Dell PowerEdge R820 4 x Intel Xeon E5-4640 v2 2.20GHz, 256GB DDR3 REG, 4 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710, Rackmount 2U, server refurbished
5.922 Lei (-1,329 Lei)

Pret special: 4.593 Lei

Dell PowerEdge R820 4 x Intel Xeon E5-4640 v2 2.20GHz, 256GB DDR3 REG, 4 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710, Rackmount 2U, server refurbished

Cod produs (SKU): 23906
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Garantie: Produs indisponibil
Deschidere colet la livrare
Detalii

Măriţi puterea şi capacitatea de a obţine mai multe rezultate.

Gestionaţi supraîncărcările de date şi mediile virtuale în curs de extindere cu puterea extremă de procesare şi densitatea foarte mare a memoriei, oferite de Dell PowerEdge™ R820.

Dell PowerEdge R820

Performanţă şi capacitate concentrate

Măriţi capacitatea centrului de date pentru lucru cu aplicaţii extinzând mediul virtual cu ajutorul volumului foarte mare de memorie, opţiunilor I/O, puterii de procesare şi opţiunilor flexibile de structuri ale serverului PowerEdge R820.

Dell PowerEdge R820

Server cu performanţă de vârf

Profitaţi de performanţa extraordinară în aplicaţiile pentru servere oferită de procesoarele Intel® Xeon® cu mai multe nuclee din familiile E5-4600 şi E5-4600 v2. Serverul PowerEdge R820, disponibil în configuraţie cu două socketuri sau cu patru socketuri pentru procesoare, poate avea până la 48 de nuclee de putere de procesare de ultimă generaţie din clasa pentru servere.

Memoria cu mare capacitate de scalare, de până la 3 TB prin 48 de sloturi DIMM R820, permite ca serverul R820 să proceseze sarcini de lucru extrem de solicitante.

Capacitate I/O şi virtualizare îmbunătăţite

Creaţi mai multe maşini virtuale pentru fiecare server cu ajutorul memoriei dense, al multitudinii de opţiuni I/O şi al procesării performante oferite de serverul PowerEdge R820. Beneficiaţi de medii de virtualizare complexe prin numai câteva clicuri cu mouse-ul, datorită soluţiei Virtual Integrated System™ (VIS) de la Dell şi maximizaţi durata de funcţionare a maşinilor virtuale utilizând hipervizoare redundante, cu protecţie în caz de avarie, oglindite pe două module SD.

Oferiţi-vă mai multe opţiuni în materie de aplicaţii cu ajutorul celor şapte sloturi de extindere PCIe Gen3 integrate. Cu o lăţime de bandă pentru interconectare de două ori mai mare (8 Gbps) decât a sloturilor din generaţia anterioară, sloturile PCIe 3.0 eficientizează mai mult ca oricând soluţiile pentru centre de date, precum lucrul în reţea, gestionarea consumului de energie şi accelerarea procesării grafice. În plus, cele până la patru unităţi de stocare SSD PCIe pot oferi performanţă mult mai mare a operaţiilor IOPS decât unităţile standard, contribuind la reducerea limitărilor de performanţă I/O. Şi funcţia CacheCade poate mări performanţa I/O a bazelor de date prin memorarea în cache a datelor accesate cel mai frecvent, în vederea recuperării rapide.

Reţele flexibile şi scalabile

Alegeţi structura de reţea adecvată pentru aplicaţiile dvs. utilizând tehnologia unică Dell Select Network Adapters (tehnologia noastră flexibilă şi modulară, destinată plăcilor de reţea). Puteţi alege tehnologia Intel® sau Broadcom dorită, la viteze de 1 sau 10GbE, şi, întrucât serverul este modular, aveţi opţiunea de a-l scala pentru a răspunde cerinţelor de lucru în reţea.

Producţie fără limite

Descătuşaţi potenţialul celor mai solicitante aplicaţii de virtualizare şi pentru baze de date scalabile cu serverul de rack PowerEdge R820 eficient şi uşor de administrat.

Administrare performantă a sistemelor

Simplificaţi administrarea serverelor cu portofoliul Dell OpenManage™, care include exclusivul controler Dell integrat de acces la distanţă (iDRAC), furnizat împreună cu soluţia Lifecycle Controller. Această caracteristică integrată vă ajută să administraţi serverele R820 din medii fizice, virtuale, locale şi la distanţă, indiferent dacă este vorba despre administrare „în bandă” sau „în afara benzii” ori de administrare cu sau fără agent software de administrare a sistemelor. Printre caracteristicile de administrare locală, se numără un ecran LCD interactiv şi un card SD Dell pentru suporturi vFlash, care vă vor ajuta să automatizaţi configurarea serverelor, crearea de scripturi şi de imagini.

În afară de simplificarea actualizării, monitorizării şi întreţinerii serverelor PowerEdge, soluţiile din portofoliul OpenManage™ se integrează şi se conectează la soluţii de administrare a sistemelor, de la principalii producători, pe care este posibil să le utilizaţi deja, permiţându-vă să păstraţi un singur punct de control şi să capitalizaţi investiţiile existente.

Eficienţă operaţională îmbunătăţită

Acceleraţi implementarea serverelor noi, economisiţi resursele de administrare, simplificaţi activităţile cotidiene cu ajutorul administrării integrate, fără agent și îmbunătăţiţi eficienţa operaţională pe termen lung

Controlaţi activele de valoare şi măriţi productivitatea din mediul de virtualizare cu hipervizoarele redundante, cu protecţie în caz de avarie, şi protejaţi în mod automat datele importante cu opţiunile de unitate cu criptare automată ale serverului R820.

Capacitate flexibilă de stocare şi performanţă

Lăsaţi soluţia de stocare să lucreze pentru dvs. cu până la 16 hard diskuri interne de 2,5 inchi (cu o capacitate de până la 16 TB) şi cu sloturile de extindere PCIe Gen3 integrate pentru capacitate şi funcţii suplimentare. În plus, cele două (maxim) controlere RAID interne asigură disponibilitatea unui număr mare de niveluri RAID pentru fiabilitate mai mare a soluţiei de stocare, iar unităţile SSD PCIe cu acces frontal permit crearea de niveluri pentru stocare a mesajelor primite, sporind performanţele.

Dell PowerEdge R820
Specificatii tehnice
Caracteristici generale
Producator
Dell
Model
PowerEdge R820
Forma
Rackmount 2U
Grupa Produs
server refurbished
Procesor
Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-4640 v2
Frecvență de bază
2.20GHz
Frecvență Turbo Maximă
2.70 GHz
Nuclee Procesor
10
Thread Procesor
20
Cache Procesor
20MB
Numar Procesoare
4
Numar procesoare suportate
4
Memorie
Capacitate Memorie RAM
256GB
Tip Memorie
DDR3 REG
Nr. sloturi memorie
48
Memorie maxima suportata
1.5TB
Stocare
Tip Unitate de Stocare
HDD 2.5 inch
Interfata
SAS
Capacitate de stocare
4 x 600GB
Compartimente HDD/SSD
8 x 2.5"
Placa de baza
Chipset
Intel C600
Tip socket procesor
LGA 2011
Sloturi
2 x PCI-E x16, 5 x PCI-E x8
RAID Controller
PERC H710
Altele
Unitate optica
Da
Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursa
1100W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Informatii suplimentare
30 kg
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc