Dell PowerEdge T610 1 x Intel Xeon E5506 2.13GHz, 16GB DDR3 REG, PERC 6/i, Tower - unitate stocare configurabil, server refurbished
963 Lei (-96 Lei)

Pret special: 867 Lei

Dell PowerEdge T610 1 x Intel Xeon E5506 2.13GHz, 16GB DDR3 REG, PERC 6/i, Tower - unitate stocare configurabil, server refurbished

Cod produs (SKU): 15607
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.
Garantie: Produs indisponibil
Deschidere colet la livrare
Detalii
Dell Poweredge T610

Design inspirat de client

Serverul Dell™ PowerEdge™ T610 oferă o capacitate de utilizare inspirată de client, datorită caracteristicilor generale excelente ale sistemului şi ale imaginii. Serverul PowerEdge™ T610 oferă o dispunere logică şi organizată a componentelor şi a sursei de alimentare, astfel încât să permită instalarea rapidă şi implementarea simplificată.

Cu până la 8 hard diskuri şi cu o memorie de până la 192 GB, serverul Dell™ PowerEdge™ T610 este ideal pentru soluţiile de calcul de mare capacitate. Designul inspirat de client oferă caracteristici generale excelente ale sistemului, precum şi o dispunere logică şi organizată a componentelor şi a sursei de alimentare, astfel încât să permită instalarea rapidă şi implementarea simplificată.

Serverul Dell™ PowerEdge™ T610 are un afişaj LCD interactiv, care permite monitorizarea stării sistemului, trimiterea de alerte şi controlul configuraţiei de administrare de bază din partea frontală a serverului. Wattmetrul încorporat pentru c.a. şi termometrul pentru temperatura ambiantă pot fi monitorizate de pe afişajul LCD fără instrumente software.

Dell Poweredge T610

Pregătit pentru virtualizare

Conceput pentru virtualizare, serverul Dell™ PowerEdge T610 are procesoare Intel® Xeon®, hipervizoare integrate şi memorie şi capacitate I/O (intrare/ieşire) extinse. 

Serverul PowerEdge T610 de la Dell™ oferă performanţă generală a sistemului şi capacitate a maşinii virtuale per server mai mare decât generaţiile anterioare.

În plus, Dell™ asigură o cale inteligentă spre virtualizare, bazată pe posibilitatea de alegere şi definită de standardele din domeniu. Clienţii îşi pot alege un hipervizor de la dezvoltatori precum VMware® sau Microsoft®, care să le permită virtualizarea cu câteva clicuri de mouse.

Administrarea simplificată a sistemelor

Suita Dell™ OpenManage™ din generaţia următoare oferă operaţiuni simplificate şi comenzi bazate de standarde. Produsul este conceput pentru a putea fi integrat în sistemele existente, în vederea unui control eficient. 

Soluţia Lifecycle Controller de la Dell este creată pentru a simplifica activităţile administratorului. Aceasta poate executa un set complet de funcţii de alocare, precum implementarea şi actualizarea sistemelor şi configurarea şi diagnosticarea componentelor hardware, dintr-o interfaţă intuitivă unică numită Unified Server Configurator (USC) într-un mediu anterior instalării sistemului de operare. Aceasta este creată pentru a elimina necesitatea mai multor suporturi CD/DVD separate.

Produsul Dell™ Management Console este proiectat pentru a reduce procesele manuale, astfel încât să se poată aloca mai mult timp utilizării strategice a tehnologiei. Bazându-se pe soluţia Altiris de la Symantec, produsul asigură o perspectivă unică şi o sursă de date comună pentru întreaga infrastructură, oferind totodată o bază modulară care permite cu uşurinţă extinderea şi care poate asigura administrarea componentelor hardware şi gestionarea activelor şi a securităţii.

Dell Poweredge T610
Specificatii tehnice
Caracteristici generale
Producator
Dell
Model
PowerEdge T610
Forma
Tower
Grupa Produs
server refurbished
Procesor
Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5506
Frecventa Procesor
2.13GHz
Nuclee Procesor
4
Thread Procesor
4
Cache Procesor
4MB
Numar Procesoare
1
Numar procesoare suportate
2
Memorie
Capacitate Memorie RAM
16GB
Tip Memorie
DDR3 REG
Nr. sloturi memorie
12
Memorie maxima suportata
192GB
Stocare
Tip Unitate de Stocare
Configurabila
Interfata
SAS
Capacitate de stocare
Configurabila
Numar Maxim Sertare HDD/SSD
8 x 3.5"
Placa de baza
Chipset
Intel 5520
Tip socket procesor
LGA 1366
Sloturi
2 x PCI-E x4, 2 x PCI-E x8, 1 x PCI-E x4 for Dedicated Storage Controller
RAID Controller
PERC 6/i
Altele
Conectivitate
2 x Gbit LAN
Putere sursa
570W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc