Dell PowerEdge R630 2 x Intel Xeon E5-2690 V4 2.60GHz, 256GB DDR4 REG, 2 x 800GB, SSD 2.5 inch Enterprise, SAS, PERC H330 Mini, Rackmount 1U, server refurbished

SKU
27169
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell PowerEdge R630 2 x Intel Xeon E5-2690 V4 2.60GHz, 256GB DDR4 REG, 2 x 800GB, SSD 2.5 inch Enterprise, SAS, PERC H330 Mini, Rackmount 1U, server refurbished
Dell PowerEdge R630 2 x Intel Xeon E5-2690 V4 2.60GHz, 256GB DDR4 REG, 2 x 800GB, SSD 2.5 inch Enterprise, SAS, PERC H330 Mini, Rackmount 1U, server refurbished

Detalii

Susţineţi-vă sarcinile de lucru în condiţiile unei densităţi fără compromisuri

Oferind o performanţă de nivel 2U într-un şasiu 1U, serverul de rack cu două socketuri PowerEdge R630 asigură o densitate şi o productivitate fără compromisuri. Făcând parte din a 13-a generaţie de servere PowerEdge, R630 este ideal pentru virtualizare, pentru stimularea aplicaţiilor profesionale mari sau pentru rularea bazelor de date tranzacţionale.


Stimulaţi soluţiile dense pentru baze de date

Prin densitatea procesoarelor şi a memoriei, precum şi prin flexibilitatea capacităţii de stocare de până la 24 de unităţi SSD de 1,8" cu memorie flash sau 10 hard diskuri de 2,5" (cu opţiunea înlocuirii a patru hard diskuri cu patru unităţi SSD PCIe), acest server este ideal pentru soluţiile de procesare analitică şi tranzacţională la scară mare, precum soluţiile Oracle şi SQL.

 • Acceleraţi procesarea analitică online cu stocare în memoria RAM (OLAP) cu ajutorul celor până la 24 de sloturi DIMM de memorie RAM DDR4, care oferă o lăţime de bandă pentru memorie cu 15 % mai mare.
 • Măriţi numărul de tranzacţii pe secundă pentru bazele de date de procesare a tranzacţiilor online (OLTP) cu opționalul PowerEdge RAID controler de 12 Gb (PERC9), care dublează debitul şi memoria cache a controlerelor din generaţia anterioară.
 • Stimulaţi eficient sarcinile de lucru prin utilizarea simultană intensă şi accesul aleatoriu frecvent la toate tabelele, încărcările utile şi fişierele de jurnalizare utilizând serverul R630 într-o configuraţie integral flash, formată doar din unităţi SSD.
 • Reduceţi semnificativ latenţa soluţiilor de stocare cu unităţile SSD PCIe Express Flash.

Stimulaţi comunicarea şi colaborarea

Serverul R630 oferă capacitatea flexibilă de stocare şi densitatea procesoarelor fără care n-ar fi posibilă performanţa I/O superioară în aplicaţiile Exchange şi SharePoint.

 • Acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru cu biblioteca tot mai mare de şabloane gata pregătite de la Dell pentru configuraţiile destinate aplicaţiilor Exchange, SharePoint, Skype for Business, de colaborare şi comunicaţii unificate (UC&C) şi SQL.
 • Îmbunătăţiţi performanţa maşinilor virtuale şi viteza de reacţie pentru mai mulţi utilizatori simultani cu ajutorul memoriei DDR4 rapide şi al ciclurilor şi firelor de procesare sporite ale procesoarelor Intel® Xeon® familia E5-2600 v3/v4.

Asiguraţi accesul permanent

Serverul R630 poate fi configurat cu uşurinţă ca server fiabil, de uz general, pentru aplicaţiile esenţiale pentru activitate, cu administrare automatizată şi caracteristici de disponibilitate ridicată, printre care se numără:

 • sursele de alimentare redundante;
 • sursele de alimentare, hard diskurile şi ventilatoarele instalabile şi înlocuibile la cald;
 • opţiunea de două carduri SD pentru hipervizoare cu protecţie în caz de avarie.

Simplificarea şi automatizarea activităţilor de gestionare IT

Gestionaţi serverele din centrul de date în orice mod doriţi: individual, colectiv, direct, de la distanţă sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea vă aparţine. Consecvenţa gestionării şi integrarea cu soluţiile de la terţi asigură o gestionare fără probleme a serverelor PowerEdge.


Simplificaţi administrarea

Serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporată în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller şi prin caracteristicile de gestionare robuste, care vă economisesc timpul, ale tuturor soluţiilor din portofoliul Dell OpenManage.


