Acțiune

Dell Poweredge R610 2 x Intel Xeon X5667 3.06GHz, 32GB DDR3 REG, PERC 6/i , Rackmount 1U - unitate stocare configurabil, server refurbished

SKU
11601
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Cantitate:
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Poweredge R610 2 x Intel Xeon X5667 3.06GHz, 32GB DDR3 REG, PERC 6/i , Rackmount 1U - unitate stocare configurabil, server refurbished
Dell Poweredge R610 2 x Intel Xeon X5667 3.06GHz, 32GB DDR3 REG, PERC 6/i , Rackmount 1U - unitate stocare configurabil, server refurbished

Detalii

Fiind un server 1U/cu două socketuri, cu procesor Intel, PowerEdge™ R610 este ideal pentru centre de date şi locaţii la distanţă care au nevoie de virtualizare. Caracteristicile includ:

  • opţiune de hipervizor de la VMware, Citrix sau Microsoft pentru virtualizare rapidă, uşoară;
  • consum redus de energie, cu performanţe sporite faţă de generaţiile anterioare;
  • Lifecycle Controller pentru administrarea avansată a sistemelor.

Design inspirat de clienţi

Serverele Dell oferă o caracteristică de talie mondială care asigură generalitatea sistemelor şi imaginilor de sistem, precum şi o capacitate de utilizare inspirată de client. Serverul Dell™ PowerEdge™ R610 preia avantajul generalităţii sistemelor Dell; atunci când se familiarizează cu un sistem, administratorii IT îşi însuşesc structura logică necesară pentru administrarea serverele Dell de generaţie viitoare. Dispunerea logică a componentelor şi amplasarea sursei de alimentare permit o instalare simplă şi directă, precum şi o reimplementare simplificată în viitor.

În plus, cele mai noi servere PowerEdge de la Dell sunt prevăzute cu un ecran LED grafic interactiv pentru monitorizarea stării sistemului, emiterea de alerte şi controlul configuraţiei de administrare de bază chiar în partea frontală a serverului. Clienţii au la dispoziţie un wattmetru pentru c.a. şi un termometru pentru temperatura ambiantă integrate în server, pe care le pot monitoriza de pe acest afişaj, fără niciun instrument software.

Tehnologii optimizate din punct de vedere energetic

Cele mai noi servere Dell includ tehnologii optimizate din punct de vedere energetic, proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind în acelaşi timp performanţa şi capacitatea. Îmbunătăţirile includ surse de alimentare eficiente, ale căror capacităţi sunt adaptate la cerinţele sistemului, eficienţă a designului inovator la nivel de sistem, gestionarea energetică şi termică în conformitate cu politicile adoptate şi componente Energy Smart cu eficienţă ridicată bazate pe standarde. Controlul termic avansat oferit de Dell este proiectat pentru a furniza performanţa optimă la un consum minim de energie al sistemului şi ventilatoarelor, având ca rezultat cele mai silenţioase servere 1U de uz general pe care le-am creat vreodată. Aceste elemente impun eficienţa ca standard de proiectare, furnizând în acelaşi timp performanţa de care au nevoie întreprinderile.

Administrare simplificată

Suita Dell OpenManage oferă operațiuni îmbunătățite și comenzi bazate pe standarde, proiectate pentru a se integra cu sistemele existente, pentru un control eficient.

Soluția Lifecycle Controller simplifică sarcinile administratorilor de rețea prin efectuarea unui set complet de funcții de alocare a resurselor, cum ar fi implementarea si actualizarea sistemelor si configurarea si diagnosticarea componentelor hardware, dintr-o singură interfața intuitivă, numită USC (Unified Server Configurator) într-un mediu fără sistem de operare instalat. Acest lucru elimină necesitatea utilizării si întreținerii mai multor suporturi CD/DVD separate.

Dell Management Console (DMC), bazată pe tehnologia Altiris de la Symantec, asigură o perspectivă unică asupra întregii infrastructuri şi o sursă de date comună pentru aceasta. Dell Management Console este bazată pe Symantec™ Management Platform (cunoscută anterior sub numele de Altiris® Notification Server), o bază modulară ce permite extinderea simplă şi care poate asigura administrarea de bază a componentelor hardware sau funcţii mai avansate, cum ar fi gestionarea activelor şi a securităţii. Dell Management Console vă ajută să reduceţi sau să eliminaţi procesele manuale, ceea ce înseamnă reducerea duratei şi cheltuielilor necesare pentru desfăşurarea activităţii şi posibilitatea alocării unei durate mai mari pentru utilizarea strategică a tehnologiilor.

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
Poweredge R610
Forma
Rackmount 1U
Grupa Produs
server refurbished

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Xeon
Model Procesor
X5667
Frecvență Turbo Maximă
3.46GHz
Nuclee Procesor
4
Thread Procesor
8
Cache Procesor
12MB
Numar Procesoare
2
Numar procesoare suportate
2

Memorie

Capacitate Memorie RAM
32GB
Tip Memorie
DDR3 REG
Sloturi memorie
12
Memorie maxima suportata
192GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
Configurabila
Interfata
SATA-3 6 Gb/s
Capacitate de stocare
Configurabila
Compartimente HDD/SSD
6 x 2.5"

Placa de baza

Chipset
Intel 5520
Tip Socket Procesor
LGA 1366
RAID Controller
PERC 6/i
PCI-e x4
1
PCI-e x8
2
USB 2.0
4
VGA Out
1
Rețea (RJ-45)
4
Serial RS232
1

Altele

Conectivitate
4 x 1 Gbit LAN
Putere sursa (W)
500W
Nr. Surse
2
Nr. Surse suportate
2
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.