Acțiune

Dell UltraSharp P2312H, 23" LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, negru - argintiu, monitor refurbished

SKU
11747
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell UltraSharp P2312H, 23
Dell UltraSharp P2312H, 23" LED, 1920 x 1080 Full HD, 16:9, negru - argintiu, monitor refurbished

Detalii

Afişaj cu margine mai îngustă

Vedeţi ce lucraţi în cea mai bună lumină pe monitorul de 23 de inchi Dell UltraSharp P2312H. Are un design de vârf, cu o margine uimitor de îngustă, de 6,05 mm, pe toate laturile afişajului de 23,8 inchi, cu rezoluţie Full HD, care oferă imagini impecabile. Acestă claritate incredibilă pe toată deschiderea unghiului de vizualizare de 178 de grade este dublată de posibilitatea pivotării spre stânga şi spre dreapta, la 90 de grade, ca să puteţi crea o configuraţie cu mai multe ecrane, cu o imagine aproape continuă pe două sau mai multe monitoare. Rezoluţie Full HD şi unghi foarte larg de vizualizare, pentru o vizualizare clară şi precisă din aproape orice unghi Având culorile atent calibrate din fabrică, monitorul de 23 de inchi Dell™ UltraSharp P2312H asigură o acoperire de peste 83 % a spaţiului colorimetric sRGB, pentru a vă oferi culori impresionante imediat după configurare. Nivel înalt de detaliere prin cele 16,77 milioane de culori, care asigură o acoperire de 96 % a spaţiului colorimetric sRGB

 

Uşurinţă în reglare şi vizualizare

Pe lângă posibilitatea de pivotare în sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic, la 90 de grade, pentru aplicaţii care necesită alăturare sau suprapunere, monitorul de 23 de inchi Dell UltraSharp P2312H are opţiuni generoase de reglare a înălţimii, de înclinare şi de rotire. Găsiţi poziţia perfectă, profitând de posibilitatea de înclinare cu 6,5 grade în faţă sau 22 de grade în spate şi de libertatea de reglare a înălţimii de 130 mm. Unghiul foarte larg de vizualizare, de 178 de grade, permite partajarea cu claritate şi uşurinţă a ecranului cu mai mulţi privitori.

 

Daţi viaţă dispozitivelor mobile pe un ecran mare 

Puteţi vedea dincolo de limitele ecranului conectând uşor dispozitivele digitale favorite la monitor. Portul DVI vă permite să vedeţi conţinutul HD direct de pe smartphone-ul sau tableta compatibile.De asemenea, puteţi conecta monitorul de 23 de inchi Dell UltraSharp P2312H la periferice care necesită porturi DVI sau DisplayPort.

 

Design ecologic

Monitorul de 23 de inchi Dell P2312H respectă cele mai recente standarde de mediu şi de reglementare.

  • ENERGY STAR®
  • EPEAT® Gold4
  • TCO Certified Displays

Construit din materiale de calitate, monitorul P2312H nu conţine substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR) şi nici PVC (cu excepţia cablurilor externe) şi are sticlă fără arsen, ecran LED fără mercur şi şasiu cu plastic reciclat după comercializare în proporţie de peste 25 %. Gestionare îmbunătăţită a alimentării Gestionaţi înţelept puterea consumată utilizând funcţia PowerNap, pe care o puteţi activa din Dell Display Manager, pentru a reduce la minimum luminozitatea monitorului sau pentru a trece monitorul în modul de repaus atunci când nu îl utilizaţi.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
UltraSharp P2312H
Color
Negru - Argintiu
Grupa Produs
monitor refurbished

Ecran

Diagonala Display
23 inch / 58 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1920 x 1080
Raport Aspect
16:9
Timp Raspuns
8ms
Contrast
1000:1
Contrast Dinamic
2.000.000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.265mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
178 / 178

Altele

Boxe Integrate
Fara boxe integrate
Informatii suplimentare
  • Stand cu inaltime ajustabila, rotativ si pivotant
Dimensiuni
  • Cu suport extins: 493 mm x 545 mm x 180 mm (Inaltime x Latime x Adancime)
  • Cu suport restrans: 363 mm x 545 mm x 180 mm (Inaltime x Latime x Adancime)
  • greutate: 5.67 kg
Montabil pe Perete (VESA)
Yes
Consum
20 W

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.