Dell Precision T7810 2 x Intel Xeon E5-2609 v3 1.90 GHz, 32 GB DDR 4 ECC, 256GB SSD + 500GB HDD, DVD-RW, 2 GB Quadro K2000, Tower
Pret: 4.659 Lei

Dell Precision T7810 2 x Intel Xeon E5-2609 v3 1.90 GHz, 32 GB DDR 4 ECC, 256GB SSD + 500GB HDD, DVD-RW, 2 GB Quadro K2000, Tower

Cod produs (SKU): 16681
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.

Configureaza produsul

* Campuri obligatorii

Pret: 4.659 Lei
Cumpara in rate, incepand de la: lei/luna.
Acest produs iti aduce Lei in contul tau de loialitate.
Transport Gratuit: Expediem maine!
Garantie: 1 an
Deschidere colet la livrare
Ai o intrebare? 0799-865.686
Detalii

Performanţă de vârf, facilitată de două procesoare

Arhitectura puternică dual socket: puteți să rulați rapid și nestânjenit aplicaţii complexe şi solicitante datorită performanţei celor două procesoare Intel® Xeon® din seria E5-2600 v3 sau v4 cu până la 22 de nuclee per procesor

Grafică şi memorie impresionante: plăcile grafice NVIDIA® Quadro® şi AMD FirePro™ vă oferă forţa necesară rulării celor mai solicitante aplicaţii software. Soluțiile grafice Quadro şi FirePro oferă o memorie grafică separată mai mare pentru volumele mari de date. Memoria sistemului poate fi extinsă până la 256GB utilizând cea mai recentă tehnologie de memorie DDR4 cu cod de corectare a erorilor (ECC).

Opţiuni de unităţi de stocare cu performanţă înaltă: alegeţi dintre opţiunile cu două sau patru unităţi SSD NVMe PCIe cu viteză mare şi răcire activă pentru staţiile de lucru Dell Precision, beneficiind de cel mai rapid şi mai fiabil mod de a vă stoca conţinutul, cu o viteză de până la 14 ori mai mare decât cea oferită de unităţile SSD SATA tradiţionale. Dacă preferaţi opţiunile de unităţi de stocare tradiţionale, alegeţi soluţiile software Intel CAS-W opţionale, care vă oferă viteze I/O apropiate de cele ale configuraţiilor cu unităţi SSD, la preţuri şi capacităţi specifice unităţilor de stocare tradiţionale. Soluţia Intel CAS-W oferă o experienţă de utilizare îmbunătăţită, cu o viteză a cadrelor de până la 3,6 ori mai mare în Adobe After Effects® 2015 şi cu până la 70 % mai mare în AutoCAD® 2015.
Fiabilitate perfectă certificată

Certificarea de la producătorii independenţi de software (ISV) înseamnă că staţiile de lucru Precision pe care le cumpăraţi sunt testate să asigure funcţionarea perfectă a aplicaţiilor cu performanţă ridicată pe care vă bazaţi în fiecare zi. Certificarea ISV este rezultatul unei proiectări precise şi al unor testări riguroase pentru optimizarea performanţei şi fiabilităţii în rularea aplicaţiilor de vârf din domenii ca proiectarea, producţia, multimedia, divertismentul, serviciile medicale, ştiinţele biologice/naturii, exploatarea petrolului şi gazelor, economia şi serviciile financiare. Printre aplicaţiile pentru care staţia de lucru Dell are certificare ISV se numără cele mai populare software-uri independente, precum:

  • aplicaţiile de la Dassault Systèmes, printre care se numără CATIA şi SolidWorks;
  • suita Autodesk Product Design, care include Inventor®, AutoCAD, 3D CAD şi Revit®;
  • suita Adobe Creative Cloud®, care include Premiere Pro CC şi After Effects® CC;
  • aplicaţiile de la PTC, printre care se numără Creo şi Pro/ENGINEER Wildfire 4.0;
  • aplicaţiile de la Siemens, printre care se numără Solid Edge, Tecnomatix şi NX;
  • aplicaţiile de la Barco;
  • platforma software Petrel de la Schlumberger.Îmbunătăţiţi productivitatea cu ajutorul instrumentului Dell Precision Optimizer

Diversele aplicaţii au diverse cerinţe de sistem. Lăsaţi instrumentul Dell Precision Optimizer să elimine neprevăzutul din particularizarea setărilor, reglând automat setările sistemului. Disponibil gratuit pentru staţia de lucru Precision, instrumentul Dell Precision Optimizer cu gestionare centralizată SCCM vă reglează automat staţia de lucru să ruleze cele mai populare aplicaţii pentru care are certificare de la producătorii independenţi (ISV) la cele mai mari viteze posibile, sporind productivitatea. Dell Precision Optimizer poate genera rapoarte de performanţă în timp real privind gradul de utilizare a procesorului, a unităţii de stocare, a memoriei şi a plăcii grafice şi poate trimite un raport privind sistemul către departamentul IT, în vederea analizării.Maximizaţi fiabilitatea cu Reliable Memory Technology (RMT) Pro

Tehnologia brevetată Reliable Memory Technology (RMT) Pro disponibilă în exclusivitate de la Dell vă ajută să maximizaţi durata de funcţionare continuă a staţiilor dvs. de lucru şi să vă asiguraţi că acestea lucrează la fel de intens ca şi dvs. Reliable Memory Technology (RMT) Pro funcţionează împreună cu memoria cu cod de corectare a erorilor (ECC) pentru a depista şi a corecta în timp real erorile de memorie. Reliable Memory Technology (RMT) Pro elimină aproape complet erorile de memorie, astfel încât memoria compromisă nu mai este reaccesată, modulul DIMM putând fi utilizat în continuare. Printr-o simplă repornire a sistemului, Reliable Memory Technology (RMT) Pro izolează zona defectă a memoriei şi o ascunde de sistemul de operare.

Caracteristici pentru economisirea timpului

Controlere RAID opţionale pentru unităţi SATA/SAS PCIe: reduceţi timpul petrecut cu încărcarea sau salvarea volumelor mari de date cu ajutorul controlerelor RAID bazate pe software sau pe hardware pentru hard diskuri, cu care sunt echipate toate staţiile de lucru Precision.

Quick Resource Locator (QRL): codurile QR specifice modelelor, care pot fi găsite pe sistem, vă permit să accesaţi rapid instrucţiuni detaliate şi să rezolvaţi de pe smartphone problemele legate de hardware.

 

Gestionare particularizabilă

Actualizări simple: actualizaţi sistemele o singură dată, pretutindeni, cu extensiile Intel® vPro™ oferite în exclusivitate de Dell, care permit efectuarea la distanţă a operaţiilor de gestionare a interfeţei BIOS şi de ştergere a hard diskurilor, chiar şi atunci când sistemele sunt offline.

Suita Dell Client Command: integrând capacităţi de gestionare unice în staţiile de lucru Precision, suita Dell Client Command oferă instrumente de automatizare gratuite, care contribuie la automatizarea şi optimizarea implementării, monitorizării şi actualizării sistemelor în mediile IT complexe.

Cea mai bună integrare din clasa respectivă: instrumentele noastre de automatizare funcţionează împreună cu toate consolele de gestionare şi se integrează perfect cu Microsoft Systems Center 2012, permiţând reducerea cu 77 % a paşilor necesari pentru importul driverelor.

Optimizată pentru productivitate

Accesaţi-vă staţia de lucru de oriunde cu software-ul de acces la staţia de lucru Teradici PCoIP®. Fără să aveţi nevoie de hardware suplimentar, puteţi gestiona complet sistemul într-un mediu neconectat, ca şi cum v-aţi afla acolo.

Utilizaţi orice dispozitiv de tip client care are activat software-ul Teradici PCoIP® pentru a vă conecta de la distanţă la staţia dvs. de lucru, beneficiind de o mobilitate maximă fără să faceţi rabat de la performanţă sau securitate. Cu instalare rapidă şi întreţinere simplă, software-ul Teradici PCoIP® utilizează cea mai sigură tehnologie de afişare la distanţă pentru a oferi o experienţă de utilizare fără egal în reţele. De asemenea, oferă compatibilitate pentru clienţi zero şi acceptă două afişaje pentru a maximiza opţiunile profesioniştilor mobili.Securitate şi performanţă

Staţiile de lucru Precision™ oferă cele mai bune soluţii de securitate la nivel de terminal din clasa respectivă, printre care se numără criptarea completă, autentificarea avansată şi protecţia de vârf împotriva programelor rău intenţionate dintr-un singur loc

DDP | Encryption vă protejează datele de la nivelul tuturor terminalelor, inclusiv de pe suporturile de stocare externe, de pe hard diskurile cu autocriptare şi din soluţiile de stocare bazate pe cloud public.

DDP | Security Tools (DDP | ST) este o soluţie completă de securitate inclusă în toate sistemele Precision, Latitude şi OptiPlex. DDP | ST oferă opţiuni de autentificare avansată care vă ajută să ţineţi utilizatorii neautorizaţi departe de datele şi de organizaţia dvs.

DDP | Protected Workspace oferă o abordare nouă asupra protecţiei împotriva programelor rău intenţionate. Are menirea să vă protejeze datele şi utilizatorii de orice conţinut suspect, inclusiv de atacurile permanente avansate şi de exploiturile necunoscute anterior.

Specificatii tehnice
Producator Dell
Model Precision T7810
Forma Tower
Chipset Intel C612
Numar procesoare suportate 2
Numar Procesoare 2
Producator Procesor Intel
Familie Procesor Xeon
Model Procesor E5-2609 v3
Frecventa Procesor 1.90 GHz
Nuclee Procesor 6
Thread Procesor 8
Cache Procesor 15 MB
Tip socket procesor LGA 2011-3
Capacitate Memorie RAM 32 GB
Tip Memorie DDR 4 ECC
Nr. Sloturi memorie 8
Memorie maxima suportata 256 GB
Tip Unitate de Stocare SSD + HDD
Interfata S-ATA
Capacitate de stocare 256GB SSD + 500GB HDD
Unitate optica DVD-RW
Accepta placa video Full Height
Producator placa video nVidia
Model placa video Quadro K2000
Memorie Video 2 GB
Tip memorie video GDDR5
Latime banda memorie 128 bit
Sloturi 1 x PCI, 1 x PCI-E x1, 1 x PCI-E x16 wired as x8, 1 x PCI-E x4, 2 x PCI-E x16
Placa de sunet Integrata HD Audio
Conectivitate 1 x LAN 1000
Sistem de operare Linux
Porturi 2 x PS/2, Audio In, Audio Out, 1 x Ethernet (RJ-45), 4 x USB 3.0, 6 x USB 2.0, 1 x DVI, 2 x Displayport, 1 x Serial (RS-232)
Dimensiuni
  • 41.40cm x 17.25cm x 47.09cm (Inaltime x Latime x Adancime)
Grupa Produs workstation refurbished
Se livreaza cu Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.