Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.

Dell Precision M4800 15.6 inch LED, Intel Core i7-4700MQ 2.40 GHz, 16 GB DDR 3, 256 GB HDD, 2 GB Radeon HD8870M, Webcam

Cod produs (SKU): 14232
Stoc: Stoc Epuizat
Garantie: 12 luni
Transport Gratuit
Deschidere colet la livrare
Comanda acum si coletul tau va fi expediat astazi!
Acest produs iti aduce puncte de loialitate.
Pretul acestui produs contine ecotaxa, in valoare de 6 lei.
Acest produs este momentan indisponibil.
Detalii

Optimizaţi-vă productivitatea mobilă.

• Împingeţi limitele puterii de procesare cu ajutorul procesoarelor opţionale dual-core şi quad-core Intel Core i5 şi i7 din a patra generaţie, inclusiv Extreme Edition.
• Beneficiaţi de cele mai noi instrumente de productivitate cu sistemul de operare Windows 10 Pro.
• Utilizatorii experimentaţi vor beneficia de avantajele caracteristicilor procesoarelor Intel® Core, precum tehnologia Intel® Turbo Boost 2.0 destinată măririi performanţei procesorului atunci când este necesar şi tehnologia Hyper-Threading, care permite rularea mai multor fire de execuţie pe fiecare nucleu.

 

Duceţi la bun sfârşit activităţile care necesită resurse grafice sporite.
Realizaţi modelări 3D şi alte activităţi care necesită resurse grafice sporite utilizând plăcile grafice profesionale opţionale AMD® sau NVIDIA® şi preluaţi total controlul asupra imaginii datorită compatibilităţii cu până la cinci afişaje (posibilă dacă sistemul este conectat la reţeaua de electricitate). Indiferent dacă sunteţi artist în grafică digitală sau inginer care lucrează cu elemente grafice complexe, veţi beneficia de avantajele oferite de plăcile grafice opţionale ale sistemului Dell Precision M4800.

• Plăcile grafice opţionale AMD şi NVIDIA vă permit să faceţi faţă unor cerinţe de procesare grafică extrem de solicitante în cazul tuturor nevoilor dvs. profesionale, de la redare grafică la simulări complexe specifice modelării.
• Executaţi fără probleme proiecte video complicate şi foarte solicitante cu ajutorul unei memorii video dedicate de 2 GB.
• Transferaţi cerinţele de calcul de la procesor (CPU) la procesorul grafic (GPU), în funcţie de necesităţi.
• Conectaţi sistemul la reţeaua de electricitate şi bucuraţi-vă de o imagine mai amplă asupra activităţii dvs. cu ajutorul a până la cinci afişaje (patru afişaje externe plus afişajul sistemului).

 

Rulaţi aplicaţii extrem de solicitante.
Rulaţi aplicaţiile dvs. profesionale şi prelucraţi volume mari de date cu ajutorul memoriei de sistem de până la 16 GB şi al lăţimii de bandă a memoriei DDR3, care funcţionează la 1.866 MHz. De la cei care se ocupă cu activităţi financiare la scară mare şi până la experţii din domeniul petrolier care lucrează pe teren, necesitatea echipării staţiei de lucru mobile cu o memorie excelentă este o condiţie obligatorie..

• Bucuraţi-vă de viteza, performanţa şi libertatea de a rula simultan mai multe aplicaţii. Dell Precision M4800 oferă o memorie de sistem de până la 16 GB pentru cei care lucrează cu seturi mari de date.
• Rulaţi rapid şi cursiv software-urile dvs. profesionale cu ajutorul opţiunilor de memorie DDR3 cu frecvenţe cuprinse între 1.600 şi 1.866 MHz.
• Cele patru sloturi DIMM vă permit să utilizaţi configuraţii cu cantităţi mari de memorie fără ca bugetul dvs. să fie afectat

 

Performanţă de încredere şi construcţie solidă.
Aplicaţiile esenţiale vor rula cursiv datorită certificării ISV (Producător independent de software) deţinute de multe dintre aplicaţiile profesionale. În plus, testele Mil-STD 810G vă asigură faptul că sistemul dvs. Dell Precision M4800 poate face faţă în mediile de lucru nefavorabile.