Administrarea fără agent 

De la iDRAC8 cu Lifecycle Controller oferă monitorizare în timp real pentru server şi pentru unităţile de stocare interne. De asemenea, monitorizează starea sistemelor, diverşii parametri interni şi performanţa sistemelor fără să necesite instalarea unor agenţi în sistemul de operare pentru servere – agenţi care ar putea necesita întreţinere suplimentară şi ar putea consuma timp de procesare preţios.


Lifecycle Controller 

Oferă automatizare la cerere a implementării, a actualizării şi a asistenţei în vederea maximizării eficienţei centrului de date şi poate inventaria, monitoriza şi actualiza automat orice nou sistem Dell PowerEdge adăugat la centrul de date. Include soluţii de stocare integrate administrate şi rezistente, care, combinate cu capacităţile sale de gestionare a sistemelor, elimină necesitatea instrumentelor şi utilitarelor tradiţionale, bazate pe suporturi, de gestionare a sistemelor.


Implementarea automatizată, fără intervenţie directă

Descoperă şi configurează automat serverele Dell utilizând fişierele de configurare stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce poate reduce durata de configurare şi erorile de introducere manuală. Administratorii nu trebuie decât să le monteze în rack şi să le cableze.


Actualizările automate pentru servere

Sincronizează serverele cu reperele firmware-ului stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce simplifică actualizarea firmware-ului.


Raportul de asistenţă tehnică

Intreţinut automat de iDRAC, este un raport asupra stării actualizat permanent, care monitorizează peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor şi contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea şi rezolvarea problemelor legate de servere.


Monitorizare şi gestionare de oriunde

Administraţi sistemele de pe smartphone, laptop sau de la faţa locului prin opţiunile de gestionare locală şi de la distanţă.

 • Utilizaţi un smartphone cu aplicaţia OpenManage Mobile pentru a monitoriza în condiţii de siguranţă sistemele aflate la distanţă sau conectaţi-vă la un server prin capacităţile Near Field Communications (NFC) pentru a accesa raportul asupra stării şi jurnalele utilizând caracteristica iDRAC Quick Sync.
 • Utilizaţi un stick de memorie USB pentru a încărca fişierele de configurare pentru actualizarea sistemului BIOS, controlerului iDRAC, controlerului PERC, reţelei LAN pe placa de bază (LOM) şi plăcii de reţea (NIC) prin caracteristica iDRAC Direct.
 • Conectaţi un laptop prin USB la interfaţa consolei de administrare integrată în controlerul iDRAC al unui anumit server pentru o gestionare solidă la faţa locului.
   

Accelerarea implementării serviciilor IT

Optimizaţi alocarea resurselor pentru infrastructură, acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru şi simplificaţi livrarea serviciilor IT prin consola unificată şi interfaţa intuitivă cu utilizatorul oferite de Active System Manager. Îmbunătăţit pentru cea mai recentă generaţie de servere PowerEdge, acesta oferă:

 • configuraţii bazate pe şabloane pentru servere şi porturi I/O, gestionarea identităţii şi capacităţi de migrare a serviciilor;
 • implementarea rapidă a sarcinilor de lucru printr-o bibliotecă tot mai mare de şabloane disponibile imediat;
 • încurajarea soluţiilor bazate pe cloud prin acceptarea infrastructurii ca serviciu (IaaS) şi a platformei ca serviciu (PaaS), precum şi a soluţiilor Red Hat şi VMware.

Echiparea unui centru de date pregătit pentru viitor:Prin procesarea de înaltă performanţă, capacitatea extinsă de memorie şi opţiunile inovatoare de stocare locală, toate modelele oferind o scalabilitate mai mare, serverele PowerEdge din cea mai recentă generaţie răspund cerinţelor dvs. actuale prin hardware, spaţiu şi gestionare simplificată care se adaptează în funcţie de sarcinile de lucru.

Specificații tehnice

General

Garantie
1 an

Caracteristici generale

Producător
Dell
Model
PowerEdge R630
Forma
Rackmount 1U
Grupă Produs
server refurbished

Procesor

Producător Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-2690 V4
Frecvență de bază
2.60GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.50GHz
Nuclee Procesor
14
Thread Procesor
28
Cache Procesor
35MB
Număr Procesoare
2
Număr procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
256GB
Tip Memorie
DDR4 REG
Sloturi memorie
24
Memorie maximă suportată
1.5TB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD 2.5 inch Enterprise
Interfață
SAS
Capacitate de stocare
2 x 800GB
Compartimente HDD/SSD
8 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel C610
Tip Socket Procesor
LGA 2011-3
RAID Controller
PERC H330 Mini
PCI-e x16
2
PCI-e x16 (mod x8)
1
USB 2.0
3
VGA
1
Rețea (RJ-45)
4
Serial RS232
1

Altele

Unitate optică
Nu
Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursă (W)
750W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Informatii suplimentare
 • 4.28 x 48.23 x 75.51 cm (Înălțime x Lățime x Adâncime)
Se livrează cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.