Dell Poweredge R710 2 x Intel Xeon X5570 2.53GHz, 16GB DDR3 ECC, PERC 6/i with 256MB battery-backed cache, Rackmount 2U - unitate stocare configurabil, server refurbished

SKU
8589
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Poweredge R710 2 x Intel Xeon X5570 2.53GHz, 16GB DDR3 ECC, PERC 6/i with 256MB battery-backed cache, Rackmount 2U - unitate stocare configurabil, server refurbished
Dell Poweredge R710 2 x Intel Xeon X5570 2.53GHz, 16GB DDR3 ECC, PERC 6/i with 256MB battery-backed cache, Rackmount 2U - unitate stocare configurabil, server refurbished

Detalii

Serverul DELL PowerEdge R710 este un server rackabil 2U cu două procesoare Intel, de uz general, extraordinar pentru camere de servere sau centre de date din întreprinderi și locații la distanță care necesită virtualizare excepțională.

Cu R710 aveți performanța gestionării datelor dumneavoastră în timp real, simplificarea virtualizării, obțineți astfel îmbunătățirea managementului afacerii dumneavoastră.

dell-poweredge-r710
Dell-Poweredge-R710

Design dedicat

Serverul DELL PowerEdge R710 este inspirat de către clienți. Concentrându-se asupra detaliilor, Dell a creat servere inspirate de dumneavoastră, cu functionare simplă și caracteristici inovatoare. Dispunerea logică a componentelor și amplasarea sursei de alimentare permit o instalare simplă și directă, precum și o reimplementare simplă în viitor.

În plus, cele mai noi servere din seria PowerEdge de la Dell sunt prevăzute cu un ecran LCD grafic interactiv pentru monitorizarea stării sistemului, emiterea de alerte și controlul configurației de administrare de baza chiar în partea frontala a serverului. Clienții au la dispoziție un aparat de măsurare al energiei si un termometru pentru temperatura ambianta integrate în server, pe care le pot monitoriza de pe acest afisaj, fără niciun instrument software.

Virtualizare performantă

Serverul DELL PowerEdge R710 este capabil să suporte o capacitate maximă de memorie de 288 GB. Capacitatea mărită este esentiala pentru performanța și scalabilitatea soluțiilor care integrează aceste servere. R710 permite implementarea rapidă a soluțiilor de virtualizare cu ajutorul hipervizoarelor încorporate de la producători de top.

Intel VT FlexMigration integreaza mai multe generatii de servere bazate pe procesoare Intel XEON, imbunătățind flexibilitatea și protecția investiției.
Memoria DDR3 (Double Data Rate 3) oferă lătime mai mare de bandă și consum mai mic de energie decât tehnologiile FBD sau DDR2 (Double Data Rate 2) anterioare.

Dell-Poweredge-R710
Dell-Poweredge-R710

Administrare simplificată

Suita Dell OpenManage oferă operațiuni îmbunătățite și comenzi bazate pe standarde, proiectate pentru a se integra cu sistemele existente, pentru un control eficient.

Soluția Lifecycle Controller simplifică sarcinile administratorilor de rețea prin efectuarea unui set complet de funcții de alocare a resurselor, cum ar fi implementarea si actualizarea sistemelor si configurarea si diagnosticarea componentelor hardware, dintr-o singură interfața intuitivă, numită USC (Unified Server Configurator) într-un mediu fără sistem de operare instalat. Acest lucru elimină necesitatea utilizării si întreținerii mai multor suporturi CD/DVD separate.

Dell Management Console (DMC), bazată pe tehnologia Altiris de la Symantec, asigură o perspectivă unică asupra întregii infrastructuri și o sursă de date comună pentru aceasta; de asemenea, poate asigura administrarea de bază a componentelor hardware sau funcții mai avansate, cum ar fi gestionarea activelor si a securității. DMC vă ajută să reduceți sau să eliminați procesele manuale, ceea ce înseamnă reducerea duratei și cheltuielilor necesare pentru desfășurarea activității și posibilitatea alocării unei durate mai mari pentru utilizarea strategică a tehnologiilor.

DELL Unified Server Configurator oferă un punct unic de acces pentru administrarea sigură, eficiență și simplă a infrastructurii. Fiind încorporat și integrat în sistem, acesta ofera:

  • Acces rapid și uniform;
  • Flexibilitate excelentă;
  • Capacități avansate.

Dispunând de capacități integrate de instalare de drivere, actualizare de firmware si configurare si diagnosticare a componentelor hardware, instrumentul USC este un punct unic pentru implementarea sistemului de operare.

Design cu un consum redus de energie

Serverul DELL PowerEdge R710 include tehnologii Energy Smart care sunt proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind în același timp performanțele.

Printre caracteristicile designului cu un consum redus de energie, se numără surse de alimentare dimensionate pentru necesitățile sistemului, eficiența designului inovator la nivel de sistem, administrare energetică și termică pe baza de politici si componente Energy Smart cu eficienta ridicata, bazate pe standarde. Toate aceste elemente sunt proiectate in vederea măririi eficienței energetice pentru servere centrale pentru centre de date, livrând în același timp performanța de care are nevoie activitatea dumneavoastră.

Dell-Poweredge-R710

Specificații tehnice

General

Garantie
1 an

Caracteristici generale

Producător
Dell
Model
Poweredge R710
Forma
Rackmount 2U
Grupă Produs
server refurbished

Procesor

Producător Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
X5570
Frecvență de bază
2.53GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.33GHz
Nuclee Procesor
4
Thread Procesor
8
Cache Procesor
8MB
Număr Procesoare
2
Număr procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
16GB
Tip Memorie
DDR3 ECC
Sloturi memorie
18
Memorie maximă suportată
288GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
Configurabila
Interfață
SAS
Capacitate de stocare
Configurabila
Compartimente HDD/SSD
8 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel 5520
Tip Socket Procesor
LGA 1366
RAID Controller
PERC 6/i with 256MB battery-backed cache

Altele

Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.