• Puteţi fi sigur că aplicaţiile dvs. software profesionale specializate vor rula cursiv. Dell Precision M4800 are certificare ISV pentru o gamă largă de software-uri profesionale. 
• Rezistenţa reprezintă o caracteristică standard. Dell Precision M4800 prezintă o construcţie din aliaj de aluminiu şi aliaj de magneziu, care a fost supusă testelor Mil-STD 810G – aceeaşi metodologie de testare utilizată de armata S.U.A. – pentru a asigura o rezistenţă pe care să vă puteţi baza.
• Răcirea adecvată asigură fiabilitate pe termen lung. Cele două ventilatoare silenţioase - unul pentru procesor (CPU) şi celălalt pentru procesorul grafic (GPU) - contribuie la prelungirea duratei de funcţionare a componentelor şi a bateriei.

 

 

Securizaţi-vă datele şi contribuiţi la asigurarea unei funcţionări cursive.
Contribuiţi la protejarea datelor de pe hard diskurile şi suporturile amovibile din reţeaua dvs. adoptând caracteristicile de criptare şi autentificare performantă.

• Simplificaţi securitatea datelor de pe terminale adoptând o singură soluţie creată pentru unităţi de stocare de sistem sau suporturi amovibile.
• Monitorizaţi la distanţă securitatea sistemelor client.
• Simplificaţi gestionarea şi auditarea pentru conformitate cu ajutorul caracteristicilor precum şabloanele pentru politici de conformitate ce pot fi accesate printr-o singură atingere, administrarea la distanţă şi recuperare rapidă a sistemului.
• Interziceţi accesul utilizatorilor neautorizaţi în cazul pierderii sau al furtului.
• Administraţi şi compartimentaţi datele, protejându-le în acelaşi timp împotriva accesului nedorit. Cei care deţin mai multe sisteme client sau cei care trebuie să arhiveze dispozitivele de stocare vor aprecia caracteristica de scoatere simplă, care permite scoaterea rapidă a hard diskului şi înlocuirea lui cu altul sau depozitarea acestuia pentru a-i asigura securitatea.
• Preveniţi pierderea de date în cazul în care sistemul este scăpat accidental, cu ajutorul senzorului integrat de cădere liberă cu reacţie rapidă.

 

Cu cât bateria este încărcată mai mult timp, cu atât veţi fi mai productiv.
Durata mare de funcţionare a bateriei vă ajută să nu vă întrerupeţi activitatea, iar opţiunea de adăugare a unei capacităţi de baterie suplimentare şi de obţinere a unor cicluri de încărcare şi mai scurte va asigura funcţionarea staţiei dvs. de lucru mobile până când terminaţi activitatea.

• Prelungiţi şi mai mult durata de funcţionare a bateriei adoptând un modul de baterie suplimentară opţional.
• Tehnologia NVIDIA® Optimus™ contribuie la optimizarea performanţei staţiei dvs. de lucru şi la prelungirea duratei de funcţionare a bateriei prin transferarea automată a sarcinilor de procesare grafică către procesorul grafic Intel HD4000 integrat atunci când sistemul efectuează cerinţe de procesare grafică puţin solicitante.
• Dacă performanţa bateriei se diminuează, Dell oferă o garanţie opţională de înlocuire a bateriei, valabilă timp de trei ani.
• Încărcaţi bateria mai rapid. Cu ajutorul caracteristicii opţionale ExpressCharge (disponibilă pentru anumite baterii), puteţi încărca bateria în proporţie de până la 80 % în aproximativ 60 de minute, pentru a vă putea relua activitatea

 

 

Stocaţi mai mult cu ajutorul hard diskurilor spaţioase.
Proiectele ample necesită un spaţiu de stocare amplu, iar Dell Precision M4800 oferă din abundenţă spaţiu de stocare pe două hard diskuri (opţionale), minicarduri (opţionale) şi configuraţii RAID (opţionale) şi flexibilitatea de a adăuga şi mai mult spaţiu de stocare prin intermediul unui modul opţional de compartiment pentru unităţi optice. 

• Bucuraţi-vă de o capacitate de stocare spaţioasă oferită de două hard diskuri opţionale cu capacități de până la 1 TB sau două unităţi SSD cu capacități de până la 512 GB
• Minicardul SSD opţional cu capacitate de până la 256 GB permite stocarea sistemului de operare şi a aplicaţiilor şi asigură performanţe de citire/scriere rapidă şi înlocuirea simplă a unităţilor de stocare. 
• Configuraţiile RAID opţionale includ RAID 0, 1 şi 5 şi oferă caracteristicile de securitate şi performanţă specifice unităţilor de stocare redundante. 
• Ţineţi pasul cu cerinţele tot mai mari în materie de stocare. Modulul opţional de compartiment pentru unităţi optice vă permite să adăugaţi spaţiu de stocare suplimentar prin intermediul a până la trei dispozitive de stocare. 
• Scoateţi unităţile cu date datorită caracteristicii de scoatere simplă a hard diskurilor.

 

Caracteristici de design remarcabile pentru întreprinderea dvs.
Bucuraţi-vă de o vizualizare flexibilă şi profesională, cu afişaje opţionale strălucitoare, antireflex, cu LED-uri. Conectaţi-vă cu uşurinţă dispozitivele datorită compatibilităţii extinse de andocare.

• Uimitoarele opţiuni de afişaje de 15,6 inchi asigură reproducerea exactă a culorilor şi imagini strălucitoare. 
• Bucuraţi-vă de conectarea comodă a dispozitivelor dvs. datorită opţiunilor de andocare din familia E.
• Afişajul opţional Dell UltraSharp™ asigură un unghi de vizualizare mai larg

 

 

Construcţie inteligentă pentru mediul înconjurător. 
Datorită construcţiei din care lipsesc în totalitate substanţele ignifuge pe bază de brom (BFR) şi PVC-ul, decizia potrivită pentru întreprinderea dvs. va fi la fel de potrivită şi pentru mediul înconjurător.

• Asiguraţi-vă că luaţi decizia potrivită pentru mediu fără a sacrifica performanţa sau rezistenţa. Noul Precision M4800 este construit exclusiv fără substanţele ignifuge pe bază de brom (BFR) şi fără PVC, are certificare ENERGY STAR 5.2 şi este înregistrat pentru conformitate cu standardul EPEAT pentru a vă oferi cel mai ecologic produs mobil Dell Precision de până acum

Specificatii tehnice
Producator Dell
Model Precision M4800
Diagonala Display 15.6 inch / 40 cm
Tip Display LED
Rezolutie 1920 x 1080
Producator Procesor Intel
Familie Procesor Core i7
Generatie Core i Generatia 4-a
Model Procesor i7-4700MQ
Frecventa Procesor 2.40 GHz
Nuclee Procesor 4
Cache Procesor 6 MB
Capacitate Memorie RAM 16 GB
Tip Memorie DDR 3 SODIMM
Tip Unitate de Stocare HDD 2.5 inch
Capacitate de stocare 256 GB
Interfata S-ATA
Unitate optica Fara unitate optica
Placa video Dedicata
Procesor Grafic Integrat Intel HD Graphics 4600
Producator GPU AMD
Model GPU Radeon HD8870M
Memorie Video 2 GB
Tip memorie video GDDR5
Latime banda memorie 128 bit
Conectivitate LAN 1000, WiFi, Bluetooth
Camera Web Da
Cititor de carduri Da
Tastatura Numerica Da
Tip iluminare Tastatura Nu are
Layout tastatura QWERTY EN reinnoit
Porturi Audio In, Audio Out, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x USB 2.0 si eSATA comboport, 4 x USB 3.0, 1 x Displayport, HDMI, VGA, Cardbus, Docking connector, Express Card
Numar celule baterie 9 celule
Sistem de operare Linux
Garantie 12
Informatii suplimentare
  • cititor Smart Card
  • 4 sloturi SODIMM
  • 1 mSATA slot
Dimensiuni
  • 36.25 - 39.9 x 376 x 256 mm (Inaltime x Latime x Adancime)
  • 2.88 kg
Grupa Produs laptop refurbished
Se livreaza cu Incarcator

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare