Acțiune

Dell Precision T5810, Xeon E5-1620 v3 pana la 3.60GHz, 32GB DDR4 ECC REG, 512GB SSD, 8GB Quadro M4000, Tower, Windows 10 Pro MAR, workstation refurbished

SKU
22804
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 3 ani.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Precision T5810, Xeon E5-1620 v3 pana la 3.60GHz, 32GB DDR4 ECC REG, 512GB SSD, 8GB Quadro M4000, Tower, Windows 10 Pro MAR, workstation refurbished
Dell Precision T5810, Xeon E5-1620 v3 pana la 3.60GHz, 32GB DDR4 ECC REG, 512GB SSD, 8GB Quadro M4000, Tower, Windows 10 Pro MAR, workstation refurbished

Detalii

Un nou nivel de performanţă

Opţiuni de procesor Intel® Xeon®: lucraţi rapid în cele mai solicitante şi interactive aplicaţii datorită nivelului de performanţă oferit de procesoarele Intel® Xeon® cu un singur socket.

Grafică şi memorie impresionante: plăcile grafice NVIDIA® Quadro® şi AMD FirePro™ vă oferă forţa necesară rulării celor mai solicitante aplicaţii software. Aceste plăci grafice Quadro şi FirePro oferă o memorie grafică separată mai mare pentru volumele mari de date.

Memoria sistemului poate fi extinsă până la 256 GB utilizând cea mai nouă tehnologie de memorie DDR4 cu cod de corectare a erorilor (ECC). Bucuraţi-vă de o creştere de până la 26 % a performanţei grafice în SolidWorks şi de până la 34 % în Maya. (conform testului Dell intern de performanţă SPECView perf 12.0.1)

Opţiuni de unităţi de stocare cu performanţă înaltă: alegeţi dintre opţiunile cu până la două sau până la patru unităţi SSD NVMe PCIe cu viteză mare şi răcire activă pentru staţiile de lucru Dell Precision, beneficiind de cel mai rapid şi mai fiabil mod de stocare a conţinutului, cu o viteză de până la patru ori mai mare decât cea oferită de unităţile SSD SATA tradiţionale.

Dacă preferaţi opţiunile de stocare tradiţionale, alegeţi controlerele RAID de 12 Gb/s opţionale, care dublează viteza I/O a staţiilor de lucru Precision din generaţia anterioară.

Fiabilitate perfectă certificată

 • aplicaţiile de la Dassault Systèmes, printre care se numără CATIA şi SolidWorks;
 • suita Autodesk Product Design, care include Inventor®, AutoCAD, 3D CAD şi Revit®;
 • suita Adobe Creative Cloud®, care include Premiere Pro CC şi After Effects® CC.
 • aplicaţiile de la PTC, printre care se numără Creo şi Pro/ENGINEER Wildfire 4.0;
 • aplicaţiile de la Siemens, printre care se numără Solid Edge, Tecnomatix şi NX;
 • aplicaţiile de la Barco;
 • aplicaţiile de la Ansys.

Îmbunătăţiţi productivitatea cu ajutorul instrumentului Dell Precision Optimizer

Diversele aplicaţii au diverse cerinţe de sistem. Lăsaţi instrumentul Dell Precision Optimizer să elimine neprevăzutul din particularizarea setărilor, reglând automat setările sistemului. Oferit gratuit împreună cu staţia de lucru Precision, instrumentul Dell Precision Optimizer cu gestionare centralizată SCCM vă reglează automat staţia de lucru să ruleze cele mai populare aplicaţii pentru care are certificare de la producătorii independenţi (ISV) la cele mai mari viteze posibile, sporind productivitatea.

Dell Precision Optimizer poate genera rapoarte de performanţă în timp real privind gradul de utilizare a procesorului, a unităţii de stocare, a memoriei şi a plăcii grafice şi poate trimite un raport privind sistemul către departamentul IT, în vederea analizării.

Maximizaţi fiabilitatea cu Reliable Memory Technology (RMT) Pro

Tehnologia brevetată Reliable Memory Technology (RMT) Pro disponibilă în exclusivitate de la Dell vă ajută să maximizaţi durata de funcţionare continuă a staţiilor dvs. de lucru şi să vă asiguraţi că acestea lucrează la fel de intens ca şi dvs. Reliable Memory Technology (RMT) Pro funcţionează împreună cu memoria cu cod de corectare a erorilor (ECC) pentru a depista şi a corecta în timp real erorile de memorie.

Reliable Memory Technology (RMT) Pro elimină aproape complet erorile de memorie, astfel încât memoria compromisă nu mai este reaccesată, modulul DIMM putând fi utilizat în continuare. Printr-o simplă repornire a sistemului, Reliable Memory Technology (RMT) Pro izolează zona defectă a memoriei şi o ascunde de sistemul de operare.

Gestionare particularizabilă

Actualizări simple: actualizaţi sistemele o singură dată, pretutindeni, cu extensiile Intel® vPro™ oferite exclusiv de Dell, care permit efectuarea la distanţă a operaţiilor de gestionare a sistemului BIOS şi de ştergere a hard diskurilor, chiar şi atunci când sistemele sunt offline.

Suita Dell Client Command: integrând capacităţi de gestionare unice în staţiile de lucru Precision, suita Dell Client Command oferă instrumente de automatizare gratuite, care contribuie la automatizarea şi optimizarea implementării, monitorizării şi actualizării sistemelor în mediile IT complexe.

Cea mai bună integrare din clasa respectivă: instrumentele noastre de automatizare funcţionează împreună cu toate consolele de gestionare şi se integrează perfect cu Microsoft Systems Center 2012, permiţând reducerea cu 77 % a paşilor necesari pentru importul driverelor.

Optimizată pentru productivitate

Accesaţi-vă staţia de lucru de oriunde cu software-ul de acces la staţia de lucru Teradici PCoIP®. Fără să aveţi nevoie de hardware suplimentar, puteţi gestiona complet sistemul într-un mediu neconectat, ca şi cum v-aţi afla acolo. <pUtilizaţi orice dispozitiv care are activat software-ul Teradici PCoIP® pentru a vă conecta de la distanţă la staţia dvs. de lucru, beneficiind de o mobilitate maximă fără să faceţi rabat de la performanţă sau securitate.

Cu instalare rapidă şi întreţinere simplă, software-ul Teradici PCoIP® utilizează cea mai sigură tehnologie de afişare la distanţă pentru a oferi o experienţă de utilizare fără egal în reţele. De asemenea, oferă compatibilitate pentru clienţi zero şi acceptă două afişaje pentru a maximiza opţiunile profesioniştilor mobili.

Caracteristici pentru economisirea timpului

Viteze specifice unităţilor SSD la preţuri specifice unităţilor tradiţionale: soluţiile software Intel® CAS-W opţionale vă oferă viteze I/O apropiate de cele ale configuraţiilor cu unităţi SSD, la preţuri specifice unităţilor de stocare tradiţionale. Soluţia Intel® CAS-W oferă o experienţă de utilizare îmbunătăţită, cu o viteză a cadrelor de până la 3,6 ori mai mare în Adobe After Effects® 2015 şi cu până la 70 % mai mare în AutoCAD® 2015.

Controler RAID opţional pentru unităţi SATA/SAS PCIe: reduceţi timpul petrecut cu încărcarea sau salvarea volumelor mari de date cu ajutorul controlerelor RAID bazate pe software sau pe hardware pentru hard diskuri, cu care sunt echipate toate staţiile de lucru Precision.

Quick Resource Locator (QRL): codurile QR specifice modelelor, care pot fi găsite pe sistem, vă permit să accesaţi rapid instrucţiuni detaliate şi să rezolvaţi de pe smartphone problemele legate de hardware.

Securitate şi performanţă

Staţiile de lucru Precision™ oferă cea mai bună securitate la nivel de terminal din clasa lor, care include criptare completă, autentificare avansată şi protecţie de vârf împotriva programelor rău intenţionate dintr-un singur loc.

DDP | Encryption vă protejează datele de la nivelul tuturor terminalelor, inclusiv de pe suporturile de stocare externe, de pe hard diskurile cu autocriptare şi din soluţiile de stocare bazate pe cloud public.1

DDP | Security Tools (DDP | ST) este o soluţie completă de securitate inclusă în toate sistemele Precision, Latitude şi OptiPlex. DDP | ST oferă opţiuni de autentificare avansată care vă ajută să ţineţi utilizatorii neautorizaţi departe de datele şi de organizaţia dvs.

DDP | Protected Workspace oferă o abordare nouă asupra protecţiei împotriva programelor rău intenţionate. Această soluţie este menită să vă protejeze datele şi utilizatorii de orice conţinut suspect, inclusiv de ameninţările permanente avansate (APT) şi de exploiturile necunoscute anterior.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
Precision T5810
Forma
Tower
Sistem de operare
Windows 10 Pro MAR
Grupa Produs
workstation refurbished

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-1620 v3
Frecvență de bază
3.50GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.60GHz
Nuclee Procesor
4
Thread Procesor
8
Cache Procesor
10MB
Numar Procesoare
1
Numar procesoare suportate
1

Memorie

Capacitate Memorie RAM
32GB
Tip Memorie
DDR4 ECC REG
Memorie maxima suportata
256GB
Sloturi memorie
8

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Capacitate de stocare
512GB
Interfata
SATA

Placa de baza

Chipset
Intel C612
Tip Socket Procesor
LGA 2011-3
Placa de sunet
Integrata HD Audio
PCI-e x16
2
PCI-e x16 (mod x8)
1
PCI-e x4
1
PCI-e x1
1
PCI
1
Jack Audio 3.5
2
Rețea (RJ-45)
1
USB 2.0
6
USB 3.0
4
PS/2
2
Serial RS232
1

Placa video

Accepta placa video
Full Height
Placa video
Dedicata
Producator GPU
nVidia
Model GPU
Quadro M4000
Memorie Video
8GB
Tip memorie video
GDDR5
Latime banda memorie
256 bit
DisplayPort
4

Altele

Conectivitate
1 Gbit LAN
Putere sursa (W)
685W
Dimensiuni
 • 41.40cm x 17.25cm x 47.09cm (Inaltime x Latime x Adancime)
 • 15 kg
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.