Dell PowerEdge R630 2 x Intel Xeon E5-2630 v3 2.40GHz, 64GB DDR4 REG, 2 x 900GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H730 Mini, Rackmount 1U, server refurbished
Pret: 2.349 Lei

Dell PowerEdge R630 2 x Intel Xeon E5-2630 v3 2.40GHz, 64GB DDR4 REG, 2 x 900GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H730 Mini, Rackmount 1U, server refurbished

Cod produs (SKU): 25226
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.

Configureaza produsul

Pret: 2.349 Lei
Cumpără în rate, începand de la: lei/lună.
Acest produs îți aduce Lei în contul tău de loialitate.
Transport gratuit peste 199 lei
Livrarea produsului poate să dureze 2-3 zile lucrătoare.
Garantie: 1 an
Deschidere colet la livrare
Ai o întrebare?
0799-865.686
Detalii

Susţineţi-vă sarcinile de lucru în condiţiile unei densităţi fără compromisuri

Oferind o performanţă de nivel 2U într-un şasiu 1U, serverul de rack cu două socketuri PowerEdge R630 asigură o densitate şi o productivitate fără compromisuri. Făcând parte din a 13-a generaţie de servere PowerEdge, R630 este ideal pentru virtualizare, pentru stimularea aplicaţiilor profesionale mari sau pentru rularea bazelor de date tranzacţionale.

Stimulaţi soluţiile dense pentru baze de date

Prin densitatea procesoarelor şi a memoriei, precum şi prin flexibilitatea capacităţii de stocare de până la 24 de unităţi SSD de 1,8" cu memorie flash sau 10 hard diskuri de 2,5" (cu opţiunea înlocuirii a patru hard diskuri cu patru unităţi SSD PCIe), acest server este ideal pentru soluţiile de procesare analitică şi tranzacţională la scară mare, precum soluţiile Oracle şi SQL.

 • Acceleraţi procesarea analitică online cu stocare în memoria RAM (OLAP) cu ajutorul celor până la 24 de sloturi DIMM de memorie RAM DDR4, care oferă o lăţime de bandă pentru memorie cu 15 % mai mare.
 • Măriţi numărul de tranzacţii pe secundă pentru bazele de date de procesare a tranzacţiilor online (OLTP) cu opționalul PowerEdge RAID controler de 12 Gb (PERC9), care dublează debitul şi memoria cache a controlerelor din generaţia anterioară.
 • Stimulaţi eficient sarcinile de lucru prin utilizarea simultană intensă şi accesul aleatoriu frecvent la toate tabelele, încărcările utile şi fişierele de jurnalizare utilizând serverul R630 într-o configuraţie integral flash, formată doar din unităţi SSD.
 • Reduceţi semnificativ latenţa soluţiilor de stocare cu unităţile SSD PCIe Express Flash.

Dell PowerEdge R630

Stimulaţi comunicarea şi colaborarea

Serverul R630 oferă capacitatea flexibilă de stocare şi densitatea procesoarelor fără care n-ar fi posibilă performanţa I/O superioară în aplicaţiile Exchange şi SharePoint.

 • Acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru cu biblioteca tot mai mare de şabloane gata pregătite de la Dell pentru configuraţiile destinate aplicaţiilor Exchange, SharePoint, Skype for Business, de colaborare şi comunicaţii unificate (UC&C) şi SQL.
 • Îmbunătăţiţi performanţa maşinilor virtuale şi viteza de reacţie pentru mai mulţi utilizatori simultani cu ajutorul memoriei DDR4 rapide şi al ciclurilor şi firelor de procesare sporite ale procesoarelor Intel® Xeon® familia E5-2600 v3/v4.

Asiguraţi accesul permanent

Serverul R630 poate fi configurat cu uşurinţă ca server fiabil, de uz general, pentru aplicaţiile esenţiale pentru activitate, cu administrare automatizată şi caracteristici de disponibilitate ridicată, printre care se numără:

 • sursele de alimentare redundante;
 • sursele de alimentare, hard diskurile şi ventilatoarele instalabile şi înlocuibile la cald;
 • opţiunea de două carduri SD pentru hipervizoare cu protecţie în caz de avarie.

Dell PowerEdge R630

Simplificarea şi automatizarea activităţilor de gestionare IT

Gestionaţi serverele din centrul de date în orice mod doriţi: individual, colectiv, direct, de la distanţă sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea vă aparţine. Consecvenţa gestionării şi integrarea cu soluţiile de la terţi asigură o gestionare fără probleme a serverelor PowerEdge.

1

Simplificaţi administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporată în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller şi prin caracteristicile de gestionare robuste, care vă economisesc timpul, ale tuturor soluţiilor din portofoliul Dell OpenManage.

2

Administrarea fără agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller oferă monitorizare în timp real pentru server şi pentru unităţile de stocare interne. De asemenea, monitorizează starea sistemelor, diverşii parametri interni şi performanţa sistemelor fără să necesite instalarea unor agenţi în sistemul de operare pentru servere – agenţi care ar putea necesita întreţinere suplimentară şi ar putea consuma timp de procesare preţios.

3

Lifecycle Controller oferă automatizare la cerere a implementării, a actualizării şi a asistenţei în vederea maximizării eficienţei centrului de date şi poate inventaria, monitoriza şi actualiza automat orice nou sistem Dell PowerEdge adăugat la centrul de date. Include soluţii de stocare integrate administrate şi rezistente, care, combinate cu capacităţile sale de gestionare a sistemelor, elimină necesitatea instrumentelor şi utilitarelor tradiţionale, bazate pe suporturi, de gestionare a sistemelor.

4

Implementarea automatizată, fără intervenţie directă, descoperă şi configurează automat serverele Dell utilizând fişierele de configurare stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce poate reduce durata de configurare şi erorile de introducere manuală. Administratorii nu trebuie decât să le monteze în rack şi să le cableze.

5

Actualizările automate pentru servere sincronizează serverele cu reperele firmware-ului stocate în locurile desemnate dintr-o reţea internă, ceea ce simplifică actualizarea firmware-ului.

6

Raportul de asistenţă tehnică, întreţinut automat de iDRAC, este un raport asupra stării actualizat permanent, care monitorizează peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor şi contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea şi rezolvarea problemelor legate de servere.

Monitorizare şi gestionare de oriunde

Administraţi sistemele de pe smartphone, laptop sau de la faţa locului prin opţiunile de gestionare locală şi de la distanţă.

 • Utilizaţi un smartphone cu aplicaţia OpenManage Mobile pentru a monitoriza în condiţii de siguranţă sistemele aflate la distanţă sau conectaţi-vă la un server prin capacităţile Near Field Communications (NFC) pentru a accesa raportul asupra stării şi jurnalele utilizând caracteristica iDRAC Quick Sync.
 • Utilizaţi un stick de memorie USB pentru a încărca fişierele de configurare pentru actualizarea sistemului BIOS, controlerului iDRAC, controlerului PERC, reţelei LAN pe placa de bază (LOM) şi plăcii de reţea (NIC) prin caracteristica iDRAC Direct.
 • Conectaţi un laptop prin USB la interfaţa consolei de administrare integrată în controlerul iDRAC al unui anumit server pentru o gestionare solidă la faţa locului.

Dell PowerEdge R630

Accelerarea implementării serviciilor IT

Optimizaţi alocarea resurselor pentru infrastructură, acceleraţi implementarea sarcinilor de lucru şi simplificaţi livrarea serviciilor IT prin consola unificată şi interfaţa intuitivă cu utilizatorul oferite de Active System Manager. Îmbunătăţit pentru cea mai recentă generaţie de servere PowerEdge, acesta oferă:

 • configuraţii bazate pe şabloane pentru servere şi porturi I/O, gestionarea identităţii şi capacităţi de migrare a serviciilor;
 • implementarea rapidă a sarcinilor de lucru printr-o bibliotecă tot mai mare de şabloane disponibile imediat;
 • încurajarea soluţiilor bazate pe cloud prin acceptarea infrastructurii ca serviciu (IaaS) şi a platformei ca serviciu (PaaS), precum şi a soluţiilor Red Hat şi VMware.

Dell PowerEdge R630

Echiparea unui centru de date pregătit pentru viitor

Prin procesarea de înaltă performanţă, capacitatea extinsă de memorie şi opţiunile inovatoare de stocare locală, toate modelele oferind o scalabilitate mai mare, serverele PowerEdge din cea mai recentă generaţie răspund cerinţelor dvs. actuale prin hardware, spaţiu şi gestionare simplificată care se adaptează în funcţie de sarcinile de lucru.

Specificatii tehnice
Caracteristici generale
Producator
Dell
Model
PowerEdge R630
Forma
Rackmount 1U
Grupa Produs
server refurbished
Procesor
Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-2630 v3
Frecvență de bază
2.40GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.20GHz
Nuclee Procesor
8
Thread Procesor
16
Cache Procesor
20MB
Numar Procesoare
2
Numar procesoare suportate
2
Memorie
Capacitate Memorie RAM
64GB
Tip Memorie
DDR4 REG
Nr. sloturi memorie
24
Memorie maxima suportata
1.5TB
Stocare
Tip Unitate de Stocare
HDD 2.5 inch
Interfata
SAS
Capacitate de stocare
2 x 900GB
Compartimente HDD/SSD
8 x 2.5"
Placa de baza
Chipset
Intel C610
Tip socket procesor
LGA 2011-3
Sloturi
3 x PCIe 3.0, PERC
Porturi
4 x LAN 10/100/1000 Mbps
RAID Controller
PERC H730 Mini
Altele
Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursa
750W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Informatii suplimentare
 • 4.28 x 48.23 x 75.51 cm (Înălțime x Lățime x Adâncime)
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc