Acțiune

Dell PowerEdge R720 2 x Intel Xeon E5-2650 2.00GHz, 128GB DDR3 REG, PERC H310 6 Gb/s, Rackmount 2U - unitate stocare configurabil, server refurbished

SKU
9482
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell PowerEdge R720 2 x Intel Xeon E5-2650 2.00GHz, 128GB DDR3 REG, PERC H310 6 Gb/s, Rackmount 2U - unitate stocare configurabil, server refurbished
Dell PowerEdge R720 2 x Intel Xeon E5-2650 2.00GHz, 128GB DDR3 REG, PERC H310 6 Gb/s, Rackmount 2U - unitate stocare configurabil, server refurbished

Detalii

Performanţe solide şi echilibrate

Adoptaţi cea mai nouă tehnologie pentru servere de la Dell, caracterizată de memorie cu densitate ridicată, performanţe I/O echilibrate şi cele mai recente procesoare, pentru a o utiliza în mediile de virtualizare şi de procesare a afacerilor din cadrul întreprinderii dvs.

Activităţi de calcul de înaltă performanţă

Sporiţi considerabil performanţa aplicaţiilor cu cel mai recent procesor Intel® Xeon® familia E5-2600 sau E5-2600v2 şi cele până la 24 de module de memorie duale în linie (DIMM). Creat prin procesul tehnologic de 22 de nanometri şi având până la 12 nuclee, acest procesor este foarte rapid în activităţile de calcul solicitante.

Capacităţi I/O avansate

Măriţi performanţa centrului dvs. de date cu ajutorul capacităţilor I/O echilibrate şi scalabile ale serverului PowerEdge R720, care are sloturi de extindere PCI Express (PCIe) 3.0 integrate.

Lucru în reţea flexibil şi scalabil

Adaptaţi debitul reţelelor la cerinţele aplicaţiilor dvs. cu ajutorul caracteristicilor care vă permit să profitaţi la maximum de performanţa I/O suplimentară.

Dell Poweredge R720
Dell Poweredge R720

Productivitate fără compromisuri

Maximizaţi eficienţa volumelor de date solicitante specifice virtualizării, bazelor de date şi planificării resurselor întreprinderii (ERP) pentru întreprinderi mijlocii sau mari, adoptând serverul de rack PowerEdge R720.

Administrare performantă a sistemelor

Descoperiţi administrarea simplă pe durata ciclului de viaţă adoptând soluţia de administrare inteligentă, bazată pe hardware, a sistemelor, gestionarea extensivă a consumului de energie şi alte instrumente inovatoare de administrare.

Eficienţă operaţională îmbunătăţită

Menţineţi un nivel ridicat de productivitate, securitate şi întreţinere în cadrul centrului de date cu ajutorul caracteristicilor de fiabilitate, disponibilitate şi depanare de generaţie viitoare integrate în infrastructura R720.

Capacitate flexibilă de stocare şi performanţă

Ţineţi pasul cu creşterea exponenţială a volumelor de date şi gestionaţi-o în mod eficient cu opţiunile I/O (intrare/ieşire) şi de stocare flexibile ale serverului de rack PowerEdge R720, inclusiv tehnologia PCIe Express Flash.

Experienţa noii generaţii de servere PowerEdge

Transformaţi echipamentele IT în motorul succesului întreprinderii dvs. Produsele din familia PowerEdge din cea mai nouă generaţie sunt proiectate cu combinaţia corectă de caracteristici şi scalabilitate a performanţei pentru gestionarea volumelor mari de date atât pentru medii cu centre de date mici, cât şi pentru medii cu centre de date mari.

Îmbunătăţiţi eficienţa operaţională prin administrarea consolidată a sistemelor

Uniformizaţi operaţiunile şi măriţi productivitatea pentru a profita la maximum de fiecare dolar investit. Administraţi serverele Dell PowerEdge din medii IT complexe, automatizând cele mai importante activităţi de administrare din ciclul de viaţă a serverelor: implementarea, actualizarea, monitorizarea şi întreţinerea.

Servicii şi asistenţă globale

Serviciile Dell vă pot ajuta să reduceţi complexitatea IT, să reduceţi costurile şi să eliminaţi ineficacitatea, lăsând soluţiile IT şi pentru întreprinderi să lucreze mai mult pentru dvs. Echipa Servicii Dell se bazează pe o viziune de ansamblu asupra cerinţelor dvs. şi creează soluţii pentru mediul dvs. de lucru şi pentru obiectivele întreprinderii dvs., utilizând metode recunoscute de furnizare a serviciilor, talente locale şi cunoştinţe aprofundate în domeniu pentru a vă ajuta să reduceţi costul total al deţinerii.

Dell Poweredge R720

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
PowerEdge R720
Forma
Rackmount 2U
Grupa Produs
server refurbished

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-2650
Frecvență de bază
2.00GHz
Frecvență Turbo Maximă
2.80GHz
Nuclee Procesor
8
Thread Procesor
16
Cache Procesor
20MB
Numar Procesoare
2
Numar procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
128GB
Tip Memorie
DDR3 REG
Sloturi memorie
24
Memorie maxima suportata
512GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
Configurabila
Interfata
SAS
Capacitate de stocare
Configurabila
Compartimente HDD/SSD
8 x 3.5" sau 16 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel C600
Tip Socket Procesor
LGA 2011
RAID Controller
PERC H310 6 Gb/s
PCI-e x8
6
PCI-e x16
1
USB 2.0
6
VGA Out
1
Rețea (RJ-45)
4

Altele

Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursa (W)
750W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Informatii suplimentare
  • 8GB SD Card for iDRAC Enterprise Internal Dual SD Module
  • 4 ore de ProSupport pana in 3 Decembrie 2017
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.