Acțiune

Dell Precision M6800 17" Full HD, Core i7-4800MQ pana la 3.70GHz, 16GB DDR3, 1TB SSD, DVD, 4GB Quadro K3100M, Webcam, laptop refurbished

SKU
26066
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Precision M6800 17
Dell Precision M6800 17" Full HD, Core i7-4800MQ pana la 3.70GHz, 16GB DDR3, 1TB SSD, DVD, 4GB Quadro K3100M, Webcam, laptop refurbished

Detalii

Optimizaţi-vă productivitatea mobilă

 • Împingeţi limitele puterii de procesare cu ajutorul procesoarelor opţionale dual-core şi quad-core Intel Core i5 şi i7 din a patra generaţie, inclusiv Extreme Edition.
 • Beneficiaţi de cele mai noi instrumente de productivitate cu sistemul de operare Windows 10 Pro.
 • Utilizatorii experimentaţi vor beneficia de avantajele caracteristicilor procesoarelor Intel® Core, precum tehnologia Intel® Turbo Boost 2.0 destinată măririi performanţei procesorului atunci când este necesar şi tehnologia Hyper-Threading, care permite rularea mai multor fire de execuţie pe fiecare nucleu.

Duceţi la bun sfârşit activităţile care necesită resurse grafice sporite

Realizaţi modelări 3D şi alte activităţi care necesită resurse grafice sporite utilizând plăcile grafice profesionale opţionale AMD® sau NVIDIA® şi preluaţi total controlul asupra imaginii datorită compatibilităţii cu până la cinci afişaje (posibilă dacă sistemul este conectat la reţeaua de electricitate). Indiferent dacă sunteţi artist în grafică digitală sau inginer care lucrează cu elemente grafice complexe, veţi beneficia de avantajele oferite de plăcile grafice opţionale ale sistemului Dell Precision M6800.

 • Plăcile grafice opţionale AMD şi NVIDIA vă permit să faceţi faţă unor cerinţe de procesare grafică extrem de solicitante în cazul tuturor nevoilor dvs. profesionale, de la redare grafică la simulări complexe specifice modelării.
 • Executaţi fără probleme proiecte video complicate şi foarte solicitante cu ajutorul unei memorii video dedicate de 2GB sau 4GB
 • Transferaţi cerinţele de calcul de la procesor (CPU) la procesorul grafic (GPU), în funcţie de necesităţi.
 • Conectaţi sistemul la reţeaua de electricitate şi bucuraţi-vă de o imagine mai amplă asupra activităţii dvs. cu ajutorul a până la cinci afişaje (patru afişaje externe plus afişajul sistemului).
Dell Precision M6800

Rulaţi aplicaţii extrem de solicitante

Rulaţi aplicaţiile dvs. profesionale şi prelucraţi volume mari de date cu ajutorul memoriei de sistem de până la 32 GB şi al lăţimii de bandă a memoriei DDR3, care funcţionează la 1.866 MHz. De la cei care se ocupă cu activităţi financiare la scară mare şi până la experţii din domeniul petrolier care lucrează pe teren, necesitatea echipării staţiei de lucru mobile cu o memorie excelentă este o condiţie obligatorie..

 • Bucuraţi-vă de viteza, performanţa şi libertatea de a rula simultan mai multe aplicaţii. Dell Precision M6800 oferă o memorie de sistem de până la 32 GB pentru cei care lucrează cu seturi mari de date.
 • Rulaţi rapid şi cursiv software-urile dvs. profesionale cu ajutorul opţiunilor de memorie DDR3 cu frecvenţe cuprinse între 1.600 şi 1.866 MHz.
 • Cele patru sloturi DIMM vă permit să utilizaţi configuraţii cu cantităţi mari de memorie fără ca bugetul dvs. să fie afectat
Dell Precision M6800

Performanţă de încredere şi construcţie solidă

Aplicaţiile esenţiale vor rula cursiv datorită certificării ISV (Producător independent de software) deţinute de multe dintre aplicaţiile profesionale. În plus, testele Mil-STD 810G vă asigură faptul că sistemul dvs. Dell Precision M6800 poate face faţă în mediile de lucru nefavorabile.

 • Puteţi fi sigur că aplicaţiile dvs. software profesionale specializate vor rula cursiv. Dell Precision M6800 are certificare ISV pentru o gamă largă de software-uri profesionale.
 • Rezistenţa reprezintă o caracteristică standard. Dell Precision M6800 prezintă o construcţie din aliaj de aluminiu şi aliaj de magneziu, care a fost supusă testelor Mil-STD 810G – aceeaşi metodologie de testare utilizată de armata S.U.A. – pentru a asigura o rezistenţă pe care să vă puteţi baza.
 • Răcirea adecvată asigură fiabilitate pe termen lung. Cele două ventilatoare silenţioase - unul pentru procesor (CPU) şi celălalt pentru procesorul grafic (GPU) - contribuie la prelungirea duratei de funcţionare a componentelor şi a bateriei.
Dell Precision M6800

Securizaţi-vă datele şi contribuiţi la asigurarea unei funcţionări cursive

Contribuiţi la protejarea datelor de pe hard diskurile şi suporturile amovibile din reţeaua dvs. adoptând caracteristicile de criptare şi autentificare performantă.

 • Simplificaţi securitatea datelor de pe terminale adoptând o singură soluţie creată pentru unităţi de stocare de sistem sau suporturi amovibile.
 • Monitorizaţi la distanţă securitatea sistemelor client.
 • Simplificaţi gestionarea şi auditarea pentru conformitate cu ajutorul caracteristicilor precum şabloanele pentru politici de conformitate ce pot fi accesate printr-o singură atingere, administrarea la distanţă şi recuperare rapidă a sistemului.
 • Interziceţi accesul utilizatorilor neautorizaţi în cazul pierderii sau al furtului.
 • Administraţi şi compartimentaţi datele, protejându-le în acelaşi timp împotriva accesului nedorit. Cei care deţin mai multe sisteme client sau cei care trebuie să arhiveze dispozitivele de stocare vor aprecia caracteristica de scoatere simplă, care permite scoaterea rapidă a hard diskului şi înlocuirea lui cu altul sau depozitarea acestuia pentru a-i asigura securitatea.
 • Preveniţi pierderea de date în cazul în care sistemul este scăpat accidental, cu ajutorul senzorului integrat de cădere liberă cu reacţie rapidă.
Dell Precision M6800

Cu cât bateria este încărcată mai mult timp, cu atât veţi fi mai productiv

Durata mare de funcţionare a bateriei vă ajută să nu vă întrerupeţi activitatea, iar opţiunea de adăugare a unei capacităţi de baterie suplimentare şi de obţinere a unor cicluri de încărcare şi mai scurte va asigura funcţionarea staţiei dvs. de lucru mobile până când terminaţi activitatea.

 • Prelungiţi şi mai mult durata de funcţionare a bateriei adoptând un modul de baterie suplimentară opţional.
 • Tehnologia NVIDIA® Optimus™ contribuie la optimizarea performanţei staţiei dvs. de lucru şi la prelungirea duratei de funcţionare a bateriei prin transferarea automată a sarcinilor de procesare grafică către procesorul grafic Intel HD4000 integrat atunci când sistemul efectuează cerinţe de procesare grafică puţin solicitante.
 • Dacă performanţa bateriei se diminuează, Dell oferă o garanţie opţională de înlocuire a bateriei, valabilă timp de trei ani.
 • Încărcaţi bateria mai rapid. Cu ajutorul caracteristicii opţionale ExpressCharge (disponibilă pentru anumite baterii), puteţi încărca bateria în proporţie de până la 80 % în aproximativ 60 de minute, pentru a vă putea relua activitatea
Dell Precision M6800

Stocaţi mai mult cu ajutorul hard diskurilor spaţioase

Proiectele ample necesită un spaţiu de stocare amplu, iar Dell Precision M6800 oferă din abundenţă spaţiu de stocare pe două hard diskuri (opţionale), minicarduri (opţionale) şi configuraţii RAID (opţionale) şi flexibilitatea de a adăuga şi mai mult spaţiu de stocare prin intermediul unui modul opţional de compartiment pentru unităţi optice. 

 • Bucuraţi-vă de o capacitate de stocare spaţioasă oferită de două hard diskuri opţionale cu capacități de până la 1 TB sau două unităţi SSD cu capacități de până la 512 GB.
 • Minicardul SSD opţional cu capacitate de până la 256 GB permite stocarea sistemului de operare şi a aplicaţiilor şi asigură performanţe de citire/scriere rapidă şi înlocuirea simplă a unităţilor de stocare.
 • Configuraţiile RAID opţionale includ RAID 0, 1 şi 5 şi oferă caracteristicile de securitate şi performanţă specifice unităţilor de stocare redundante.
 • Ţineţi pasul cu cerinţele tot mai mari în materie de stocare. Modulul opţional de compartiment pentru unităţi optice vă permite să adăugaţi spaţiu de stocare suplimentar prin intermediul a până la trei dispozitive de stocare.
 • Scoateţi unităţile cu date datorită caracteristicii de scoatere simplă a hard diskurilor.
Dell Precision M6800
Dell Precision M6800

Caracteristici de design remarcabile pentru întreprinderea dvs

Bucuraţi-vă de o vizualizare flexibilă şi profesională, cu afişaje opţionale strălucitoare, antireflex, cu LED-uri. Conectaţi-vă cu uşurinţă dispozitivele datorită compatibilităţii extinse de andocare.

 • Uimitoarele opţiuni de afişaje de 17 inchi asigură reproducerea exactă a culorilor şi imagini strălucitoare.
 • Bucuraţi-vă de conectarea comodă a dispozitivelor dvs. datorită opţiunilor de andocare din familia E.
 • Afişajul opţional Dell UltraSharp™ asigură un unghi de vizualizare mai larg

Construcţie inteligentă pentru mediul înconjurător

Datorită construcţiei din care lipsesc în totalitate substanţele ignifuge pe bază de brom (BFR) şi PVC-ul, decizia potrivită pentru întreprinderea dvs. va fi la fel de potrivită şi pentru mediul înconjurător.

 • Asiguraţi-vă că luaţi decizia potrivită pentru mediu fără a sacrifica performanţa sau rezistenţa
 • Noul Precision M6800 este construit exclusiv fără substanţele ignifuge pe bază de brom (BFR) şi fără PVC
 • Certificare ENERGY STAR 5.2
 • Este înregistrat pentru conformitate cu standardul EPEAT pentru a vă oferi cel mai ecologic produs mobil Dell Precision de până acum

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
Precision M6800
Sistem de operare
Linux
Grupa Produs
laptop refurbished

Ecran

Diagonala Display
17 inch / 43 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1920 x 1080

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Core i7
Generatie Core
Generatia a 4-a
Model Procesor
i7-4800MQ
Frecvență de bază
2.70GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.70GHz
Nuclee Procesor
4
Cache Procesor
6MB

Memorie

Capacitate Memorie RAM
16GB
Tip Memorie
DDR3 SODIMM
Memorie maxima suportata
32GB
Sloturi memorie
4

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch
Capacitate de stocare
1TB
Interfata
SATA

Placa video

Placa video
Dedicata
Producator GPU
nVidia
Model GPU
Quadro K3100M
Memorie Video
4GB
Tip memorie video
GDDR5
Latime banda memorie
256 bit

Altele

Unitate optica
Yes
Camera Web
Da
Cititor de carduri
Da
Tastatura Numerica
Da
Tip iluminare Tastatura
Nu are
Layout tastatura
QWERTY EN reinnoit
Informatii suplimentare
 • 4 sloturi SODIMM
 • 1 mSATA slot
 • suporta 2 unitati de stocare
Dimensiuni
 • 36.45-40.4mm x 416.7mm x 270.6 mm (Inaltime x Latime x Adancime)
 • 3.57 kg

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.