Acțiune

Dell Latitude 5490 14" HD, Core i5-7300U pana la 3.50GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, Windows 10 Home MAR, laptop refurbished

SKU
24250
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Configurează produsul
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 2 ani.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Dell Latitude 5490 14
Dell Latitude 5490 14" HD, Core i5-7300U pana la 3.50GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, Windows 10 Home MAR, laptop refurbished

Detalii

PRETUTINDENI LA BIROU

Securitatea, flexibilitatea și accesoriile superioare ale laptopului Latitude 5490 îmbunătățesc modul în care lucrați. Deoarece succesul dvs. se bazează pe posibilitatea de a menține productivitatea la nivel de birou, indiferent de unde lucrați. Disponibil cu sistem de operare Windows pentru o experiență de PC lină și flexibilă.


PROTECȚIE PERSONALIZATĂ

Conectați-vă simplu: activati caracteristica Windows Hello prin intermediul camerei cu infraroșu pentru a facilita recunoașterea facială în vederea simplificării și securizării accesului.

Autentificare de încredere: laptopul Latitude 5490 oferă mai multe opțiuni de securitate pentru a răspunde diverselor dvs. necesități în materie. Pentru prevenirea accesului neautorizat, printre caracteristici se numără hardware de autentificare (opțional) cu mai mulți factori, cum ar fi cititorul tactil de amprente, cititorul de smart carduri FIPS 201 cu contact și cititorul de smart carduri NFC fără contact.


SECURITATE PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA

Protecție împotriva atacurilor: Dell™ ControlVault 2™ cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 3 oferă o alternativă mai sigură pentru stocarea și procesarea parolelor, a sabloanelor biometrice și a codurilor de securitate.

Gestionare ușoară: prin intermediul extensiilor vPro Dell unice, puteți gestiona de la distanță o flotă de dispozitive, putând chiar efectua operațiuni de diagnosticare indiferent dacă acestea sunt pornite sau oprite.


ȚINE PASUL CU DVS. ȘI CU ACTIVITATEA DVS.

Performanță scalabilă: profitați de o performanță remarcabilă, cu procesoarele Intel® Core™ din a șaptea sau a opta generatie (până la Core i7 cu șase nuclee) și cu o memorie mai rapidă (2.666 MHz). Propulsați-vă activitatea la nivelul următor cu placa grafică opțională NVIDIA® GeForce® MX130 și compatibilitatea cu Thunderbolt™.

Conceput să se adapteze obiectivelor: alegeți între opțiunile HD, Full HD sau Full HD cu opțiuni tactile și lucrați cu încredere datorită unui afișaj excepțional. Laptopul Latitude 5490 este echipat cu baterie cu generoasă, la care puteți adăuga adaptorul de alimentare portabil Dell pentru zilele de lucru prelungite.

Concentrați-vă pe muncă, nu pe notebook: testate pe baza celor 17 repere de performanță MIL-STD 810G, sistemele Dell Latitude 5490 incredibil de rezistente vă oferă certitudinea că munca dvs. este în siguranță oriunde ați merge.

Conectați-vă la ceea ce vă convine: adaptați-vă simplu la spațiile aglomerate din birouri cu o gamă de opțiuni pentru rețele cablate sau wireless, printre care se numără opțiunile de bandă largă mobilă ce vă permit să lucrați de oriunde.


Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
Dell
Model
Latitude 5490
Sistem de operare
Windows 10 Home MAR
Grupa Produs
laptop refurbished

Ecran

Diagonala Display
14 inch / 35 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1366 x 768

Procesor

Producator Procesor
Intel
Familie Procesor
Core i5
Generatie Core
Generatia a 7-a
Model Procesor
i5-7300U
Frecvență de bază
2.60GHz
Frecvență Turbo Maximă
3.50GHz
Nuclee Procesor
2
Cache Procesor
3MB

Memorie

Capacitate Memorie RAM
8GB
Tip Memorie
DDR4 SODIMM
Memorie maxima suportata
32GB
Sloturi memorie
2

Stocare

Tip Unitate de Stocare
SSD M.2
Capacitate de stocare
256GB
Interfata
SATA

Placa video

Placa video
Integrata
Procesor Grafic Integrat
Intel UHD Graphics 620

Porturi

USB 3.1 Gen1
3
USB-C 3.1
1
VGA
1
HDMI
1
Rețea (RJ-45)
1
Jack Audio Unificat 3.5
1

Altele

Camera Web
Da
Cititor de carduri
Da
Tastatura Numerica
Nu are
Tip iluminare Tastatura
Nu are
Layout tastatura
QWERTY EN reinnoit
Rețea
LAN 1000, WiFi, Bluetooth
Informatii suplimentare
DisplayPort over USB Type-C
Dimensiuni
  • 333.4 x 20.5 x 228.9 mm (Lățime x Înălțime x Adâncime)
  • 1.6 kg

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.