Dell Poweredge R610 2 x Intel Xeon E5540 2.53 GHz, 24 GB DDR 3 REG, PERC 6/i , Rackmount 1U - unitate stocare configurabil
Pret: 1.163 Lei

Dell Poweredge R610 2 x Intel Xeon E5540 2.53 GHz, 24 GB DDR 3 REG, PERC 6/i , Rackmount 1U - unitate stocare configurabil

Cod produs (SKU): 11157
Pozele produselor reconditionate sunt fotografiate in studioul PcHouse si pot diferi usor de produsul actual datorita diversitatii mari de configuratii si a posibilitatii de configurare.
Garantie: 8994 luni
Deschidere colet la livrare
Detalii

 

Fiind un server 1U/cu două socketuri, cu procesor Intel, PowerEdge™ R610 este ideal pentru centre de date şi locaţii la distanţă care au nevoie de virtualizare. Caracteristicile includ:

  • opţiune de hipervizor de la VMware, Citrix sau Microsoft pentru virtualizare rapidă, uşoară;
  • consum redus de energie, cu performanţe sporite faţă de generaţiile anterioare;
  • Lifecycle Controller pentru administrarea avansată a sistemelor.
 

 

Design inspirat de clienţi

Serverele Dell oferă o caracteristică de talie mondială care asigură generalitatea sistemelor şi imaginilor de sistem, precum şi o capacitate de utilizare inspirată de client. Serverul Dell™ PowerEdge™ R610 preia avantajul generalităţii sistemelor Dell; atunci când se familiarizează cu un sistem, administratorii IT îşi însuşesc structura logică necesară pentru administrarea serverele Dell de generaţie viitoare. Dispunerea logică a componentelor şi amplasarea sursei de alimentare permit o instalare simplă şi directă, precum şi o reimplementare simplificată în viitor. 

În plus, cele mai noi servere PowerEdge de la Dell sunt prevăzute cu un ecran LED grafic interactiv pentru monitorizarea stării sistemului, emiterea de alerte şi controlul configuraţiei de administrare de bază chiar în partea frontală a serverului. Clienţii au la dispoziţie un wattmetru pentru c.a. şi un termometru pentru temperatura ambiantă integrate în server, pe care le pot monitoriza de pe acest afişaj, fără niciun instrument software.

Tehnologii optimizate din punct de vedere energetic

Cele mai noi servere Dell includ tehnologii optimizate din punct de vedere energetic, proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind în acelaşi timp performanţa şi capacitatea. Îmbunătăţirile includ surse de alimentare eficiente, ale căror capacităţi sunt adaptate la cerinţele sistemului, eficienţă a designului inovator la nivel de sistem, gestionarea energetică şi termică în conformitate cu politicile adoptate şi componente Energy Smart cu eficienţă ridicată bazate pe standarde. Controlul termic avansat oferit de Dell este proiectat pentru a furniza performanţa optimă la un consum minim de energie al sistemului şi ventilatoarelor, având ca rezultat cele mai silenţioase servere 1U de uz general pe care le-am creat vreodată. Aceste elemente impun eficienţa ca standard de proiectare, furnizând în acelaşi timp performanţa de care au nevoie întreprinderile.

 

 

Administrare simplificată

Suita Dell OpenManage oferă operațiuni îmbunătățite și comenzi bazate pe standarde, proiectate pentru a se integra cu sistemele existente, pentru un control eficient.

Soluția Lifecycle Controller simplifică sarcinile administratorilor de rețea prin efectuarea unui set complet de funcții de alocare a resurselor, cum ar fi implementarea si actualizarea sistemelor si configurarea si diagnosticarea componentelor hardware, dintr-o singură interfața intuitivă, numită USC (Unified Server Configurator) într-un mediu fără sistem de operare instalat. Acest lucru elimină necesitatea utilizării si întreținerii mai multor suporturi CD/DVD separate.

Dell Management Console (DMC), bazată pe tehnologia Altiris de la Symantec, asigură o perspectivă unică asupra întregii infrastructuri şi o sursă de date comună pentru aceasta. Dell Management Console este bazată pe Symantec™ Management Platform (cunoscută anterior sub numele de Altiris® Notification Server), o bază modulară ce permite extinderea simplă şi care poate asigura administrarea de bază a componentelor hardware sau funcţii mai avansate, cum ar fi gestionarea activelor şi a securităţii. Dell Management Console vă ajută să reduceţi sau să eliminaţi procesele manuale, ceea ce înseamnă reducerea duratei şi cheltuielilor necesare pentru desfăşurarea activităţii şi posibilitatea alocării unei durate mai mari pentru utilizarea strategică a tehnologiilor.

Specificatii tehnice
Producator Dell
Model Poweredge R610
Forma Rackmount 1U
Chipset Intel 5520
Numar Procesoare 2
Numar procesoare suportate 2
Producator Procesor Intel
Familie Procesor Xeon
Model Procesor E5540
Frecventa Procesor 2.53 GHz
Nuclee Procesor 4
Thread Procesor 8
Cache Procesor 8 MB
Tip socket procesor LGA 1366
Capacitate Memorie RAM 24 GB
Tip Memorie DDR 3 REG
Nr. Sloturi memorie 12
Memorie maxima suportata 192 GB
Tip Unitate de Stocare Configurabil
Numar Maxim Sertare HDD/SSD 6 x 2.5"
Capacitate de stocare Configurabil
RAID Controller PERC 6/i
Unitate optica DVD-ROM
Conectivitate 2 x Gbit LAN
Putere sursa 500W
Nr. Surse 2
Nr. Surse suportate 2
Sloturi 2 x PCI-E x4, 2 x PCI-E x8
Porturi 4 x LAN 10/100/1000 Mbps, 4 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x Serial (RS-232)
Grupa Produs server refurbished
Se livreaza cu Cablu Alimentare

Intrebari:

Nu exista intrebari despre produs.

Te rugam autentifica-te in contul tau pentru a pune o intrebare

Cumpara in rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

Card Credit BRD Bank Card Avantaj Card credit BRD Finance Card Credit Star Card BT Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.