Acțiune

Dell PowerEdge R620 2 x Intel Xeon E5-2620 v2 2.10GHz, 64GB DDR3 ECC REG, 2 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710 Mini, Rackmount 1U, server refurbished

SKU
27174
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
1.389 Lei
Rate lunare
de la 231,50 Lei
Lei în contul tău de loialitate.
In stock
Transport:
Estimare livrare: 8-Dec - 9-Dec.
Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest product?
Dell PowerEdge R620 2 x Intel Xeon E5-2620 v2 2.10GHz, 64GB DDR3 ECC REG, 2 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710 Mini, Rackmount 1U, server refurbished
Dell PowerEdge R620 2 x Intel Xeon E5-2620 v2 2.10GHz, 64GB DDR3 ECC REG, 2 x 600GB, HDD 2.5 inch, SAS, PERC H710 Mini, Rackmount 1U, server refurbished
1.389 Lei

Detalii

Dell Poweredge R620

Server cu două socketuri cu performanţă ridicată într-un design compact

PowerEdge R620 este un server de rack 1U cu adâncime redusă (24 de inchi), care le oferă centrelor de date cu restricţii de spaţiu performanţa de vârf specifică unui server cu două socketuri. Este alegerea ideală pentru o gamă largă de sarcini de lucru, printre care putem enumera:

 • calculul de înaltă performanţă (HPC);
 • serverele web;
 • extinderea pe orizontală a infrastructurii;
 • supraveghere şi securitatea sediilor.
 • server dedicat pentru backup şi dezvoltare.

Oferiţi o performanţă de vârf

Stimulaţi o performanţă puternică într-o gamă largă de sarcini de lucru cu ajutorul celor mai recente procesoare Intel® Xeon® familia E5-2xxx, fiecare procesor având până la 22 de nuclee. Măriți performanţa memoriei şi a capacităţilor I/O cu ajutorul:

 • celor 2 * 12 sloturi pentru module DIMM, care vă permit să extindeţi memoria în timp;
 • memoriei DDR3 REG, care oferă o lăţime de bandă mare şi un consum de energie redus comparativ cu memoriile din generaţii anterioare;
 • celor până la 10 hard diskuri de 2,5 inchi cu număr mare de operaţii de intrare/ieşire pe secundă şi celor două sloturi PCIe Gen3, care oferă o viteză de transfer al datelor de două ori mai mare decât cea oferită de sloturile PCIe Gen2.
Dell Poweredge R620
Dell Poweredge R620

Extindeţi-vă şi adaptaţi-vă cu o versatilitate mai mare

Controlaţi explozia datelor cu ajutorul capacităţii scalabile de stocare internă şi adaptaţi-vă flexibil la cerinţele dinamice ale sarcinilor de lucru cu ajutorul unei platforme extensibile, pregătite pentru virtualizare şi pentru amplasarea secvenţială cu disponibilitate ridicată. Pe măsură ce vă dezvoltaţi, puteţi asigura un nivel înalt de protecţie pentru sarcinile de lucru virtualizate datorită redundanţei hipervizorului prin hipervizorul cu protecţie în caz de avarie inovator de la Dell.

Maximizaţi eficienţa operaţională

Economisiţi timp şi reduceţi riscul de eroare cu ajutorul caracteristicilor de gestionare a sistemelor care automatizează activităţile de gestionare a ciclului de viaţă al serverului PowerEdge.

 • Scurtaţi durata până la atingerea productivităţii şi stimulaţi o rentabilitate mai bună a investiţiilor automatizând implementarea sistemului de operare, configurarea serverului şi actualizările cu ajutorul controlerului Integrated Dell Remote Access Controller 7 (iDRAC7) cu Lifecycle Controller.
 • Controlaţi mai eficient disponibilitatea centrelor de date monitorizând şi gestionând starea şi disponibilitatea serverelor Dell PowerEdge oricând şi de oriunde prin OpenManage Mobile şi printr-un dispozitiv portabil.
 • Puteţi micşora cheltuielile cu energia datorită procesoarelor, memoriei şi surselor de alimentare cu consum redus de energie. Configuraţiile cu tehnologie Fresh Air permit funcţionarea fiabilă la un interval extins de temperaturi fără să fie nevoie de aer răcit.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
PowerEdge R620
Forma
Rackmount 1U
Grupa Produs
server refurbished

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
E5-2620 v2
Frecvență de bază
2.10GHz
Frecvență Turbo Maximă
2.60Ghz
Nuclee Procesor
6
Thread Procesor
12
Cache Procesor
15MB
Numar Procesoare
2
Numar procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
64GB
Tip Memorie
DDR3 ECC REG
Nr. sloturi memorie
24
Memorie maxima suportata
768GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
HDD 2.5 inch
Interfata
SAS
Capacitate de stocare
2 x 600GB
Compartimente HDD/SSD
10 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel C600
Tip socket procesor
LGA 2011
RAID Controller
PERC H710 Mini

Altele

Unitate optica
Yes
Putere sursa (W)
495W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

 • Card Credit BRD Bank
 • Card Avantaj
 • Card Credit Star Card BT
 • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.