Acțiune

Dell Optiplex 7060 Tower, Core i5-8500 pana la 4.10GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD M.2 NVMe, DVD, calculator refurbished

SKU
23684
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Optiplex 7060 Tower, Core i5-8500 pana la 4.10GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD M.2 NVMe, DVD, calculator refurbished
Dell Optiplex 7060 Tower, Core i5-8500 pana la 4.10GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD M.2 NVMe, DVD, calculator refurbished

Detalii

Desktopul regândit. Performanţă superioară. Design compact.

Desktopurile Optiplex 7060 de tip tower şi cu factor de formă redus sunt proiectate pentru performanţe şi expandabilitate extraordinare. Disponibilitatea cu sistem de operare Windows 10 Pro şi Intel® vPro™ opţional asigură o experienţă de lucru optimizată şi flexibilă pe PC

OptiPlex are 25 de ani de experienţă în a oferi inovaţii pentru desktopuri, determinate de necesitățile clienţilor și adaptându-se încontinuu la modul în care lucraţi. Optiplex 7060 este disponibil acum în factori de formă flexibili, compacţi şi vine dotat cu procesoare Intel® din a opta generaţie pentru a vă descătuşa întregul potenţial.


Perfect pentru orice locaţie

Versatil şi flexibil: OptiPlex 7060 are un design adaptabil şi compact, care permite maximizarea mediului dvs. prin încadrarea convenabilă în spaţiul de lucru. Adăugaţi suportul multifuncţional opţional pentru factorul de formă redus, cu un compartiment pentru cabluri, pentru un mediu de lucru organizat.

Construit în mod responsabil: materialele de calitate superioară şi materialele plastice reciclate stau mărturie pentru concepţia ecologică a sistemului OptiPlex 7060.


Descătuşaţi-vă productivitatea

Performanţă puternică: procesoare Intel® Core™ din a opta generaţie şi până la 64 GB de memorie DDR4 de 2.666 MHz dvs. vă îmbunătăţesc fără precedent ziua de lucru.

Porniţi mai repede ca oricând: bucuraţi-vă de cei mai reduşi timpi de pornire şi de accesare a datelor cu o unitate M.2 PCIe NVMe. Memoria opţională Intel® Optane™ transformă chiar şi activităţile obişnuite cele mai neînsemnate în enorme creşteri de productivitate, lansând browserele şi deschizând fişierele mai rapid şi mai fluent ca niciodată.

Gata de lucru: desktopul dvs. OptiPlex suportă până la trei afişaje, fără a necesita plăci grafice suplimentare, oferind în acelaşi timp suport pentru plăcile grafice separate opţionale AMD şi NVIDIA de ultimă generaţie, pentru o performanţă grafică superioară


Sigure

Deoarece securitatea începe cu cel mai bun hardware din domeniu, desktopurile OptiPlex sunt dotate cu TPM 2.0 şi un comutator de detectare al accesului neautorizat în şasiu. Adăugaţi capacele special concepute pentru ascunderea cablurilor şi o încuietoare de securitate pentru a vă proteja investiţia. În plus, Dell Data Security oferă o protecţie end-to-end cuprinzătoare împotriva ameninţărilor, astfel încât vă puteţi concentra mai mult asupra activităţii, cu mai puţine griji legate de sistem.


Flexibile

Suita Dell Client Command automatizează şi eficientizează implementarea, configurarea, monitorizarea şi actualizările sistemului şi este gratuită pentru toate PC-urile comerciale Dell. Tehnologia Intel® vPro™ opţională, disponibilă pentru OptiPlex seriile 7000 şi XE3, permite capacităţi avansate de administrare la distanţă şi în afara benzii.


Fiabile

Sistemul va rezista condiţiilor din lumea reală datorită un şasiu robust, construit să reziste, testat conform MIL-STD 810 G. Un design fără instrumente permite accesul rapid la sistem pentru upgrade-uri şi înlocuiri de componente precum dispozitive de stocare sau memorii, PC-ul devenind viabil pentru mulţi ani.


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
Optiplex 7060
Forma
Tower
Sistem de operare
Linux
Grupa Produs
calculator refurbished

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Core i5
Generatie Core
Generatia a 8-a
Model Procesor
i5-8500
Frecvență de bază
3.00GHz
Frecvență Turbo Maximă
4.10GHz
Nuclee Procesor
6
Thread Procesor
6
Cache Procesor
9MB

Memorie

Capacitate Memorie RAM
16GB
Tip Memorie
DDR4
Memorie maxima suportata
64GB

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD M.2
Capacitate de stocare
512GB
Interfata
NVMe

Placa de baza

Chipset
Intel Q370
Tip Socket Procesor
LGA 1151
Placa de sunet
Integrata HD Audio

Placa video

Accepta placa video
Full Height
Placa video
Integrata
Procesor Grafic Integrat
Intel HD Graphics 630

Altele

Unitate optica
Yes
Conectivitate
1 Gbit LAN
Putere sursa (W)
260W
Dimensiuni
  • 35 x 15 x 27,4 cm (Inaltime x Latime x Adancime)
  • 8 kg
Se livreaza cu
Cablu Alimentare

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.