piața echipamentelor IT refurbished.

Multiplan Electronics și-a început activitatea în domeniul tehnicii de calcul, iar în anul 1996, a fost creat brandul PC House dedicat în special utilizatorilor finali, urmând ca în 1999 să începem distribuția de tehnică de calcul recondiționată. Datorită principiilor propuse ca prețurile agresive și calitate fără compromisuri, am devenit rapid un nume de referință pe piața IT refurbished atât pentru end-useri, cât și pentru distribuitori.

Aflându-ne într-o continuă creștere activitatea noastră se desfășoară în trei locații:

  • Magazinul nostru fizic dispune de o suprafață de 120 mp, unde puteți să vă convingeți asupra calității produselor recondiționate de PC House dar totodată să preluați produsele comandate din magazinul online.
  • Sediul nostru împreună cu service-ul și depozitele se află pe un spațiu comercial care dispune de aproximativ 4000 mp, dotate cu mijloacele cele mai moderne, unde continuăm recondiționarea calculatoarelor cu o echipă de peste 100 de persoane (care este în continuă creștere) bine calificate cu experiență vastă în domeniu.
  • Magazinul online se remarcă printr-o gamă foarte bogată de produse cu descrieri detaliate respectiv suport rapid pentru a oferi clienților un plus de transparență. Totodată site-ul nostru pune accent pe flexibilitate ceea ce se traduce inclusiv prin posibilitatea configurării produselor.

Dispunem și de parc auto propriu pentru a garanta promptitudinea cerută de clienții noștii. Asta ne permite ca pe lângă servirea utilizatorilor finali să continuăm și să mărim activitatea de distribuție de tehnică de calcul refurbished pentru revânzători, atât în România cât și în afara țării. (Dacă vrei să fii revânzător, te rog să vizitezi pagina dedicată).

În 2004 am obținut certificarea ISO 9001 (managementul calității), după care a urmat certificarea ISO 14001 (managementul mediului) în anul 2005, respectiv ISO 27001:2005 (management al securității informației) în anul 2013.

Tot în Septembrie 2005 am devenit și distribuitorul unic al surselor neîntreruptibile EFFEKTA (Made in Germany) pe teritoriul țării noastre, lansând pe piața română UPS-uri, invertoare și acumulatoare de cea mai înaltă calitate, importate direct din Germania.

Din 2007 facem parte și din lumea virtuală, site-ul nostru transformându-se într-un webshop pursânge. De atunci am făcut mai mulți pași, am evoluat conform așteptărilor pieței pentru a ajunge acolo, unde suntem în momentul de față, însă niciodată nu am uitat de principiile cu care am depus fundația activității noastre comerciale. Cu gândul în special la cumpărători continuăm să dezvoltăm webshop-ul, dornici să devenim mai buni ca niciodată!

Derulăm rapid în luna septembrie al anului 2011, un alt moment important în viața noastră, când am devenit parteneri MAR Microsoft. Acest parteneriat ne-a permis să ne unim forțele cu unul dintre cele mai mari companii IT din lume și să continuăm eforturile comune pentru un viitor durabil prin minimalizarea deșeurilor electronice, dar și pentru a facilita accesul populației la tehnică de calcul de înaltă calitate cu prețuri foarte avantajoase prin recondiționarea și vânzarea echipamentelor IT. Mai mult, parteneriatul MAR Microsoft ne oferă șansa să vă oferim calculatoare, laptopuri și servere cu licențe Microsoft Windows preinstalate și legale, acestea la numai o fracțiune a prețurilor întâlnite în retail!

Piața online din România este într-o creștere continuă, iar atât agenții comerciali cât și consumatorii participă la această creștere. Suntem conștienți că în ziua de azi pentru a fi un jucător important, trebuie îndeplinite anumite standarde, deoarece numai așa pot fi satisfăcute cerințele consumatorilor. Din acest motiv, am aderat la Trusted.ro încă din anul 2014 – ceea ce înseamnă că ne angajăm în îndeplinirea celor mai înalte standarde posibile, punând cumpărătorul întotdeauna pe primul loc.

Datorită cererii crescute de produse refurbished atât în țară, cât și pentru export, a apărut nevoia extinderii. Astfel, în anul 2020 am construit un ansamblu de hale noi de producție, birouri și depozit, ajungându-se la o suprafață utilă de peste dublu față de anii precedenți. În acest mod am reușit să eficientizăm producția, comercializarea și suportul pentru produsele refurbished.

Politica noastră de mediu include un angajament ferm de reducere continuă a amprentei de carbon produsă de activitățile pe care le desfășurăm. În acest sens, în anul 2021 am investit într-un sistem solar fotovoltaic menit să acopere necesarul de energie electrică a Multiplan Electronics. Astfel, nu doar nu consumăm energie convențională, dar mai și injectăm energie verde în rețea în zilele însorite.

Ce spun clientii despre noi

Buna ziua, Am aflat de magazinul dvs. de la un coleg care m-a si ajutat sa imi achizitionez un calculator de la acest magazin. Am primit foarte repede calculatorul, la 2 zile am sunat pentru cateva lamuriri si totul a fost prompt si de buna calitate si de amabilitate a angajatilor cu care am vorbit telefonic. Sper ca si calculatorul sa fie de buna calitate si sa il folosesc mult timp de acum incolo. Multumesc si va doresc succes in continuare! Cu stima,

LIGIA - Sibiu

Preturi bune, reduceri consistente, imi place sistemul de puncte care iti aduc reduceri pentru comenzi viitoare. Sistemele sunt de calitate foarte buna, sunt functionale, curatate au garantie minim de 12 luni si poti achizitiona separat garantie aditionala; magazinul online este usor de navigat si de gasit produsele dorite.

Razvan - Arges

Perfectiune de la un magazin de refurbished, preturi fenomenale. Recomand cu multa incredere, sunt foarte de treaba, iar produsele lor, foarte aproape de noi.

Marius - Cluj

Mi s-au părut foarte profesionali, produsele sunt de o calitate foarte bună la preţuri superok! Ţineţi-o tot aşa!

Cosmin - Galati

Am o parerea foarte buna despre calitatea serviciilor si produselor vandute. Colaboram cu pchouse de ceva vreme si suntem foarte multumiti!

Roxana - Bucuresti

Super responsivi, de ajutor la probleme tinand de tech support sau orice altceva. foarte multumita :)

Sylvia - Covasna

Calitatea isi spune cuvantul sunt foarte multumit de ce am achizitionat de la voi... Iar preturile sunt decente... Tineti-o tot asa...

Negru - Iasi

Mai multe pareri pe Trusted.ro

Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc